شبکههای ماهوارهیی ایران قطع شدند!
پارسینه: برخی شرکتهای ماهوارهیی که صداوسیما از آنها به عنوان لابی صهیونیستهای یاد میکند، از امروز، دوشنبه (دهم تیر ماه) مخاطبان پرس تیوی را از تماشای آن محروم کردند.
از جمله ماهوارههایی که به قطع پخش برنامههای شبکه پرس مبادرت ورزیدهاند، میتوان به "هاتبرد"، "یوتل ست"، "اینتل ست"، "گالکسی 19" و "اوپتوس" اشاره کرد.
پرس تیوی اعلام کرد، شرکتهای غربی ارایه دهنده خدمات ماهوارهیی در اقدامات خود برای نقض آزادی بیان، پخش برنامههای تلویزیونی شبکه ماهوارهیی اسپانیایی زبان "هیسپان تیوی" را نیز بر روی ماهوارههای "یوتل ست" و "اینتل ست" قطع کردهاند.
همچنین پخش برنامههای شبکه "آی فیلم" که سریالهای ایرانی را به زبان عربی و انگلیسی برای کشورهای منطقه و سایر کشورهای جهان پخش می کند، از امروز توسط شرکتهای ارایه دهنده خدمات ماهوارهیی در ماهواره های "یوتل ست"، "هاتبرد"، "اینتل ست" و "اوپتوس" متوقف شده است.
پخش برنامههای شبکه تلویزیونی "الکوثر" نیز بر روی ماهواره های "یوتل ست" و "گالکسی" قطع شده است. این اقدام در حالی صورت می گیرد که سازمان ارتباطات بین المللی ماهواره ای روز یکشنبه با اعلام فراخوانی از شرکت ماهواره ای "اینتل ست" و دولت آمریکا خواست تا تصمیم خود در مورد قطع پخش برنامه های شبکه های ماهواره ای ایرانی را به حال تعلیق درآورند . شرکت اینتل ست از تاریخ 19 ژوئن (29 خرداد) اعلام کرد که دیگر قادر به ارایه خدمات به شبکه های متعلق به جمهوری اسلامی ایران از جمله شبکهی ماهوارهیی "پرس تیوی" از تاریخ اول ژوئیه (امروز) نخواهد بود.
صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در نامهای به شرکت اینتل ست ضمن اعتراض به این اقدام یادآور شده است: بر اساس قرار داد بین دو طرف، هیچ گزینهای به غیر از اقدام قانونی علیه شرکت اینتلست برای درخواست غرامت ندارد و از دولت ایران میخواهد بر اساس بند 19 اساسنامه سازمان بینالمللی ارتباطات ماهوارهای، احقاق حق کند.
فعالان رسانه ای از جمله انجمن صنفی روزنامه نگاران فرانسه ضمن محکوم کردن حملات علیه رسانههای ایرانی به عنوان بخشی از مبارزه علیه آزادی بیان، از غرب به دلیل توسل به معیارهای دوگانه با هدف ساکت کردن شبکههای مستقل خبری ایران انتقاد کردهاند. آنها همچنین غرب را به دلیل سلب حقوق عمومی برای انتخاب آزادانه رسانهها به ریاکاری متهم میکنند.
صداوسیمای ایران میگوید: حمله به رسانههای ایران نقض آشکار بند 19 «اعلامیه جهانی حقوق بشر» است که حقوق افراد را برای بیان آزاد افکار و دیدگاهها مقدس میداند.
همچنین، در بند 19 اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده است: «هر کس حق آزادی عقیده و بیان دارد و حق مزبور شامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد و در کسب اطلاعات و افکار و در اخذ و انتشار آن، به تمام وسایل ممکن و بدون ملاحضات مرزی آزاد باشد.»
ارسال نظر