گوناگون

جیمز سیمونز باهوش‌ترین میلیاردر دنیا

جیمز سیمونز باهوش‌ترین میلیاردر دنیا

پارسینه: جیمز سیمونز بنابر آخرین رده‌بندی مجله فوربز، میلیاردر پنجاه و دوم جهان در سال ۲۰۱۸ با ثروت ۲۰ میلیارد دلار، یک ریاضیدان، دانشمند و مدیر مالی خیر آمریکایی است. او در حال حاضر یکی از موفق‌ترین صندوق‌های پوشش سرمایه و سرمایه‌گذاری جهان را با ۸۴ میلیارد دلار سرمایه مدیریت می‌کند.

جیمز سیمونز باهوش‌ترین میلیاردر دنیا
جیمز سیمونز «James Simons» هشتاد ساله، بنابر آخرین رده‌بندی مجله فوربز میلیاردر پنجاه و دوم جهان در سال ۲۰۱۸ با ثروت ۲۰ میلیارد دلار، یک ریاضیدان، دانشمند و مدیر مالی خیر آمریکایی است. او در سال ۱۹۸۲ شرکت رنسانس تکنولوژی را به عنوان یک بنگاه خصوصی در نیویورک تاسیس کرد. سیمونز همچنان مدیریت آن را برعهده دارد. این شرکت در حال حاضر یکی از موفق‌ترین صندوق‌های پوشش سرمایه و سرمایه‌گذاری جهان با ۸۴ میلیارد دلار سرمایه محسوب می‌شود.

پدر سیمونز مالک یک کارخانه کفش سازی در ماساچوست بود. او در سال ۱۹۵۸ از دانشگاه تکنولوژی ماساچوست (MIT) مدرک کارشناسی ریاضیات را اخذ کرد. در سال ۱۹۶۱ و در ۲۳ سالگی از دانشگاه برکلی کالیفرنیا با مدرک دکترای ریاضی فارغ‌التحصیل شد. در بین سال‌های ۱۹۶۴ و ۱۹۶۸ عضو محققان بخش تحقیقات روابط عمومی موسسه تحقیقات دفاعی (IDA) شد. این دانشمند و مدیر موفق همچنین در دانشگاه‌های هاروارد و MIT ریاضیات تدریس می‌کرد. وی در سال ۱۹۶۸ به‌عنوان رئیس دپارتمان ریاضی دانشگاه استونی بروک برگزیده شد.
جیمز سیمونز در سال ۱۹۷۶ جایزه اوسوالد وبلن در هندسه انجمن ریاضیات آمریکا را کسب کرد. اثرگذارترین پژوهش او کشف و به کارگیری اندازه‌های خاص هندسی است که منجر به خلق تئوری چرن- سیمونز شده است. تئوری وی در فیزیک نظری و به‌ویژه نظریه استرینگ مورد استفاده بوده است.
نکته عطف زندگی اقتصادی وی در سال ۱۹۷۸ رخ می‌دهد، کار آکادمیک را رها کرد تا یک صندوق سرمایه‌گذاری برای تجارت کالا‌ها و ابزار‌های مالی راه‌اندازی کند. صندوق پوشش سرمایه رنسانس تکنولوژی وی در بازار‌های زیادی در سرتاسر دنیا فعالیت می‌کند، به مدت بیش از دو دهه مدل‌های ریاضیاتی پیچیده‌ای را برای تحلیل و اداره معاملات تجاری به شکل اختصاصی به‌کار گرفته است.

در شرکت رنسانس تکنولوژی متخصصان بسیاری با پیش زمینه‌های غیر‌مالی، شامل ریاضی‌دانان، فیزیک‌دانان و آماردانان، به کار مشغول هستند. جدیدترین صندوق این بنگاه صندوق سرمایه‌های نهادی رنسانس RIEF است که یک صندوق جداگانه شامل پول‌های شخصی مدیران شرکت است. رنسانس تکنولوژی از مدل‌های کامپیوتری برای پیش‌بینی تغییرات قیمتی استفاده می‌کند. این مدل‌ها براساس حداکثر میزان داده‌هایی که بتوانند جمع‌آوری کنند، تحلیل انجام داده و سپس به دنبال حرکت‌ها و تغییرات غیر‌تصادفی، روند بازار را پیشبینی می کنند.این شرکت با بیش از ۲۹۰ کارمند و ۸۴ میلیارد دلار سرمایه در سال ۲۰۱۸ در سه صندوق مدیریت می‌شود. جیمز سیمونز در سال ۱۹۸۲ این شرکت را راه‌اندازی کرد.

ثروت افسانه‌ای که سیمونز طی این سال‌ها جمع‌آوری کرده است در امور خیریه زیادی صرف شده و نیز کمک‌های زیادی به علم ریاضیات کرده است. او همچنین حامی پروژه‌های تحقیقاتی و کنفرانس‌های مختلف علمی و کارآمد در ایالات متحده آمریکا و خارج از آن است.
بنیاد خیریه پل سیمونز این خانواده، در سال‌های اخیر متعهد به پرداخت مبلغ ۳۸ میلیون دلار برای امور خیریه مربوط به بیماری اوتیسم شده است و همچنین در برنامه خود ۱۰۰ میلیون دلار دیگر نیز برای تحقیقات در زمینه درمان اوتیسم پرداخت کرده است.
علاقه وی به هندسه و ریاضیات، سبب شد سازمان ریاضی برای آمریکا را تاسیس کند که یک سازمان غیرانتفاعی با ماموریت بهبود و ارتقای آموزش ریاضیات در مدارس عمومی آمریکا است.
فایننشیال تایمز در سال ۲۰۰۶ لقب «باهوش‌ترین میلیاردر دنیا» را به سیمونز داده است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد