نمایش شور حسینی در پایتخت
پارسینه: همزمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع)، آیین های عزاداری و سوگواری در نقاط مختلف استان تهران در حال برگزاری است.
همزمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع)، آیین های عزاداری و سوگواری در نقاط مختلف استان تهران در حال برگزاری است.
عزاداران حسینی که از ابتدای ماه محرم به سوگواری پرداخته اند، در شب و روز شهادت امام سجاد(ع) نیز مشکی پوش بوده و در سوگ شهادت این امام همام عزاداری کردند.
آیین های ویژه ای در شهرستان های مختلف استان تهران همزمان با سالروز شهادت امام سجاد(ع) برگزار شد که برخی از آنان با حضور شهدای مدافع حرم، رنگ و بوی دیگری به خود گرفته بود.
ارادتمندان و عزاداران حسینی با حضور در اماکن مذهبی و مقدس، در سوگ شهادت امام سجاد(ع) به سینه زده و اعلام کردند که راه و مسیر فرزند امام حسین(ع) فراموش شدنی نیست.
ایستگاه های صلواتی نیز همچون روزهای دیگر محرم در برخی شهرستان های استان تهران برپا بود و دوستداران امام سجاد(ع) از عزاداران حسینی پذیرایی می کردند.
حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز در شب شهادت امام سجاد(ع) میزبان عاشقان و اردتمندانی بود که برای عرض تسلیت به قبله تهران آمده بودند و در مراسم عزاداری و سوگواری در این مکان مقدس شرکت کردند.
عزاداران و سوگواران حسینی، زنده نگهداشتن پیام ها و معارف عاشورا را از مهم ترین وظایف شیعیان و ارادتمندان به امام سجاد(ع) عنوان کردند.
امام سجاد(ع) در قالب دعا و مناجات معارف دینی را به گوش مردم رساندند
حجت الاسلام حسین قدوسی از کارشناسان مذهبی و رییس ستاد اقامه نماز شهرستان ورامین در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به این نکته که امام سجاد(ع) به موضوع امر به معروف و نهی از منکر توجه جدی می کردند، اظهار داشت: امام سجاد(ع) به پایین ترین اقشار جامعه نیز توجه می کردند و تلاش داشتند تا راه و مسیر درست را به همه انسان ها نشان دهند.
وی افزود: امام سجاد(ع) در قالب دعا و مناجات توانستند تا بسیاری از معارف و آموزه های دینی و اخلاقی، سیاسی و اجتماعی را به گوش مردم دوران خود و آیندگان برسانند.
قدوسی با اشاره به تربیت شاگردان برجسته از سوی امام سجاد(ع) ادامه داد: امام سجاد(ع) پس از تربیت و پرورش انسان های آگاه و عالم، آنان را به اقصی نقاط جهان می فرستادند تا معارف ناب شیعه گسترش پیدا کند.
وی با تأکید بر این نکته که دوران امامت حضرت سجاد(ع) در سخت ترین شرایط آغاز شد، اضافه کرد: امام سجاد(ع) پس از واقعه عاشورا به امامت رسیدند و در حالی که در سوگ شهادت پدر، برادر و یاران خود بودند، وظیفه هدایت امت را عهده دار شدند.
خطبه امام سجاد(ع) در شام یکی از نقاط مهم تاریخ است
حجت الاسلام رضا غلامی از کارشناسان مذهبی و رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین نیز در این زمینه اظهار داشت: حضرت سجاد(ع) اولین روضه خوان امام حسین(ع) بودند و در کاخ یزید توانستند افشاگری تاریخی را انجام داده و تمامی معادلات دشمن را بر هم بزنند.
وی افزود: خطبه امام سجاد(ع) در شام یکی از نقاط عطف تاریخ پس از حادثه عاشورا است که ماهیت واقعی یزید و دستگاه ظلم و جور آن زمان را برای مردم عیان و مشخص کرد.
غلامی با تأکید بر این نکته که افشاگری های امام سجاد(ع) موجب زنده نگهداشتن حادثه عاشورا شد، ادامه داد: اگر افشاگری امام سجاد(ع) نبود، دشمن اجازه نمی داد تا عاشورا و حرکت تاریخی امام حسین(ع) به آیندگان منتقل شود و امروز همه عزاداران و شیعیان و محبان اهل بیت مدیون امام چهارم هستند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین متذکر شد: امام سجاد(ع) یادگار بزرگی نظیر صحیفه سجادیه را در میان دوستداران خود به جا گذاشته که به خوبی درس خداشناسی را بازگو می کند.
وی ادامه داد: امروز تمسک به سیره و روش زندگی امام سجاد(ع) وظیفه و رسالت هر یک از محبان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت بوده و در این راه نباید کوتاهی و سستی کرد.
ارسال نظر