گوناگون

آرامبخشی به نام انار

پارسینه: به گفته یک کار‌شناس تغذیه، مصرف انار نه تنها برای رفع خستگی و آرامش اعصاب مفید است، بل که به واسطه داشتن مواد آنتی‌اکسیدانی از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کُند می‌کند.

به گفته یک کار‌شناس تغذیه، مصرف انار نه تنها برای رفع خستگی و آرامش اعصاب مفید است، بل که به واسطه داشتن مواد آنتی‌اکسیدان ی از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کُند می‌کند.

ناهید برخورداری با بیان اینکه انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین سی و آهن است، گفت: انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.

این کار‌شناس تغذیه افزود: انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریان‌ها و بروز سکته ، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار می‌آید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی می‌تواند بسیار مفید باشد. انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود ۲۶۰ میلی‌گرم پتاسیم در مقابل ۳ میلی‌گرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشارخون نقش بسزایی دارد. خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است، اشت‌ها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. برای سلامت پوست و رفع لک‌های صورت نیز بسیار مفید بوده و برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.

وی با اشاره به اینکه انار یک میوه نیست بلکه درمان کننده بیماری‌های زیادی است، افزود: این میوه بیماری‌های کبد، مسمومیت‌های خونی، خستگی جسمی، عصبی و بالاخره سرماخوردگی و بیماری‌های عفونی و انگل‌های دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشد. عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتری‌های ایجادکننده پلاک‌های دندانی مقابله کرده و در سلامت دندان و دهان موثر است. آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا می‌تواند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.

وی توصیه کرد: افرادی که مشکل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن اینکه زیاده‌روی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد. افراط در خوردن انار باعث یبوست، ناراحتی معده و زبر شدن گلو می‌شود و همچنین افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند باید در مصرف انار احتیاط کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار