بانک ملی، کارخانه ورشکسته را به خط تولید بازگرداند/ دغدغه تامین کاغذ برای همیشه رفع شد
پارسینه: حمایت از صنعت کاغذ و چوب با پرچمداری بانکی به نام «ملی ایران» حالا نتیجه داده و آثار و نتایج این حمایت، با تامین بیش از 75 درصد کاغذ کتابهای 18 میلیون دانش آموزش خودنمایی کرده است.
به گزارش پارسینه، از سورپرایز آموزش و پرورش برای دانش آموزان برای سال آینده تحصیلی خبر دارید؟ اگر خبری ندارید، حتما این گزارش را بخوانید.
ماجرا از این قرار است که تا سه ماه مانده به پایان سال گذشته نام این کارخانه تولیدی، جزو شرکتهای ورشکسته بهشمار میرفت، اما با تدبیر دولتمردان به ویژه مدیران ارشد بانک ملی ایران، این کارخانه به مدار تولید بازگشت و کارگران، تولید انبوه کاغذ ایرانی را دوباره از سر گرفتند.
حالا از آموزش پروزش خبر میرسد که براساس جدیدترین تصمیمات، 75 درصد از کتابهای درسی 18 میلیون دانش آموز با کاغذ تولیدی کارخانه ایرانی متعلق به بانک ملی ایران تامین میشود.
در این میان، سورپرایز آموزش و پرورش برای 18 میلیون دانش آموز برای سال آینده تحصیلی این خواهد بود که در این کتابها نوشته خواهد شود: «این کتاب با کاغذ تولید شده کارخانه چوب و کاغذ مازندران منتشر شده است.»
نکته قابل توجه اینکه حمایت از صنعت کاغذ و چوب با پرچمداری بانکی به نام «ملی ایران» حالا نتیجه داده و آثار و نتایج این حمایت، با تامین بیش از 75 درصد کاغذ کتابهای 18 میلیون دانش آموزش خودنمایی کرده است.
در این راستا، مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران می گوید: قرار است 147 میلیون جلد کتاب درسی برای سال آینده تولید شود.که بیش از 75 درصد کاغذ آن را کارخانه ایرانی تولید خواهد کرد.
با این حال، مسئولان وزارت صمت با محوریت مدیر کل صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار این وزارتخانه با حمایت ویژه از کارخانه تولید کاغذ ایرانی متعلیق به بانک ملی ایران، معتقدند که کاغذ ایرانی از لحاظ قیمت و کیفیت با مشابه خارجی بهتر و حتی متفاوت تر است.
از سوی دیگر، با تامین حداکثری کاغذ مورد نیاز بازار داخل، برای نخستین بار نگرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم از تامین کاغذ کتاب و مطبوعات رفع خواهد شد، ضمن اینکه این اتفاق قطعا به کاهش قیمت کاغذ مورد نیاز مطبوعات و کتاب منجر خواهد شد؛ موضوعی که در چند سال اخیر ناشران و مدیران مطبوعات را بسیار آزرده است.
برهمین اساس، از کارخانه چوب و کاغذ مازندران خبر می رسد این کارخانه از پایان مردادماه 1000 تن کاغذ علاوه بر ظرفیت فعلی در برنامه تولید دارد. البته 180 هزار تن تولید سالانه کاغذ در این کارخانه است.
در پایان باید به مدیران ارشد بانک ملی ایران و کارخانه چوب و کاغذ مازندران خسته نباشید و خداقوت گفت که با تدبیرشان، توانستند کارخانه ورشکسته را دوباره به خط تولید بازگردانند. در عین حال، اکنون این کارخانه علاوه بر اشتغالزایی و تامین حداکثری بازار داخلی، صادرات به کشورهای همسایه از جمله عراق را هم در دستور کار خود قرار گرفته است.
ارسال نظر