گوناگون

خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ انگشتر های سنگی

خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ انگشتر های سنگی

پارسینه: انگشتر تنها وسیله‌ای برای زینت بخشیدن به خودمان نیست بلکه دست نمودن انگشتر، خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ای دارد که هر کسی با دانستن این خواص ترقیب می‌شود حداقل یک انگشتر در دست کند.

همان طور که می دانیم دین ما برای کوچکترین مسائل هم آدابی دارد. یکی از رفتارهای ما استفاده از زیورآلات است که در دین احکام خاصی راجع به آن دارد مثل حرام بودن استفاده کردن مرد از طلا. اما برخی سنگ ها هم هستند که نه تنها مانعی برای استفاده از آنها نیست بلکه بسیار هم مفیدند و دارای ثواب هستند. با برخی خواص انگشتر های سنگی آشنا شوید.


انگشتر تنها وسیله‌ای برای زینت بخشیدن به خودمان نیست بلکه دست نمودن انگشتر، خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ای دارد که هر کسی با دانستن این خواص ترقیب می‌شود حداقل یک انگشتر در دست کند.

انگشتر در فرهنگ ما و بخصوص انگشترهایی که پیشینه مذهبی دارند جایگاه ویژه‌ای دارد و احدایث در مورد خواص سنگ و انگشترهای عقیق و فیروزه بسیار زیاد است تا آنجا که اگر بخواهیم تمام احادیثی که رابطه با انگشتر به دست کردن جمع آوری کنیم ، کتابچه‌ای خواهد شد. ما در ادامه این نوشته تنها چند خواص از هزاران خواص انگشتری را می نویسیم و امیدواریم که برای علاقه‌مندان به انگشتر مفید واقع شود.


در مورد خواص انگشتر عقیق:

حضرت محمد (صلى الله علیه و آله) فرمودند: (یا على) همانا عقیق اولین کوهى است که به ربوبیت خداى متعال و نبوت من و وصى بودن تو و امامت فرزندانت و اختصاص داشتن بهشت به پیروان تو و اختصاص آتش به دشمنان تو شهادت داده است.
خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ انگشتر های سنگی
آداب انگشتر عقیق در روایت اسلامی:

الف) ایمنى دهنده در سفرها بوده و آدمى را از بدى ها حفظ مى کند

ب) با خیر و نیکى روبه رو مى کند

ج) غم و غصه را رفع مى کند

ه) فقر را از بین مى برد و باعث گشایش رزق مى شود

و) کارها را به نیکى و خوبى تمام مى کند

ز) موجب اجابت دعا و برآورده شدن هر حاجتى مى شود

ح) موجب برکت و باعث ایمنى از بلا مى شود

ط) ایمنى از پادشاه ظالم

ى) همراه داشتن آن به هنگام نماز معادل هزار رکعت است

در مورد خواص انگشتر فیروزه:

پیامبر (ص): خداوند عالمیان می فرماید که من شرم دارم از دستی که بسوی من بلند شود به دعا و در آن انگشتر فیروزه باشد آنرا ناامید برگردانم.

امام صادق(ع): هر که انگشتر فیروزه در دست کند دستش فقیر نشود.

شخصی به امام رضا (ع) از نداشتن فرزند شمایت می کند حضرت میفرماید انگشتر از فیروزه بگیر و بر آن بنویس «رب لا تذرنی فردا وانت خیر الوارثین » (وسائل ج۵ ص ۹۴-۹۵)
خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ انگشتر های سنگی
آداب انگشتر فیروزه در روایت اسلامی:

الف) باعث بى نیازى و دورى فقر مى گردد.

ب) جهت ایجاد فرزند مؤثر است.

ج) در استجابت دعا مؤثر است.

د) عامل فتح و پیروزى است.

هـ) دور گرداننده دردها از دیدگان است.

و) موجب گشایش سینه مى گردد.

ز) قوت دل را زیادمى کند.

ح) باعث برآورده شدن حاجات مى شود.

در مورد خواص انگشتر دُرنجف:

امام صادق (ع) فرمودند: دُر نجف که در نجف اشرف خدا ظاهر می سازد بدرستی که هر که آن را دست کند به هر نظر کردنی به آن خداوند زیارتی یا حجی یا عمره ای در نامه عمل او بنویسد که ثوابش ثواب پیامبران و صالحان باشد و اگر خدا رحم نمی کرد بر شیعیان ما هر آیینه هر نگین از آن به قیمت بسیار میرسید. (وسائل ج۵ ص۴۰۳ - ۴۰۴)
خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ انگشتر های سنگی
آداب انگشتر دُرنجف در روایت اسلامی:

الف) آرامش بخش است.

ب) سبب تقویت انرژی معنوی می شود.

ج) نیروهای منفی را دور می کند.

در مورد خواص انگشتر یاقوت:

در روایتی از امام رضا و پیامبر علیهما السلام آمده است که انگشتر یاقوت را در دست کنید که فقر را بر طرف می کند (وسائل ج۵ ص۹۲-۹۳)

رسول خدا (صلى الله علیه وآله) خطاب به امام حسین (علیه السلام) [مشاهده انگشتری امام حسین (ع) ] فرمودند:فرزندم، انگشتر یاقوت و عقیق به دست کن که فرخنده و مبارک است و هرگاه کسى به آنها نگاه کند نور صورتش زیاد مى شود و یک رکعت نماز با آن دو، برابر با هفتاد رکعت نماز بدون آنهاست.
خواص درمانی و ماورالطبیعه‌ انگشتر های سنگی
آداب انگشتر یاقوت در روایت اسلامی:

الف) باعث از بین رفتن فقر مى شود.

ب) دارنده آن نجابت و بزرگى مى یابد.

ج) پریشانى را زایل مى کند.

در فضیلت انگشتر به دست کردن و آداب آن :

مؤکّد است مردان و زنان را انگشتر در دست راست کردن .

در بعضى احادیث تجویز فرموده اند که در دست چپ بکنند امّا اگر نقش شریفى یا نگین شریفى داشته باشد باید که در وقت استنجا بیرون آورد. به سند معتبر از حضرت امیرالمؤمنین علیه السّلام منقول است که حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم انگشتر را به دست راست می کردند.

از حضرت امام محمّد باقر علیه السّلام منقول است که حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم انگشتر را در دست راست می کردند. از سلمان فارسى رضى اللّه عنه مروی است که حضرت رسول صلّى اللّه علیه وآله وسلّم به حضرت امیرالمؤمنین علیه السّلام فرمود : که یا على انگشتر در دست راست بکن تا از مقرّبان باشى . عرض کرد که : یا رسول اللّه مقرّبان کدام اند ؟ فرمود : که جبرئیل و میکائیل. پرسیدند که چه انگشتر در دست کنم ؟ فرمود که : عقیق سرخ به درستی که آن اقرار کرده است براى خدا به یگانگى و براى من پیغمبرى و براى تو یا على به آن که وصىّ منى و براى فرزندان تو به امامت و براى دوستان تو به بهشت و براى شیعیان فرزندان تو به جنّت الفردوس .

منبع: شیکسون _ پرسمان

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد