لزوم توجه بیشتر به سلامت قلب در ایام کرونا
پارسینه: یک متخصص بیماریهای قلبی و عروقی گفت: نباید دردهای قلبی به دلیل ترس از کرونا نادیده گرفته شود و بیماران به پزشک مراجعه نکنند.
سعید علی پور متخصص بیماریهای قلبی و عروقی اظهار کرد: بررسیها نشان میدهد سالانه ۱۸ میلیون نفر در دنیا به علت بیماری های قلبی و عروقی فوت میکنند که ۳۱ درصد مرگ و میرهای جهانی را به خود اختصاص میدهد.
او با اشاره به اینکه عوامل خطر بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی شامل فشار خون، کلسترول، قند خون بالا، مصرف دخانیات، رژیم غذایی ناسالم، آلودگی هوا و چاقی است، گفت: در زمان بحران کووید ۱۹ بیماران قلبی و عروقی با تهدید دوجانبه مواجه هستند و نه تنها در معرض تهدید نوع جدید ویروس قرار دارند بلکه به علت ترس از ابتلا به کرونا از انجام معاینات دوره ای قلب هم خودداری کنند.
این متخصص بیماریهای قلبی و عروقی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۴۰ درصد مراجعات بیماران با سکته حاد قلبی به بیمارستانها کاهش یافته است و یکی از دلایل آن عدم مراجعه به دلیل ترس از ابتلا به ویروس کرونا است، ترس از کرونا نباید باعث شود علائم به این مهمی نادیده گرفته شود، اگر شیوه نامههای بهداشتی رعایت شود و مراجعه کنندگان با ماسک به مراکز درمانی مراجعه کنند احتمال درگیری به بیماری کرونا کمتر میشود.
او اظهار کرد: عدم مراجعه به موقع بیماران قلبی به مراکز درمانی آنها را تهدید میکنند، نباید دردهای قلبی به خاطر ترس از کرونا نادیده گرفته شود، میزان مرگ و میر کرونا در افراد دارای بیماریهای زمینهای بیشتر است.
علی پور بیان کرد: کووید ۱۹ یکی از بیماریهای مزمنی است که نادانستهها درخصوص آن زیاد است، در قدیم بیماری سل را بیماری هزار چهره میدانستیم به طوری که یکی از تظاهرات این بیماری افزایش حملات فشار خون است.
ارسال نظر