اعلام حالت فوقالعاده در تگزاس
پارسینه: رئیس جمهور امریکا برای رویارویی با بحران ناشی از انفجار مهیب و مرگبار کارخانه کود شیمیایی در تگزاس، حالت فوقالعاده اعلام کرده است.
به گزارش فرهنگ نیوز، باراک اوباما رئیس جمهور امریکا، روز جمعه (۱۹ آوریل، ۳۰ فروردین) در ایالت تگزاس حالت فوقالعاده اعلام کرد و دستور داد، «آژانس مدیریت امور اضطراری فدرال امریکا» (FEMA) مجاز است «تجهیزات و منابع مورد نیاز برای کاستن از اثرات وضع اضطراری را شناسایی و بسیج کند و به تشخیص خود به تامین آن بپردازد.»
روز چهارشنبه (۱۷ آوریل، ۲۸ فروردین)، انفجاری مهیب کارخانه تولید کود شیمیایی شهر وست در ایالت تگزاس را لرزاند که در اثر آن دست کم چهارده نفر از جمله ماموران داوطلب آتشنشانی که برای اطفای حریق به صحنه شتافته بودند، کشته شدند.
به گفته مقامات محلی، این انفجار همچنین دویست زخمی برجا گذاشته که حال دست کم ۲۰ تن از مجروحان وخیم گزارش شده است.
در این انفجار همچنین به دهها خانه و ساختمان خسارت وارد شده است.
این در حالی است که شهردار وست، روز پنجشنبه (۱۸ آوریل) به مفقود شدن دهها تن در اثر این انفجار اشاره کرد و از امکان افزایش آمار تلفات و مرگ ۳۵ تا ۴۰ نفر خبر داد و گفت، هنوز اطلاعی از این افراد دریافت نشده است.
تومی موسکا Tommy Muska، شهردار شهر وست با توجه به ادامه عملیات تجسس امدادگران برای یافتن جان به در بردگان این انفجار، گفت: «ما در حال جستجوی ویرانیها و هریک از خانهها هستیم و سعی داریم هریک از شهروندان را بیابیم.»
موسکا افزود، حدود شش مامور آتش نشانی و چهار کارشناس اورژانس پزشکی از جمله ناپدیدشدگان هستند که به احتمال قوی جان باختهاند.
اوباما در سخنانی در کاخ سفید که بر دستگیری آخرین مظنون انفجارهای بوستون تمرکز داشت، اعلام کرد: «من میخواهم آنها (افراد مفقود) بدانند که فراموش نشده اند.»
علت این انفجار همچنان نامعلوم است و مقامهای امنیتی امریکا میگویند انفجار وست فرتلایزر تروریستی نبوده و احتمالا ناشی از جمع شدن گازهای کود شیمیایی در این تاسیسات خصوصی بوده است.
پانزده آوریل ۲۰۱۳ میلادی (۲۶ فروردین ۱۳۹۲)، در حادثهای غیر مرتبط با انفجار تگزاس، انفجار همزمان دو بمب، شهر بوستون در شمال شرق امريکا را لرزاند.
در اين انفجارهای تروریستی که نزديک خط پايان مسابقه دوي ماراتن بوستون روي داد، سه کشته و بیش از صد و هفتاد زخمي برجا گذاشت.
منبع : فرهنگ نیوز
ارسال نظر