گوناگون

۶ دلیل ساده برای تعمیر یک تلفن همراه شکسته به جای خرید دستگاهی جدید

۶ دلیل ساده برای تعمیر یک تلفن همراه شکسته به جای خرید دستگاهی جدید

پارسینه: بسیار از کاربرانی که گوشی‌های هوشمندشان آسیب می‌بیند و با هزینه‌های سنگین تعمیرات موبایل مواجه می‌شوند با این پرسش روبرو می‌شوند تعمیر گوشی موبایل و یا خرید گوشی موبایل؟

همانطور که در این مطلب می‌خوانید، چند فاکتور مهم برای انتخاب محافظ صفحه دستگاه‌های هوشمند وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، بیشترین خرابی گوشی‌های هوشمند در قسمت صفحه نمایش اتفاق می‌افتد که صفحه نماش گوشی دچار شکستگی می‌شود و غالبا نیمی از قیمت گوشی باید صرف تعمیر صفحه موبایل شود. با توجه به هزینه‌های گزاف تعمیرات گوشی موبایل این قرار گرفتن بر سر دوراهی تعمیر گوشی و یا خرید گوشی جدید منطقی به نظر می‌رسد. در این مقاله همراه ما باشید تا این موضوع را از جنبه‌های مختلف بررسی کنیم تا بتوانید بر حسب شرایط خود بهترین تصمیم را بگیرید.

اگر در حال حاضر گوشی شما مشکلی ندارد و آسیب ندیده است پیشنهاد می‌کنیم مطلب چند نکته برای محافظت از گوشی هوشمند در برابر آسیب‌ها را هم مطالعه کنید تا از مشکلات احتمالی جلوگیری نمایید.

۱- از تعمیرکاران مختلف استعلام هزینه کنید

اگر از کسانی هستید که وارد اولین مغازه فروش و تعمیرات موبایل می‌شوید و گوشی خود را برای تعمیر در اختیرا صاحب مغازه قرار می‌دهید باید بگیوئیم که اشتباه بزرگی مرتکب می‌شوید. بازار تعمیرات گوشی همراه کلاف سردرگمی است که تعرفه خاصی ندارد و هر تعمیرکاری بسته به محل مغازه و توانایی‌های خود قیمتی را اعلام می‌کند. برای اینکه از هزینه تعمیر دستگاه گوشی هوشمند خود مطمئن شوید به چند تعمیرکار مراجعه کنید و حتما مشورت بگیریدو نظر چند کارشناس را بپرسید. برخی از تعمیرکاران تنها سود خود را در نظر می‌گیرند و حتی ممکن است ایراداتی را به گوشی شما نسبت بدهند که اصلا حقیقت نداشته باشد. پس حتما با افراد خبره مشورت کنید و هزینه را برآورد کنید.

۲- تعمیرکار موبایل آشنا و قابل اعتماد پیدا کنید

گوشی‌های هوشمند قطعات بسیار زیادی دارند و همگی دارای یک بورد اصلی می‌باشند. با توجه به افزایش روز به روز قیمت گوشی و گجت‌های هوشمند، عاقلانه‌تر آن است که مطمئن شوید شخصی که گوشی شما را تعمیر میکند از قطعات اصل و اورجینال گوشی استفاده کند تا مجبور نشوید بدون آنکه بدانید برای یک قطعه چند ده تومانی هزینه چند صد تومانی پرداخت کنید و بجای قطعه اصلی قطعه درجه ۲ و ۳ روی گوشی ما نصب شود.

برخی از خرابی‌های گوشی همراه اصلا قابل تعمیر نیستند و فقط یک تعمیرکار دلسوز و قابل اعتماد این نکته را به شما خواهد گفت. اگر هزینه تعمیر گوشی از هزینه خرید گوشی موبایل بیشتر باشد، خرید موبایل از یک فروشگاه معتبر منطقی‌تر به نظر می‌رسد.

۳- مشخص کنید که اطلاعات داخل گوشی چقدر برایتان اهمیت دارد

در درجه اول خودتان بهتر از هر شخص دیگری می‌دانید که چه اطلاعاتی در داخل گوشی تان وجود دارد و آیا این اطلاعات ارزش نگهداری را دارند یا خیر. مخصوصا در شرایطی که فروش گوشی موبایل به صرفه‌تر از تعمیر گوشی موبایل باشد، چنانچه از همه اطلاعات خود نسخه پشتیبان داشته باشید، فروش موبایل عاقلانه‌تر است. بسیاری از تعمیرکاران گوشی‌های آسیب دیده را با قیمت مناسبی خریداری می‌کنند و از قطعات داخلی ان استفاده می‌کنند. پس در صورتی که مطمئنید اطلاعات با ارزشی در گوشی ندارید و یا از اطلاعات خود یک نسخه دیگر هم دارید می‌توانید با خیال راحت گوشی را بفروشید و گوشی جدیدی بخرید.

۴- تعیین کنید که این یک خرابی کوچک است و یا گوشی کلا قابل استفاده نیست

سر زدن به یک تعمیرکار آشنا و قابل اعتماد این حسن را دارد که می‌توانید مطمئن باشید که اطلاعات صحیحی دریافت خواهید کرد و در صورتی که گوشی شما دچار ایراد جزئی شده باشد با صرف هزینه اندک قابل تعمیر خواهد بود و نیاز به خرید گوشی جدید ندارید. بطور کلی نباید هزینه تعمیر گوشی بیشتر از نصف هزینه خرید آن باشد. مثلا اگر گوشی شما ۳ میلیون تومان ارزش دارد صرف هزینه ۲ میلیون تومانی برای تعمیر آن منطقی نیست و می‌توانید با پول فروش گوشی آسیب دیده خود و پرداخت مبلغی بیشتر گوشی جدیدی بخرید.

در برخی از موارد می‌توانید با صرف هزینه کمتر گوشی مدل پایین‌تر و با همان امکانات تهیه کنید مثلا خرید گوشی هواوی به جای گوشی سامسونگ ممکن است در ابتدا منطقی بنظر نرسد، ولی اگر همان امکانات را در گوشی هواوی خود هم داشته باشید چرا که نه واین خریدی منطقی و بصرفه خواهد بود.

۵- از گارانتی گوشی استفاده کنید


تقریبا همه گوشی‌هایی که از مراکز مجاز عرضه و فروش گوشی موبایل تهیه می‌شوند شامل گارانتی می‌شوند. اما استفاده از گارانی شرایط ویژه‌ای دارد و شامل همه آسیب‌ها نمی‌شود و ومعمولا مشکلاتی را پوشش می‌دهد که خود بخود به وجود آمده باشند که بیشتر شامل مشکلات خاموش شدن گوشی و آسیب‌های سخت افزاری می‌شود. اما همانطور که می‌دانیم بیشتر خرابی‌های گوشی‌های هوشمند خود بخود ایجاد نمی‌شوند و معمولا سهل انگاری کاربران نقش مهمی در ایجاد خرابی دارد و گارانتی گوشی شامل هزینه‌های تعمیرات این خرابی‌های ناشی ز. بی دقتی نمی‌شود. بهتر است بدانید گارانتی گوشی‌ها شامل موارد زیر نمی‌شود.

آسیب‌های ناشی از آتش سوزی، سیل و زلزله و حوادث مشابه شامل گارانتی نمی‌شود.

آسیب ناشی از افتاد گوشی بر اثر بی دقتی کاربر شامل گارانتی و ضمانت نمی‌شود.

خرابی‌های ناشی از استفاده از لوازم جانبی بی کیفیت و غیر اورجینال شامل گارانتی نمی‌شود.

آسیب‌های ناشی از عدم استفاده از محافط برق و خرابی ناشی از نوسانات برق و ولتاژ‌ها بالا تحت پوشش گارانتی قرار نمی‌گیرد.

آسیب‌ها و خرابی‌های ناشی از خیس شدن گوشی و در معرض رطوبت قرار گرفتن شامل گارانتی نمی‌شود.

۶- قبل از خراب شدن، گوشی موبایل خود را بیمه کنید

ممکن است بیمه کردن گوشی موبایل در ابتدا کاری خنده دار و غیر معمول به نظر برسد، ولی اگر شما هم ۱۵ میلیون هزینه خرید گوشی پرداخت کرده باشید مثل چشم هایتان با گوشی هوشمند خود رفتار خواهید کرد و پرداخت هزینه ناچیز بیمه در برابر هزینه گزاف خرید گوشی بسیار هوشمندانه خواهد بود. ذکر این نکته ضروری است که بیمه گوشی موبایل با گارانتی گوشی متفاوت است. گارانتی معمولا شامل مشکلاتی می‌شود که خود بخود و در اثر مشکلاتی که در حین ساخت گوشی به وجود آمده و مدتی بعد خود را نشان می‌دهد و در شرایط سختی محقق می‌شود. اما بیمه گوشی شامل همه آسیب‌هایی می‌شود که در زمان بیمه کردن گوشی موبایل مورد توافق رار گرفته است. همانطور که در نکته قبلی گفتیم بسیاری از خرابی‌های موبایل شامل گارانتی نمی‌شود، ولی می‌توانید با پرداخت مبلغی گوشی موبایل خود را بیمه کنید. بیمه موبایل موارد و آسیب‌های زیر را پوشش می‌دهد.

آسیب و خرابی گوشی در اثر بلایای طبیعی همچون سیل و آتش سوزی

سرقت گوشی

خرابی‌های ناشی از تاثیر نوسانات برق در هنگام شارژر گوشی

آسیب‌های ناشی از خیس شدن گوشی

تقریبا می‌توان گفت: شما در برابر هر حادثه‌ای می‌توانید گوشی خود را بیمه کنید در حالی که گارانی موارد بسیار محدودی را تحت پوشش قرار می‌دهد که بعضا اصلا اتفاق نمی‌افتند.
منبع:زندگی آنلاین

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار