جزئیات جدید از پرونده واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی
![جزئیات جدید از پرونده واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی](https://cdn.parsine.com/thumbnail/v8eYZq58Dljk/MiLLs3pIbSZq8dQJqRxCdShr_50Wkc4jY1ki41nuqlzgATG38T600hDGnsV29RXhJUB_IP96qSVK0zijOaKVC4C7HN8fE7NE/photo_2025-02-11_15-47-37.jpg)
دادستان عمومی و انقلاب ماهان آخرین وضعیت پرونده واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان کرمانی در محور شهداد به کرمان را تشریح کرد.
به گزارش پارسینه؛ دادستان عمومی و انقلاب ماهان آخرین وضعیت پرونده واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی در محور شهداد به کرمان را تشریح کرد.
سینا بنی اسد با اشاره به اینکه پرونده این حادثه دلخراش در دادستانی ماهان در حال رسیدگی است، اظهار کرد: راننده اتوبوس و مدیر عامل شرکت حمل و نقل از روز بعد از حادثه تا کنون بازداشت هستند و مدیر مدرسه نیز تحت نظارت قضایی است.
وی اعلام کرد: مدیرکل آموزش و پرورش استان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، مدیرکل راه و شهرسازی استان و رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان جهت ادای توضیحات به دادستانی احضار شدهاند.
دادستان عمومی و انقلاب ماهان گفت: دفتر شرکت حمل و نقل مذکور با دستور قضایی پلمب و کد فعالیت آن غیر فعال شده است.
بنی اسد بیان کرد: اتوبوس بر اساس نظریه پلیس راه دارای نقص فنی مستمر بوده، به گونهای که یکی از چرخهای عقب از ابتدا فاقد سیستم ترمز بوده است.
وی اضافه کرد: طبق تحقیقات بعمل آمده فرسودگی ناوگان مشهود است و اتوبوس سانحه دیده ولوو B ۱۲ مدل ۱۳۸۲ بوده است.
عدم رعایت کامل پروتکلهای اردویی از سوی مدرسه
دادستان عمومی و انقلاب ماهان گفت: آیین نامه اجرایی اردوهای دانش آموزی به صورت دقیق و کامل از سوی مدرسه و آموزش و پرورش رعایت نشده است.
بنی اسد خاطرنشان ساخت: برای اردو مدرسه میبایست با یک شرکت حمل و نقل معتبر قرارداد منعقد میشد، اما در این رابطه مسئولان مدرسه فرزانگان کرمان به صورت شخصی با رانندگان توافق کرده و شرکت حمل و نقل هم صورت وضعیت را صرفا بر اساس اظهارات رانندگان تنظیم کرده است.
وی گفت: طبق دستورالعملهای موجود میبایست در هر اتوبوس یک نفر سرپرست یا مربی هم جنس با دانش آموزان (خانم) حضور داشته باشد، اما تحقیقات اولیه حاکیست در اتوبوس حادثه دیده سرپرست و مربی حضور نداشت.
دادستان عمومی و انقلاب ماهان از رسیدگی خارج از نوبت به این پرونده در شعبه دادستانی ماهان خبر داد و تاکید کرد:دستگاه قضایی بدون اغماض و مماشات با تخلفات و جرایم صورت گرفته در این رابطه برخورد خواهد کرد.
ارسال نظر