خوراکیهایی که نمیتوان داخل هواپیما برد
پارسینه : سفر با هواپیما یکی از راحتترین و سریعترین راهها برای رسیدن به مقصد است؛ بااینحال سفر با این وسیله نقلیه مانند دیگر وسایل نقلیه، قوانین مخصوص به خود را دارد. برخی از این قوانین مربوط به میزان بار مجاز و وسایل ممنوعه پرواز هستند.
طبق قوانین شرکتهای هواپیمایی، بعضی وسایل را نمیتوانید در چمدانهایتان قرار دهید و وارد قسمت بار هواپیما کنید، برخی موارد دیگر را نیز نمیتوانید با خود به درون کابین هواپیما ببرید. ازجمله وسایلی که نمیتوان وارد کابین کرد برخی از خوراکیهای ممنوعه است.
آگاهی درباره این موضوع به شما کمک میکند تا بتوانید وسایل مورد نیازتان را به راحتی به مقصد برسانید و به مشکلی برنخورید. در این مقاله به شما کمک میکنیم تا بتوانید اطلاعات بیشتری درباره قوانین مربوط به حمل خوراکی به داخل کابین هواپیما به دست آورید؛ پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
قوانین مربوط به حمل مواد غذایی خشک در هواپیما
بسیاری از مسافران برای سفر هوایی خود یکسری از تنقلات را با خود وارد هواپیما میکنند. این تنقلات اغلب شامل بیسکویت، شکلات، میوه خشکشده، آجیل، نان یا خوراکیهایی ازایندست میشود. به این نکته توجه داشته باشید که مواد خشکی که میخواهید وارد هواپیما کنید را باید در بستهبندیهای مشخصی قرار دهید. میتوانید آنها را در ظروف پلاستیکی شفاف بگذارید. این کار به مأمورین امنیتی فرودگاه کمک میکند تا بتوانند بهراحتی چمدان شما را بازرسی کنند و درنهایت بتوانید با خیال راحت وارد هواپیما شوید.
قوانین مربوط به حمل مایعات در هواپیما
اگر قصد دارید مایعات مختلفی را همراه خود وارد هواپیما کنید تا در طول پرواز بتوانید از آنها استفاده کنید باید بدانید که نهایتاً میتوانید در چمدان خود 100 میلیلیتر مایعات را حمل کنید؛ از یک بطری آب گرفته تا یک غذای آبکی برای فرزندتان، تا زمانیکه حجم مایع همراهتان کمتر از ۱۰۰ میلیلیتر باشد احتمالاً به مشکلی برنخواهید خورد. این میزان ظرفیت شامل شامپو، مایع لنز، کرم مرطوبکننده و تمام مواد کرمی اینچنینی میشود.
نکته: حتماً باید مواد خوراکی یا غیرخوراکی مایع را در پلاستیکهای مشخص بستهبندی و حمل کنید.
قوانین مربوط به حمل کنسرو در هواپیما
اگر میخواهید غذاهای کنسروشده را به داخل هواپیما ببرید، حتماً باید به سلامت قوطی و مواد داخل کنسرو دقت داشته باشید؛ چراکه مأمورین فرودگاه نسبت به این موضوع حساسیت دارند. قوطی کنسروشده نباید هیچگونه نشتی یا مشکلات اینچنینی داشته باشد. اگر کارکنان فرودگاه یا مهمانداران هواپیما تشخیص دهند که غذای کنسروشده شما ظاهر مشکوکی دارد، شما مجبور هستید آنها را دور بریزید.
قوانین مربوط به حمل خوراکیهای یخزده در هواپیما
یکی دیگر از مواردی که باید به هنگام حمل خوراکی به داخل هواپیما به آن دقت کنید، خوراکیهای یخزده یا فریز شده است. خوراکیهای فریز شده باید کاملاً یخزده باشند؛ اگر مأمورین فرودگاه تشخیص دهند که این خوراکی آب شده است، میتوانند اجازه ورود این ماده را به هواپیما ندهند و شما مجبور باشید آنها را دور بریزید.
دقت کنید که این قوانین تقریباً برای تمام ایرلاینهای داخلی مشابه هستند؛ بنابراین تفاوتی نمیکند بلیط شما مربوط به کدام شرکت هواپیمایی باشد. حتی اگر بلیط چارتر هواپیما را خریداری کردهاید، این قوانین برای آژانسهای مسافرتی و شرکتهای چارترکننده نیز اعمال میشوند؛ پس اگر میخواهید سفر لذتبخشی را داشته باشید و بتوانید خوراکیهای موردعلاقهتان را وارد هواپیما کنید، حتماً باید به نکاتی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم، توجه کنید.
چه خوراکیهایی را میتوانید وارد هواپیما کنید
به همراه داشتن خوراکیهای زیر در چمدانی که داخل هواپیما میبرید، در برخی از ایرلاینها مشکلی ندارد؛ البته به شرطی که آن را خوب بستهبندی کرده باشید:
- پنیر
- شکلات
- آبنبات
- نان
- غذای کودک
- غلات صبحانه
- بیسکویت
- تخممرغ
- کلوچه
- پودر قهوه
- غذای دریایی
- سبزیجات تازه
- غذاهای یخزده
- آجیل
- عسل
- آدامس
- انواع ساندویچ
- پیتزا
- نمک
- انواع اسنک خشک
درباره ورود شیر مادر و شیر خشک به داخل کابین هواپیما سختگیریهایی انجام میشود. برخی از شرکتهای هواپیمایی نسبتبه این مورد سختگیری بیشتری دارند و برخی شرکتها اجازهی حمل آن را میدهند؛ بنابراین حتماً هنگام خرید بلیط هواپیما قوانین نسبت به این موضوع را مطالعه کنید تا بتوانید بلیطی بگیرید که با شرایطتان بیشترین سازگاری را داشته باشد.
قوانین مربوط به حمل مواد غذایی به داخل کابین هواپیما برای هر کشوری متفاوت است. بهطور مثال کشورهایی مثل کانادا و آمریکا اجازه ورود هیچگونه محصولات کشاورزی را به داخل کابین هواپیما نمیدهند. طبق قوانین این کشورها، وارد کردن بذر برخی گیاهان و برخی میوهها و سبزیها میتواند بر تعادل زیستی گیاهان در کشورها آسیب وارد کند؛ به همین دلیل برخی شرکتهای هواپیمایی حتی به شما اجازه نمیدهند اینچنین مواردی را در بار قرار دهید و وارد کشور کنید. همچنین در برخی از کشورها مواد غذایی مثل میوه، گوشت، سبزیجات و گیاهان را نمیتوانید وارد هواپیما کنید.
قوانین مربوط به حمل گوشت در هواپیما
شما نمیتوانید گوشت خوک را به همراه خود به داخل کشور ایران بیاورید و همچنین نمیتوانید از ایرلاینهای ایرانی برای حمل این نوع از گوشت استفاده کنید. همچنین وارد کردن انواع گوشتهای خام به کابین هواپیما ممنوع است. حمل عصاره گوشتی، گوشت گاو و سوپ خشک و رقیق به داخل هواپیما نیز ممنوع است.
بسته به هر کشوری که وارد آن میشوید یا شرکت هواپیمایی که از آن بلیط خریدهاید، قوانین مربوط به حمل خاویار متفاوت میشود. در برخی از کشورها مسافران این امکان را دارند تا حدود ۱۲۵ گرم خاویار را با خود حمل کنند. درحالیکه در کشورهای دیگر، ازآنجاکه حمل خاویار خلاف قوانین محیطزیستی بهحساب میآید، ممنوع شده است.
قوانین مربوط به حمل وسایل تزیینی طبیعی
حمل وسایل تزیینی که از مواد طبیعی نظیر علف، چوب مثل بامبو، ذرت، آرد برنج یا آرد گندم ساخته شده باشد، به داخل هواپیما ممنوع است؛ چراکه ممکن است برخی از حشرهها و آفات را همراه خود داشته باشند و آن را وارد کشور مقصد بکند.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم قوانین مربوط به حمل مواد غذایی را به داخل هواپیما توضیح دهیم. دقت کنید که قوانینی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم بستگی به کشور مقصد و ایرلاین موردنظر میتواند تغییر کند. آگاهی از این قوانین به شما کمک کند تا کمترین دردسر را در هنگام حمل مواد غذایی به داخل کابین هواپیماهای ایرلاینهای داخلی و خارجی داشته باشید. برای اطلاع دقیق از خوراکیهای ممنوع یا مجاز در هر کشور باید مطالعه بیشتری داشته باشید.
ارسال نظر