گوناگون

بیش از ۳۰ درصد زنان دچار بیماری کف لگنی هستند

پارسینه: ختلالات کف لگن علم نسبتا جدیدی در بخش زنان و زایمان است که از 20 سال قبل در دنیا به عنوان شاخه جداگانه مور د توجه قرار گرفته است.

دکتر شهناز برات مسئول درمانگاه اختلالات کف لگن بیمارستان روحانی (ره) بابل اظهار داشت: بین 14 تا30 درصد زنان دچار بیماری لگنی و بی‌اختیاری ادراری هستند که مهم‌ترین عامل آن سن بالا، کار سنگین، بیماری مزمن، زایمان متعدد،سرفه مزمن و یبوست مزمن بوده که با رعایت موارد فوق و ورزش قبل و بعد از زایمان می‌توان از این بیماری پیشگیری کرد.

این متخصص گفت: شیوع این بیماری بیشتر در سن یائسگی و بعد یائسگی بوده و این بیماری به مرور زمان ظاهر شده و به مرور نیز حادتر می‌شود روش درمانی ما برای این بیماری به دو صورت جراحی و غیر جراحی صورت می‌گیرد.

متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه نیمی ازمراجعه‌کنندگان این بیماری نیاز به جراحی دارند، افزود: در درمان بدون جراحی به تغییر شرایط زندگی، فیزیوتراپی و گذاشتن پساری است ولی در هیچ کدام از آنها درمان قطعی وجود ندارد.

دکتر برات با اشاره به اینکه نیمی از مراجعه‌کنندگان بیمار این درمانگاه غیر بومی هستند، اظهار داشت: صندلی مغناطیسی و دستگاه بیوفیدبک در بخش فیزیوتراپی، دستگاه بررسی مطالعات یورودینامیک، تجهیزات فیزیوتراپی و دستگاه اندازه‌گیری پساری را از عمده‌ترین نیازهای این درمانگاه است که به اعتباری بالغ بر 150 میلیون تومان نیاز است.

وی اطلاع‌رسانی از وجود این بیماری و اطلاع دادن به پزشکان برای ارجاع این بیماران به این درمانگاه و تقویت و تجهیز بخش فیزیوتراپی را از ضروریات دانست.


منبع: وب دا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد