ارتقای امنیت اطلاعات شبکه با ایمن افزار وایـا
شرکت فنی و مهندسی ایمن افزار وایـا، توسط جمعی از نخبگان دانشگاهی تأسیس شده است و در زمینههای اکتیو شبکه، امنیت و زیرساخت شبکههای کامپیوتری فعالیت دارد. در سال 1394، دپارتمان فروش نرمافزارهای تخصصی و خدمات ارزشمند ثانویه راهاندازی شد که هدف اصلی آن، ارائه خدمات و نرمافزارهای تخصصی در حوزههای سازمانی، صنعتی، خدماتی و فرآیندی است.
شرکت فنی و مهندسی ایمن افزار وایـا، توسط جمعی از نخبگان دانشگاهی تأسیس شده است و در زمینههای اکتیو شبکه، امنیت و زیرساخت شبکههای کامپیوتری فعالیت دارد. در سال 1394، دپارتمان فروش نرمافزارهای تخصصی و خدمات ارزشمند ثانویه راهاندازی شد که هدف اصلی آن، ارائه خدمات و نرمافزارهای تخصصی در حوزههای سازمانی، صنعتی، خدماتی و فرآیندی است. این شرکت با ارائه خدمات تخصصی استقرار و پشتیبانی، از رقبا متمایز شده است. دپارتمان نرمافزارهای تخصصی ایمن افزار وایـا، مجموعهای از نرمافزارهای منتخب داخلی و خارجی را در حوزههای مختلف عرضه میکند. با تأکید بر نیازهای امنیتی سازمانها، شرکت وایـا راهکارهای پیشرفته و متنوعی برای حفاظت از اطلاعات حساس و پاسخگویی به امنیت سازمانها ارائه کرده است، از جمله عرضه مجموعهای از نرمافزارهای تخصصی و نوآورانه برای افزایش امنیت اطلاعات مشتریان خود.
چند مورد از راهکارهای وایـا
این شرکت برای پاسخگویی به نیازهای امنیتی سازمانها و حفاظت از اطلاعات حساس، راهکارهای متنوع و پیشرفتهای ارائه کرده است. در ادامه به چند نمونه از این راهکارها اشاره شده است:
- سامانه امن انتقال اطلاعات (SAMAN): این سامانه با توجه به اهمیت امنیت دادهها و افزایش حملات سایبری، بهعنوان یک بستر بومی برای نگهداری و انتقال امن اطلاعات توسعه یافته می باشد. همچنین، امکان ذخیره، مدیریت و انتقال امن دادهها را برای سازمانها فراهم کرده و مطابق با استانداردهای جهانی و مقررات امنیتی کشور طراحی شده است. از ویژگیهای اصلی آن بستن درگاههای USB، حذف Clean Room ها، انتقال امن اطلاعات بین شبکههای LAN و اینترنت، بستن Back Doorها و اتصال به سرویسهای مختلف مانند: گزارش ساز، Ticketing، Notification و … است.
- راهکار محدودسازی و مدیریت USBها: غیرفعال کردن پورتهای USB میتواند به محافظت از کلاینتها در برابر ویروسها و تهدیدات امنیتی کمک کند، اما در سازمانهای بزرگ با حجم بالای جابجایی دادهها، این کار چالشبرانگیز است. استفاده مداوم از پورتهای USB میتواند خطرات امنیتی را افزایش دهد. چالشهای مرتبط با محدودسازی USBها شامل مقاومت کارکنان در برابر تغییر، نیاز به زیرساختهای بهروز، مشکلات فنی، محدودیتهای بودجهای، کمبود دانش فنی و نیاز به آموزش کارکنان است. بهترین راهکار برای رفع این مشکلات، استفاده از "سامانه انتقال امن اطلاعات" است که با بهرهگیری از نرمافزارهای مدیریت USB، بازتعریف سیاستهای امنیتی، آموزش کارکنان، ماژولهای امنیتی و سیستمهای تشخیص نفوذ، امنیت دادههای سازمان را تضمین میکند.
چند مورد از نرمافزار های افزایش امنیت اطلاعات وایـا
این شرکت با تمرکز بر نیازهای امنیتی سازمانها، مجموعهای از نرمافزارهای تخصصی برای افزایش امنیت اطلاعات ارائه کرده است. در ادامه به معرفی برخی از این نرمافزارهای کلیدی میپردازیم:
- فایل شیرینگ: با افزایش استفاده از فایلهای دیجیتال و حملات سایبری، مدیریت اطلاعات سازمانها اهمیت بیشتری یافته است. شرکت وایـا با توسعه یک نرمافزار فایل شیرینگ بومی، امکان اشتراکگذاری امن و سریع فایلها از طریق فضای ابری را فراهم کرده است. این نرمافزار با قابلیتهایی مانند بستن درگاههای USB، رمزگذاری فایلهای محرمانه، تنظیم فضای ذخیرهسازی و ایجاد لینکهای دسترسی سریع، به حفظ امنیت دادههای سازمان کمک میکند و گزینهای مناسب برای کنترل جریان اطلاعات است.
- سارپ: پویشگر سارپ یک راهکار بومی امنیت سایبری است که برای حفاظت از شبکههای ایزوله و امن سازمانی طراحی شده است. این سامانه با جلوگیری از ورود بدافزارها، باجافزارها و ویروسها از طریق فلش مموریها و دیسکهای فشرده، امنیت اطلاعات حساس سازمانها را تضمین میکند. سارپ با قابلیتهایی مانند ضد باجگیر، پکیجی از آنتیویروس های شناخته شده، شناسایی و حذف بدافزار، بررسی محتوای فایلها با هوش مصنوعی، بومی بودن و امکان سفارشیسازی، حفاظت چندلایه از شبکههای درونسازمانی را فراهم می نماید.
- سرویس SSO : این سرویس به کاربران این امکان را میدهد تا با استفاده از یک هویت واحد و دادههای احراز هویت، به طور امن به چندین اپلیکیشن و وبسایت دسترسی پیدا کنند. این نرمافزار با استفاده از مفهوم هویت مرکزی، اطلاعات هویتی کاربران را در سیستمهای معتبر به اشتراک میگذارد و با ایجاد یک نشانه احراز هویت، به کاربران اجازه میدهد تا به برنامههای مرتبط دسترسی داشته باشند. از ویژگیهای سامانه SSO میتوان به دسترسی به تمامی برنامهها از طریق یک پورتال واحد، بومیسازی برای افزایش حفاظت در برابر تهدیدات سایبری، و تضمین امنیت بالا در دسترسی کاربران به دادهها اشاره کرد.
- سپر: این نرمافزار پیشرفته برای تأمین امنیت و مدیریت ارتباطات میان شبکههای سازمانی طراحی شده است. با استفاده از الگوریتمهای رمزنگاری پیشرفته، دادهها و خدمات را بهصورت امن رمزنگاری میکند و از دسترسیهای غیرمجاز جلوگیری به عمل می آورد. سپر ارتباطات بین شبکهها را بهصورت رمزنگاریشده مدیریت کرده و انتقال اطلاعات را با سرعت بالا و کمترین افت کیفیت تضمین میکند. همچنین، با جداسازی اطلاعات بین شبکههای ناهمگن و استفاده از مسیرهای مستقل، امنیت و کارایی را بهبود میبخشد.
جمعبندی:
شرکت فنی و مهندسی ایمن افزار وایـا با تکیه بر تخصص جوانان بومی، جایگاه ویژهای در صنعت فناوری اطلاعات کشور پیدا کرده است. این شرکت با راهاندازی دپارتمان فروش نرمافزارهای تخصصی، خدمات و اطلاعات در حوزههای نرمافزارهای سازمانی، صنعتی، خدماتی و فرآیندی ارائه میدهد و با خدمات تخصصی استقرار و پشتیبانی، از رقبا متمایز شده است. شرکت وایـا با تمرکز بر نیازهای امنیتی سازمانها، راهکارهای پیشرفتهای مانند سامانه امن انتقال اطلاعات SAMAN، مدیریت USBها، فایل شیرینگ، پویشگر سارپ، سرویس SSO و نرمافزار سپر را توسعه داده است تا امنیت دادهها و مدیریت دسترسیها را بهبود بخشد.
راه های ارتباطی با وایـا:
آدرس سایت: vayaco.ir
شماره تماس: 02188353955
ارسال نظر