گوناگون

توضیح وزارت بهداشت درباره اخراج ۵ هزار پرستار از بیمارستان‌ها

توضیح وزارت بهداشت درباره اخراج ۵ هزار پرستار از بیمارستان‌ها

پارسینه: معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره علت اخراج ۵ هزار پرستار توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی توضیحاتی ارائه کرد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۵ هزار پرستار اخراج‌شده از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی شاغل در بیمارستان‌ها، نیرو‌های طرحی بودند و بر اساس قوانین طرح آن‌ها پایان‌یافته است.

عباس عبادی افزود: پایان یافتن طرح پرستاران، اقدامی قانونی است و هیچ کوتاهی در این زمینه از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت نگرفته و با توجه به شیوع همه‌گیری کرونا در بیش از ۲ سال بر اساس توافق پرستاری که دوره طرح را می‌گذراند و بیمارستان، اشتغال این نیرو‌ها بر اساس شرایط این بیماری تمدید شد.

عبادی تاکید کرد: اکنون ۱۶ هزار پرستار طرحی در بیمارستان‌ها مشغول به کار هستند و ۸ هزار پرستار طرحی دیگر فعالیتشان تمدید شده است.

به گفته این مسئول، ۸ هزار پرستار طرحی دیگر در ۲ ماه آینده در بیمارستان‌ها مشغول به کار می‌شوند که باید پس از پایان یافتن طرحشان بیمارستان محل کار خود را ترک کنند.

معاون پرستاری با بیان اینکه ۶۶ هزار نفر از گروه پزشکی بر اساس مجوز از سازمان استخدامی کشور امسال جذب می‌شوند، اظهار داشت: ۴۰ تا ۴۵ درصد از ظرفیت استخدام ویژه پرستاران هستند و پرستارانی که در دوران کرونا فعالیت داشتند نیز ۲۰ امتیاز در آزمون استخدامی به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: پرستاران از زحمتکش‌ترین اقشار گروه پزشکی جامعه هستند و در همه‌گیری کرونا فداکاری‌های زیادی از خود نشان دادند که از آن‌ها قدردانی می‌کنیم.

بنا بر این گزارش، محمد میرزابیگی رئیس سازمان نظام پرستاری هفته گذشته گفت: با فروکش کردن کرونا، مسئولان به تعدیل‌نیرو‌های جذب‌شده پرداختند که طبق آمار به‌دست‌آمده تعداد این عزیزان حدود ۵ هزار نیروی پرستار تعدیل شده است.

این در حالی است که رهبر انقلاب سال گذشته در دیدار با جمعی از پرستاران فرمودند: مسئله امنیّت شغلی پرستار یک مطالبه است. در سال‌های گذشته اتّفاق افتاده، در همین قضیه کرونا هم اتفاق افتاد که فراخوان دادند برای کسانی که آمادگی دارند که بیایند مشغول کار شوند؛ آمدند قرارداد‌های کوتاه‌مدت با این‌ها بستند. بعد که نیازشان برطرف شد، گفتند بفرمایید بیرون! خب این آدم که امنیّت شغلی ندارد، با چه دلگرمی‌ای بیاید کار بکند و پرستاری کند؟ بنابراین امنیت شغلی هم یکی از مسائل گوناگون است. به پرستار، نگاه کارگرِ فصلی نداشته باشید که امروز بیاوریم، فردا بگوییم لازم نیست، بروید؛ نه، امنیت شغلی! البتّه این‌ها ساز و کار‌هایی دارد که اهل فن می‌دانند. البته مطالبات دیگری هم هست که دیگر حالا وقت گذشت، من ادامه نمی‌دهم. دوستان بخصوص در وزارت بهداشت و درمان این‌ها را دنبال کنند.
منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار