گوناگون

زنده‌گیری خرس مهاجم در آذربایجان شرقی+ فیلم

زنده‌گیری خرس مهاجم در آذربایجان شرقی+ فیلم

پارسینه: یک قلاده خرس مهاجم در باغ‌های اطراف شهرستان هوراند توسط ماموران حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی زنده‌گیری شد.

ايسنا نوشت: داوود غنی‌پور در رابطه با این موضوع اظهار کرد: پیرو گزارش واحد گشت و کنترل اداره حفاظت محیط زیست شهرستان هوراند مبنی بر مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای در باغ‌های اطراف هوراند، تیم دامپزشکی به همراه تیم‌های زیست محیطی شهرستان‌های هوراند و اهر در محل حاضر و نسبت به بیهوش‌سازی گونه اقدام کردند.

وی ادامه داد: پس از معاینات بالینی و اقدامات اولیه دامپزشکی و تایید سلامت گونه، خرس مهاجم در محلی بلامعارض و دور از سکونتگاه‌های انسانی در منطقه رهاسازی شد.

معاون محیط طبیعی حفاظت محیط زیست استان با اشاره به اینکه فرا رسیدن فصل سرما و حساس به ویژه برای گونه‌های دارای خواب زمستانی که نیازمند تغذیه بیشتر و انباشت چربی برای زمستان گذرانی می‌باشند، اظهار کرد: بر همین اساس امکان رویارویی با این گوشتخواران در سکونتگاه‌های انسانی بیشتر است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار