دلایل طولانی شدن سرماخوردگی
پارسینه: برای درمان سرماخوردگی ساده یا تب بالا و گلودرد بر اثر آنفلوآنزا، نیاز به استراحت دارید تا زودتر سلامت خود را به دست بیاورید. اگر از بدن خود، درست مراقبت کنید، طی یک هفته می توانید کارهای روزمره تان را انجام دهید. در غیر این صورت دوران سرماخوردگی شما طولانی خواهد شد. بعضی از ما دچار اشتباهاتی می شویم که دوره بهبود بیماری ها را افزایش می دهد.
سلامت: برای درمان سرماخوردگی ساده یا تب بالا و گلودرد بر اثر آنفلوآنزا، نیاز به استراحت دارید تا زودتر سلامت خود را به دست بیاورید. اگر از بدن خود، درست مراقبت کنید، طی یک هفته می توانید کارهای روزمره تان را انجام دهید. در غیر این صورت دوران سرماخوردگی شما طولانی خواهد شد. بعضی از ما دچار اشتباهاتی می شویم که دوره بهبود بیماری ها را افزایش می دهد.
در این مطلب به موضوعاتی درباره علت های طولانی شدن سرماخوردگی اشاره می کنیم.
انتشار میکروب ها: احساس بهبودی چند روز پس از یک سرماخوردگی شدید به این معنا نیست که دیگر بیماری شما واگیردار نیست. باید همچنان مراقب انتقال بیماری بین اطرافیان و همکارانتان در محل کار باشید. شستن دست ها به طور مرتب و گرفتن جلوی دهان و بینی هنگام عطسه و سرفه کردن، از شیوع میکروب ها پیشگیری می کند.
استعمال دخانیات: استنشاق نیکوتین و تنباکو، به بافت ریه آسیب می رساند و آن را به عفونت مستعد می کند، در نتیجه مقابله با سرماخوردگی سخت تر می شود. پس اگر می خواهید زودتر خوب شوید، بهتر است حداقل چند روز از سیگار کشیدن دست بردارید.
بیماری خود را نپذیرفتن: اگر سرماخوردگی یا آنفلوآنزا را نادیده بگیرید، دوره بهبود شما طولانی تر خواهد شد. پس انرژی خود را برای مقابله با این بیماری صرف کنید.
مصرف آنتی بیوتیک های تجویز نشده: برای درمان عفونت های باکتریایی و نه ویروس سرما خوردگی به آنتی بیوتیک نیاز است. شایع ترین اشتباهی که دوره بهبود سرماخوردگی را طولانی می کند، مصرف آنتی بیوتیک است. با مصرف نادرست آن بدن به داروها مقاوم و در نتیجه سیستم دفاعی بدن ضعیف می شود. لذا از داروهای او تی سی (بدون نسخه) برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید.
خواب ناکافی: برای تقویت سیستم ایمنی لازم است که خوب استراحت کنید یعنی استراحت بیش از حد معمول. در برخی موارد بیماری شما ممکن است به علت کمبود خواب باشد.
استرس زیاد: علاوه بر کمبود خواب، دومین عامل سرماخوردگی استرس است.
مصرف ناکافی مایعات: مصرف مایعات از جمله آب میوه طبیعی، چای گیاهی، سوپ و… را افزایش دهید. هرچه مایعات بیشتری مصرف کنید، گرفتگی سینوس ها کمتراست.
مصرف زیاد قرص سرماخوردگی: مصرف بی رویه قرص ها یا داروهای رفع احتقان باعث شدت پیدا کردن علایم سرماخوردگی و تورم شدید حفره بینی می شود.
مصرف همزمان چندین داروی سرماخوردگی: این عمل می تواند پیامدهای خطرناکی داشته باشد بنابراین همیشه به برچسب داروها توجه کنید.
ارسال نظر