حکم قصاص محمد قبادلو اجرا شد
حکم قصاص محمد قبادلو عامل قتل یک مامور نیروی انتظامی و جرح ۵ مامور دیگر در جریان اغتشاشات سال گذشته، پس از تایید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
مرکز رسانه قوه قضاییه: حکم دادگاه کیفری یک استان تهران مبنی بر «قصاص نفس» محمد قبادلو در پرونده به شهادت رساندن یک مامور نیروی انتظامی به نام «فرید کرمپور حسنوند» و مجروح کردن ۵ مامور دیگر در جریان ناآرامیهای سال گذشته، پس از تأیید در دیوان عالی کشور، اجرا شد.
نحوه قتل استوار فرید کرمپور توسط محمد قبادلو
بر اساس گزارش نیروی انتظامی در تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱، در حالی که جمعی از عوامل نیروی انتظامی در سطح شهر پرند، در حال کنترل اغتشاشگران بودند، فردی به نام «محمد قبادلو» در حالیکه سوار یک خودروی پیکان سفیدرنگ بود، به صورت عمدی با سرعت بالا به قصد قتل ماموران انتظامی که در حال انجام وظیفه بودند رانده و ۶ مامور را در حالی که سوار موتور بودند، زیر میگیرد که هر ۶ نفر دچار مصدومیت و شکستگی دست و پا میشوند و یکی از ماموران به نام «فرید کرمپور» در اثر شدت جراحات به شهادت میرسد.
عامل حادثه توسط عوامل انتظامی و شاهدان حاضر در محل شناسایی و دستگیر میشود. متهم از ابتدای دستگیری به جرایم خود، مخصوصا راندن عمدی ماشین بر روی ماموران انتظامی به قصد قتل اعتراف میکند.
بعد از صدور کیفرخواست پرونده متهم در رابطه با قتل عمد با عنوان اتهامی «قتل عمد و سایر جرائم در صلاحیت محاکم کیفری» به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع میشود.
بررسی پرونده محمد قبادلو به اتهام قتل عمد و سایر جرایم تحت صلاحیت دادگاه کیفری از قبیل: شروع به قتل پنج مامور نیروی انتظامی، صدمه بدنی به آنها و تخریب عمدی اموال متعلق به نیروی انتظامی در دادگاه کیفری یک استان تهران، از آبان ۱۴۰۱ آغاز شد.
دادگاه متهم با حضور: متهم، شکات، شاهدان عینی حادثه، کارشناسان پزشکی قانونی و وکیل تعیینی قبادلو برگزار شد و نهایتا در تاریخ ۳ دی ماه ۱۴۰۱ ختم رسیدگی اعلام و حکم مقتضی صادر شد.
دادگاه کیفری یک استان تهران، محمد قبادلو را به اتهام «قتل عمد» شهید فرید کریمپور، به «قصاص نفس» محکوم کرد و بابت اتهام «شروع به قتل عمد» ماموران یگان امداد از طریق برخورد عمدی به وسیله خودرو به قصد قتل آنها به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و بابت اتهام «تخریب عمدی» ۶ دستگاه موتورسیکلتهای سازمانی یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان رباط کریم، به جبران خسارت و یک و نیم سال حبس تعزیری محکوم کرد که در مورد مجازاتهای تعزیری، فقط مجازات اشد قابل اجراست.
حکم دادگاه کیفری یک استان تهران مبنی بر قصاص نفس، در پی فرجامخواهی متهم و وکلای او به دیوان عالی کشور ارسال شد.
شعبه رسیدگیکننده به فرجامخواهی متهم، پس از وصول پرونده و بررسی آن، رای دادگاه را تایید میکند و در پی تایید حکم قصاص در اسفند ۱۴۰۱، پرونده جهت اجرای حکم به دادگاه بدوی ارسال میشود.
اما با نامه پزشک معاینه کننده به رئیس قوه قضاییه و قضات دیوان عالی کشور، وکلای متهم در تاریخ ۲۱ خردادماه ۱۴۰۲، مجددا تقاضای اعاده دادرسی میکنند که با تجویز اعاده دادرسی، اجرای حکم متوقف و پرونده به دادگاه کیفری هم عرض جهت بررسی ارجاع میشود.
رئیس کل دادگستری استان، تجویز اعاده دادرسی را با ذکر استدلال، خلاف شرع تشخیص میدهد و آن را موجب تضییع حق اولیای دم میداند.
نهایتا رئیس قوه قضاییه با اعاده دادرسی موافقت میکند و پرونده جهت رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال میشود.
شعبه رسیدگیکننده در دیوان عالی کشور، در بررسی مجدد پرونده، تقاضای متهم را منطبق با بندهای ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی ندانسته و با رد تقاضای اعاده دادرسی محکومعلیه، حکم قصاص نفس را تأیید کرد.
حکم قصاص نفس محمد قبادلو به جرم قتل عمد شهید استوار فرید کرمپور حسنوند، پس از ۴۸۷ روز رسیدگی قضایی به پرونده صبح امروز اجرا شد.
صد هزار بار اعدام هم کمه واسه این کثافت های لعنت شده
از این رودرروئی مردم نجیب ایران فقط اظهار تاسف و تاثر چرا که با راهنمائی صحیح میتوان با بالا بردن ظرفیت طرفین را مجاب به تحمل و سعه صدر از نابودی نسل و فرزندان جلوگیری کرد