قاچاق سوخت نمونه یک قاچاق سازمان یافته است!
پارسینه: عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی، گفت: آمار ۵ میلیارد لیتر قاچاق در سال نشان دهنده قاچاق سازمان یافته است که خسارت زیادی بر اقتصاد کشور و مردم است و باید به طور جدی با آن برخورد شود.دستگاههای مربوطه باید با برنامهریزی پای کار باشند تا مشکل سوخت و ناترازی آن حل شود.
به گزارش پارسینه و به نقل از برنا، حسین حسینزاده عضو هیات رئیسه کمیسیون انرزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری برنا، درخصوص بحران قاچاق سوخت در کشور، اظهار داشت: قبل از دوران کرونا مصرف سوخت (بنزین) کشور روزانه ۸۸ میلیون لیتر بود، اما امروزه به ۱۲۲ میلیون لیتر در روز رسیده است.
وی ادامه داد: از این ۱۲۲ میلیون بخش قابل توجهای قاچاق میشود که ضربه مهلکی به بدنه اقتصاد کشور است، اما راهکار چیست؟ به وضعیت موجود در حوزههای مختلف بنزین و گازوئیل خصوصا گاز باید توجه ویژهای شود و میتوان با ایجاد یک کارگروه متشکل از وزارت صمت، نفت، راه و شهرسازی و سازمان بهینه سازی و انرژی تجدید پذیر به ریاست معاون اول و نفر اول اجرایی راهکارهای عملیاتی را پیش بگیریم و ورد جدیتری داشته باشیم.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به آمار قاچاق سالانه سوخت، تصریح کرد: آمار ۵ میلیارد لیتر قاچاق در سال نشان دهنده قاچاق سازمان یافته است که خسارت زیادی بر اقتصاد کشور و مردم است و باید به طور جدی با آن برخورد شود.دستگاههای مربوطه باید با برنامهریزی پای کار باشند تا مشکل سوخت و ناترازی آن حل شود.
منبع:
خبرگزاری ایرنا
ارسال نظر