گوناگون

مارک زاکربرگ: از فیس‌بوک نخواهم رفت

پارسینه: مدیر فیس‌بوک تایید کرد اطلاعات ۸۷ میلیون کاربرِ اغلب آمریکایی با موسسه تحلیلی «کمبریج آنالیتیکا» به اشتراک گذاشته شده است. پیش‌تر این رقم ۵۰ میلیون اعلام شده بود.

مارک زاکربرگ که سه‌شنبه و چهارشنبه آینده در دو جلسه استماع در کنگره حاضر خواهد شد، در کنفرانس مطبوعاتی با حضور خبرنگارانِ مطرح، درباره رسوایی اخیر توضیح داد و تاکید کرد که نه تعداد کاربران و نه میزان فروش فیس‌بوک دچار لطمه شده است.{لینک}

وی البته افزود: اگر مردم از اتفاق رخ داده خوشحال نیستند نیز امر خوبی تلقی نمی‌شود.

زاکربرگ خطاب به اصحاب رسانه مسوولیت نشت اطلاعاتی را بر عهده گرفت که منجر به عصبانی شدن کاربران، شرکت‌های تبلیغاتی و قانون‌گذاران شده است و تاکید کرد که همچنان فردی مناسب برای سرپرستی کمپانی‌ای است که تاسیس کرده است.

اگرچه بعد از این کنفرانس، ۳ درصد سهام فیس‌بوک بالا رفت، اما از زمان رسوایی موسوم به «کمبریج آنالیتیکا» بیش از ۱۶ درصد ارزش سهام این کمپانی در بورس افت کرده و برخلاف گفته‌های زاکربرگ کمپانی در بحران بدی گیر کرده است.

زاکربرگ افزود: "وقتی در جهان، مانندِ فیس‌بوک را که در جهان بی نظیر است، ایجاد می‌کنید؛ ممکن است نکاتی را فراموش کنید اما مهم این است که از اشتباهات یاد بگیریم."

وی از هرگونه بحث درباره به چالش کشاندن قدرتش توسط هیئت مدیره اظهار بی اطلاعی کرده و تاکید کرد که او همچنان سکان کمپانی را در دست دارد.

موسس فیس‌بوک همچنین گفت: قرار نیست کسی اخراج شود و قرار هم نیست کسی از اتوبوسی که وی راننده‌اش است پیاده شود و اصلا چنین فکری به ذهنش خطور نکرده است.

ماه گذشته فیس‌بوک تایید کرد که اطلاعات شخصی میلیون کاربر را به اشتباه در اختیار «کمبریج آنالیتیکا» قرار داده است و سه‌شنبه و چهارشنبه هفته بعد باید در دو جلسه استماع کنگره حاضر شده و شهادت دهد.

«کمبریج آنالیتیکا»؛ کمپانی لندنی که در انتخابات ۲۰۱۶ کمپین ترامپ را در پرونده خود به عنوان مشتری داشته، روز چهارشنبه در پست توئیتری خود نوشت: تنها ۳۰ میلیون رکورد از محققی که استخدام کرده بوده(الکساندر کوگان)، برداشت کرده و مورد تحلیل انتخاباتی قرار داده است.

زاکربرگ در کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد فیس‌بوک باید در استخدام توسعه دهندگان نرم افزاری توسط شرکای نرم افزاری دقت بیشتری به خرج دهد.(خطاب به کمبریج آنالیتیکا و استخدام سال ۲۰۱۴ کمپانی)

فیس‌بوک حالا به فکر بازرسی افتاده و می‌گوید ۲ سالی طول خواهد کشید تا مشکلات مشابه را حل کند.

«مایک شروفر» مدیر اداره تکنولوژی فیس‌بوک در وبلاگ خود تایید کرده است که اغلب ۸۷ میلیون کاربری که دیتایشان لورفته، آمریکایی هستند. پیش‌تر آبزرور و نیویورک‌تایمز نوشته بودند دیتای ۵۰ میلیون آمریکایی مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

زاکربرگ می‌گوید تعداد به این دلیل بالاتر رفته است که ۲۷۰ هزار کاربر، اپلیکیشن الکساندر کوگان را دانلود و نصب کرده و سپس دوستان خود را به آن اضافه کرده‌اند.

رسوایی کمبریج آنالیتیکا توسط اداره اطلاعات انگلیس، کمیسیون حریم خصوصی استرالیا و کمیسیون تجارت فدرال و ۳۷ دادستان آمریکایی دنبال می‌شود و نیجریه نیز اعلام کرده است انتخابات ۲۰۰۷ و ۲۰۱۵ ردپای کمبریج آنالیتیکا را دیده است.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار