آخوندی در راه مجلس برای استیضاح!
پارسینه: بالاخره پس از کشمکش های بسیار روز گذشته آخوندی با ارسال نامه ای به لاریجانی برای استیضاح شدن اعلام آمادگی کرد!پس از آن نیز امروز به گفته اکبر رنجبرزاده عضو هیات رئیسه مجلس، طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی با 34 امضااعلام صول شد. بنابراین به زودی باید شاهد حضور این وزیر در صحن مجلس برای پاسخگویی بیشتر باشیم.
تحریریه پارسینه: بالاخره پس از کشمکش های بسیار روز گذشته آخوندی با ارسال نامه ای به لاریجانی برای استیضاح شدن اعلام آمادگی کرد!پس از آن نیز امروز به گفته اکبر رنجبرزاده عضو هیات رئیسه مجلس، طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی با 34 امضااعلام صول شد. بنابراین به زودی باید شاهد حضور این وزیر در صحن مجلس برای پاسخگویی بیشتر باشیم.
البته این اولین برای است که یک وزیر با نامه به مجلس برای پاسخگویی به نمایندگان آنهم در قالب استیضاح اعلام آمادگی میکند.
هرچند که گویی این وزیر دولت یازدهم به پاسخگویی در صحن مجلس عادت کرده است چرا که در صورت حضور مجدد در مجلس این برای دومین بار است که وزیر راه وشهرسازی روحانی استیضاح میشود. واکنش آخوندی در قالب نامه برای پاسخگویی به یهارستانیها در پی تهدید برخی از نمایندگان برای ایجاد کمپین حمایتی از استیضاح وی صورت گرفته است.
به هرحال این وزیر دولت یازدهم تاکید کرده از امروز آماده پاسخگویی به نمایندگان آنهم در صحن مجلس است. وزیری که با اظهار مختلف خود در رسانه ها بالاخص در خصوص مسکن مهر همواره برای خود دردسرهایی را ایجاد کرده است.
با اینحال طی سه ماه گذشته مقاومت هیات رئیسه مجلس در مقابل استیضاح آخوندی با اما و اگرهایی مواجه بوده تا جاییکه برخی از بهارستانیها نسبت به تعلل هیات رئیسه در تاخیر استیضاح وزیر راه و شهرسازی از جایگزین کردن روش های دیگر برای اعمال فشار در جهت برکناری این وزیر دولت یازدهم سخن میگویند.
آنطور که بیگی عضو کمیسیون شوراهای مجلس خبرمیدهد اگر بزودی هیات رئیسه تصمیم جدی نگیرد کمپینی برای استیضاح این وزیر تشکیل خواهد شد تا مردم به یاری بهارستانیها بیایند و این وزیر به صحن مجلس کشیده شود.
بحث استیضاح آخوندی سه ماه پیش با حادثه دلخراش برخورد دو قطار در مجلس طرح شد اما هربار با مانعی مواجه میشود.
اخرین بار قراربود آخوندی به کمیسیون عمران مجلس برود که غیبت او باعث تعجب همگان شد. درنهایت هیات رئیسه اعلام کرد دعوت نامه برای آخوندی ارسال نشده بود و دلیل عدم حضور این وزیر را در ارسان نشدن نامه درخواست کمیسیون عمران جستجو کرد.
درآنزمان کمیسیون عمران با جمع بندی امضای بیش از ۵۰ ننماینده مجلس استیضاح این وزیر را به هیات رئیسه ارسال کرد اما تاکنون واکنشی نسبت به این امر از سوی روسای مجلس صورت نگرفته است.با اینحال جلسه کمیسیون عمران با این وزیر در نهایت در یکشنبه هفته جاری برگزار شد که با قانع نشدن نمایندگان درخواست استیضاح این وزیر دولت یازدهم به هیات رئیسه ارسال شد.
این درحالی است که یک عضو کمیسیون شوراهای مجلس هشدار داه است اگر مانند سه ماه اخیراستیضاح وزیر راه به تعویق بیفتد موضوع را با مردم در میان گذاشته و کمپین بزرگ علیه وزیر راه تشکیل میشود.
براساس اظهارات احمد علیرضا بیگی، طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی باید از سوی هیئت رییسه به صحن علنی ارجاع شود و در اولین جلسه مورد بررسی قرار گیرد.البته به وزیر راه و شهرسازی برای استیضاح فرصت داده می شود و در نهایت بر اساس قوانین مجلس تاریخی برای استیضاح تعیین و انجام میشود.
وی با بیان اینکه از هیئت رییسه مجلس انتظار میرود مطابق قانون طرح استیضاح وزیر راه را به صحن ارجاع دهد، افزود:حدود سه ماه است که نمایندگان به طور جدی پیگیر طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی هستند، اما در این مدت به بهانههای مختلف این کار به تعویق افتاده است.
عضو کمیسیون شوراهای مجلس با هشدار نسبت به تعلل در استیضاح وزیر راه، تاکید کرد: ما مسئول پاسخگویی به مردم هستیم و مردم آذربایجان شرقی به طور جدی پیگیر استیضاح وزیر هستند و تعویق این کار برای آنها سئوال برانگیز شده است.
وی با تاکید بر اینکه حق مردم است وزیر راه و شهرسازی درباره حادثه برخورد قطارها استیضاح شود، افزود: موضوع به این مهمی که بُعد ملی دارد شه ماه است بی پاسخ مانده است. این در حالی است که بر اساس نص صریح قانون استیضاح بر هر جلسه دیگری مقدم تر است و باید به ان رسیدگی شود.
به اعتقاد وی، عدهای به دنبال این هستند که مسئله استیضاح را به پایان سال و انتخابات گره بزنند تا به این ترتیب موضوع به فراموشی سپرده شود، اما باید تاکید کنم که این مسئله در کارنامه مجلس باقی میماند.
اما آنطور که کارشناسان پیش بینی میکنند با توجه به آغاز ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری در اسفندماه و پایان دولت یازدهم بعید به نظر می رسد بحث استیضاح وزیر راه وشهرسازی چندان جدی گرفته شود. اما به هرحال باید منتظر واکنش هیات رئیسه به نامه رسمی آخوندی برای استیضاح شدنش بود و دید که بالاخره این وزیر به صحن مجلس کشیده خواهد شد و یا قراراست این نامه تنها در حد یک نامه سیاسی باقی بماند و بهارستانی ها باردیگر از ایجاد کمین سخن به میان می آورند؟ به هرحال باید دید سرنوشت وزیر راه و شهرسازی در روزهای پایان دولت یازدهم چگونه رقم خواهد خورد؟
نماینده ها خسته نباشن حالا دیگه . ۳ ماه دیگه انتخابات
دروغ گفتم به این بزرگی:-)