گوناگون

سناریو علیه ایران،کارشکنی جدید اسرائیل در مذاکرات هسته‌ای

پارسینه: نویسنده این مطلب در ادامه اشاره می کند که اسرائیل با ادعایی که در مورد ضبط کشتی ارسالی از ایران به غزه مطرح کرده بود قصد داشت تا از واشنگتن امتیاز بگیرد. با این حال او معتقد است که اسرائیل فراتر از این موضوع نگرانی عمیق تری از نزدیکی بیش تر دولت "اوباما" به ایران دارد.

تدبیر: "آموس هارل" تحلیلگر روزنامه چپگرای اسرائیلی "هاآرتص" در یادداشتی به هراس اسرائیل از بهبود روابط ایران و امریکا اشاره می کند. این تحلیلگر اسرائیلی معتقد است که اسرائیل بیش از آن که از ادعاهای مطرح شده در مورد ارسال سلاح از ایران به غزه بترسد از همکاری منطقه ای ایران و امریکا با یکدیگر می هراسد.

روزنامه اسرائیلی "هاآرتص" با انتشار این گزارش و اشاره به امکان بهبود روابط ایران و امریکا پس از روی کار آمدن دولت "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران می نویسد: "علیرغم پیشرفت همکاری های اطلاعاتی و امنیتی ایران و اسرائیل، واشنگتن قصد دارد از این پس به ایران به عنوان یک شریک منطقه ای بنگرد."

نویسنده این مطلب در ادامه اشاره می کند که اسرائیل با ادعایی که در مورد ضبط کشتی ارسالی از ایران به غزه مطرح کرده بود قصد داشت تا از واشنگتن امتیاز بگیرد. با این حال او معتقد است که اسرائیل فراتر از این موضوع نگرانی ای عمیق تر از نزدیکی بیش تر دولت "اوباما" به ایران دارد و در این مورد می افزاید :"اسرائیل از این موضوع نگران است که در واشنگتن در جریان توافق موقت هسته ای با ایران بدون آن که از ایران امتیاز قابل توجهی گرفته باشد به ایران امتیاز داده باشد.

اسرائیل نه تنها در مورد امتیازدهی امریکا به ایران در روند مذاکره هسته ای نگران است بلکه بیش از از آن از این موضوع می ترسد که پیشنهادات مشاوران "باراک اوباما" رییس جمهوری امریکا در مورد لزوم تغییر رویکرد امریکا در قبال ایران عملی شود چرا که تیم "اوباما" معتقد است باید از امکان تعامل با ایران در دوران ریاست جمهوری "روحانی" استفاده کرد. اسرائیل از این موضوع در هراس است که تحریم های وضع شده علیه ایران از سوی دولت امریکا لغو شوند و این امکان برای ایران ایجاد شود که به صورت فعال وارد جامعه بین المللی شود."

نویسنده این مطلب در ادامه به اختلاف نظر میان امریکا و اسرائیل در مورد روند مذاکرات هسته ای اشاره می کند و در این مورد می نویسد :"اسرائیل در مورد نتیجه مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 می هراسد و به رویکرد دولت "اوباما" در این مورد با دیده تردید می نگرد.

تحلیلگر "هاارتص" در ادامه اشاره می کند که دولت "اوباما" معتقد است در حل بحران های منطقه ای به کمک ایران نیاز دارد و در این مورد می افزاید :"دولت امریکا بر این باور است که ایران می تواند به ایجاد ثبات در افغانستان پس از خروج نیروهای امریکایی از آن کشور تا پایان امسال کمک کند. هم چنین ایران بیش ترین نفوذ را در عراق با اکثریت جمعیت شیعه دارد. ایران هم چنین یکی از بازیگران اصلی در بحران سوریه است. بدون کمک ایران و روسیه دولت "اسد" نمی توانست تا به امروز به حیات خود ادامه دهد."

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار