گوناگون

عوارض بیماری واریس که حتما باید درباره آنها بدانید

عوارض بیماری واریس که حتما باید درباره آنها بدانید

پارسینه: حدود ۶۰ درصد بزرگسالان، رگ های واریسی را به شکل خطوط بنفش ناهموار یا رشته های متورم بنفش مایل به آبی در سراسر ران و ماهیچه ساق پای خود می بینند.

زنان با احتمال بیشتری به واریس نسبت به مردان مبتلا می شوند. در برخی از افراد رگ های واریسی ممکن است منجر به آسیب به پوست شوند و یا حتی در حالت بدتر منجر به لخته شدن خطرناک خون گردند. عارضه واریس از جمله مشکلاتی است که از تصورات غلط مصون نمانده است:

وریدهای واریسی تنها یک مشکل زیبایی هستند: بسیاری از مردم هنوز نمی دانند که این عارضه همراه با شایع ترین علائم مانند دردهای مبهم، سنگینی و تورم پاها همراه است. سایر علائم ممکن است شامل خشکی شدید و خارش پوست در نزدیکی واریس باشد. افراد مبتلا به واریس در معرض خطر برای یک نوع خطرناک از لخته خون به عنوان ترومبوز وریدی هستند. سایر علائم نه چندان معمول که در ۱۰ درصد بیماران بروز می کند، شامل خونریزی، تغییر رنگ پوست، ضخیم شدن پوست، شکل گیری زخم است. بسیار مهم است که قبل از بروز مشکلات پوستی غیر قابل برگشت با پزشک خود تماس بگیرید.

وریدهای واریسی مشکل غیر قابل اجتناب بالارفتن سن هستند: افراد جوان نیز ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرند. علت واریس در درجه اول ژنتیکی است. تغییرات هورمونی نیز به عنوان یک عامل خطر شناخته شده است. این خطر بخصوص در دوران بارداری بیشتر می شود.

رگ های واریسی در زنان شدت بیشتری دارد: اگرچه این عارضه در زنان شایع تر است، اما مردان نیز از آن مصون نیستند. یک چهارم زنان بزرگ سال و ۱۰ تا ۱۵ درصد مردان به این عارضه مبتلا می شوند.

دویدن می تواند علت رگ های واریسی باشد: این ورزش یک اقدام خوب برای بهبود گردش خون است. اگر مبتلا به رگ های واریسی هستید، باید بدانید جوراب های واریس می تواند منجر به جلوگیری از تجمع خون در پایین پاها هنگام ورزش شود.

رگ های واریسی همیشه قابل مشاهده هستند: رگ های واریسی گاه می توانند عمیق تر و غیر قابل مشاهده از روی سطح پوست باشند.

ایستادن طولانی مدت علت ایجاد واریس است: اگر شما در شغل خود مجبورید به مدت طولانی بایستید، شاید بیشتر در معرض ابتلا به رگ های واریسی باشید اما این اتفاق در مورد همه مشاغل صدق نمی کند و کسانی که به مدت طولانی به صورت بی حرکت و ثابت مجبورند بایستند، بیشتر در معرض خطر هستند. تحرک در هنگام ایستادن مانع بروز این عارضه است. سعی کنید در محل، حالت قدم رو داشته باشید و پاهایتان را جابه‌جا و عضلات ‌تان را درجا منبسط و منقبض کنید تا احتمال بروز واریس کمتر شود.

تنها راه درمان واریس، جراحی است: اینطور نیست. دسته دیگر از درمان های جدید و پیشرفته شامل درمان های دارویی، اسکلروتراپی، لیزر و یا آر اف را می توان انجام داد.

بهبود بعد از درمان اغلب دشوار است: درمان های جدیدتر زمان بهبودی را تسریع می بخشند و بیمار می تواند معمولا در همان روز انجام درمان به کار و فعالیت های روزانه بازگردد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد