گوناگون

باید روش‌ها و راه‌های میان‌بُر برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اتخاذ کنیم

باید روش‌ها و راه‌های میان‌بُر برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اتخاذ کنیم

پارسینه: رئیس قوه قضاییه گفت: باید به هر شکلی شده مجلس و قوه قضاییه دولت را کمک کنند، ناترازی بانک‌ها و کاهش ارزش پول ملی بر روی مردم فشار آورده است.

به گزارش پارسینه به نقل از به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، همزمان با هفته مجلس، نشست مشترک مجلس و قوه قضاییه صبح امروز دوشنبه (۱۳ آذر) با حضور اعضای شورای عالی دستگاه قضا و نمایندگان محلس شورای اسلامی، در خانه ملت برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این نشست مشترک اظهار کرد: همه ما مسئولان باید با روحیه بسیجی، پیگیر حل مسائل و مشکلات کشور باشیم و در مسیر خدمت به مردم، به هیچ وجه ناامید نشویم.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به برخی مشکلات و ناترازی‌ها در تولید و مصرف برق، گاز، سوخت و آب در کشور گفت: همه ما مسئولان باید دست به دست هم دهیم تا ناکارآمدی‌ها و مشکلات موجود را به حداقل برسانیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: امروز مسائل اساسی در حوزه تحقق عدالت اجتماعی در کشور وجود دارد و زمان نیز زود می‌گذرد و ما باید نهایت تلاش خود را به کار بندیم تا عقب‌ماندگی‌های گذشته را جبران کنیم.

ما برای حل مشکلات وظیفه داریم و دشمن به ضعف‌ها امید بسته است

رئیس عدلیه با بیان اینکه امروز دشمن به برخی ضعف‌ها و مشکلات موجود در داخل کشور امید بسته است، گفت: عملکرد ما مسئولان باید به نحوی باشد که کسری‌های موجود در کشور را به سرعت و نه دراز مدت جبران کنیم و در این رهگذر، اجازه و وقت نداریم که به حاشیه‌ها بپردازیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به مقوله شعار سال ناظر بر مهار تورم و رشد تولید گفت: مقام معظم رهبری با دید کارشناسانه و خردمندانه، سال جاری را با عنوان مهار تورم و رشد تولید نامگذاری فرمودند؛ اکنون حدود ۹ ماه از سال گذشته است لذا باید بررسی شود که بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف تا چه حد در تحقق شعار سال توفیق داشته‌اند؛ من به عنوان رئیس قوه قضاییه، ابتدا به اقدامات خود که می‌نگرم به این نتیجه می‌رسم که نتوانسته‌ام از همه ظرفیت‌های موجود برای رفع موانع تولید و تحقق رشد تولید بهره بگیرم.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی مسائل و مشکلات اقتصادی که گریبان‌گیر کشور است، گفت: کشور مواجه با برخی مسائل و مشکلات اقتصادی می‌باشد که رفع آن‌ها به تنهایی از دست یک قوه برنمی‌آید و نیاز به تعامل و همگرایی همه قوا می‌باشد؛ کاهش ارزش پول ملی، ناترازی بانک‌ها و مسائلی از این دست، عده‌ای از مردم را در مضیقه و تنگنا قرار داده است؛ بر همین اساس همه قوا و دستگاه‌ها با تعامل و همکاری یکدیگر، باید رفع مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را در اولویت قرار دهند؛ باید توجه کنیم که دشمن به این قبیل موضوعات معیشتی، چشم امید بسته است؛ هرچند مردم ما، مردمانی متدین و صبور و پایمرد در دفاع از ارزش‌ها هستند.
رئیس دستگاه قضا بیان داشت: باید همه قوا و دستگاه‌های ذی‌ربط دست به دست هم دهیم و روش‌ها و راه‌های میان‌بُری را برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اتخاذ کنیم؛ ضروری است که متناسب با تحریم‌های ظالمانه تحمیل‌شده از ناحیه دشمن و همچنین شرایط موجود، تدابیر و اقدامات لازم را عملیاتی گردانیم؛ در این راستا باید در قوانین و تبصره‌ها و مواد قانونی، آن مقوله‌ای را بیابیم و برجسته کنیم که از کار مردم گره‌گشایی کند، نه اینکه بر کار مردم گره بیفکند.

قوه قضاییه مصمم است وظایفی که قانون اساسی در عهده ما گذاشته و ولی امر در ابلاغشان فرموده‌اند انجام دهیم

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: من به عنوان رئیس قوه قضاییه مصمم به اجرای تمام و کمال تکالیف قانونی خود و دستگاه زیرمجموعه خود می‌باشم؛ من ابلاغی که از ناحیه مقام معظم رهبری دریافت کرده‌ام را یک ابلاغ مشروط می‌دانم و اهتمام دارم که تمام مفاد و بند‌های این ابلاغیه را پیاده سازم؛ من خود را ملزم به اجرای تمام قوانینی می‌دانم که شما نمایندگان در مجلس مصوب کرده‌اید و شورای نگهبان بر آن مُهر تایید زده است؛ بر همین اساس باید اعلام کنم که بخشی از مقولات، بر زمین مانده است لذا من از شما نمایندگان مردم در مجلس استمداد می‌طلبم تا ما را در اجرای وظایف محوله، وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و سیاست‌های کلی، یاری کنید.
رئیس عدلیه با اشاره به اهتمام دستگاه قضایی پیرامون مقولاتی نظیر تحقق عدالت اجتماعی، مبارزه بدون تبعیض با فساد و مبارزه با دانه‌درشت‌ها گفت: اهتمام ما در دستگاه قضایی آن است که وقتی تخلف و جرمی در یک دستگاه حکومتی رخ می‌دهد، پیش و بیش از آنکه به قصور و تقصیر مشتری یا ارباب رجوع آن دستگاه حکومتی بپردازیم، نسبت به رسیدگی و بررسی تخلف و جرم آن دستگاه حکومتی توجه داشته باشیم و در صورت احراز تخلف و جرم، آن دستگاه را بیشتر مجازات کنیم؛ حال آن دستگاه حکومتی می‌خواهد خود قوه قضاییه یا یک وزارتخانه و یا بانک و یا موسسه عمومی باشد.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقدامات قوه قضاییه در راستای احیای حقوق عامه گفت: از شما نمایندگان مجلس می‌خواهم تا در راستای احیای حقوق عامه از حیث قانون‌گذاری و تامین اعتبارات، بیش از پیش دستگاه قضایی را یاری کنید؛ حقوق عامه مقوله‌ای موسّع می‌باشد؛ آیا این آلودگی هوا که امروز با آن مواجهیم از مصادیق حقوق عامه نمی‌باشد؟ آیا قوه قضاییه به تنهایی می‌تواند در همین یک مصداق، در حمایت از حقوق آحاد جامعه، اقدامات جامعی را انجام دهد؟ در مقوله تامین امنیت روانی جامعه که یکی دیگر از مصادیق حقوق عامه می‌باشد نیز نیازمند یاری و مساعدت شما نمایندگان مجلس هستیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به پایان یافتن زمان اجرای سند تحول قضایی در سال جاری و دستورات مؤکد صادره از ناحیه خود برای بروزرسانی و ارتقاء این سند گفت: برای بروزرسانی و ارتقاء سند تحول قضایی، نیازمند یاری شما نمایندگان مجلس هستیم.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به در پیش بودن انتخابات در سال جاری گفت: تمام تلاش ما و همه دست‌اندرکاران انتخابات پیش رو آن است که یک انتخابات سالم، پرنشاط و مایوس‌کننده دشمن و مسرّت‌بخش مردم متدین و انقلابی با مشارکت بالا داشته باشیم؛ تحقق این امر نیازمند یکسری از الزامات و باید‌ها و نباید‌ها می‌باشد؛ اگرچه اکنون نیز دیر است، اما در همین زمان اندک هم می‌توانیم با هم‌افزایی میان قوا، الزامات ناظر بر برگزاری انتخابات سالم و پرمشارکت را احصاء و اتخاذ کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به موضوع فضای مجازی و انتخابات و اظهارات برخی نمایندگان در این خصوص گفت: مقوله فضای مجازی یک بحث فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است؛ درست است که شورای عالی فضای مجازی برقرار است و سران قوا در این شورا به همراه اعضایی حقیقی و حقوقی حضور دارند، اما آیا آنچه را که باید در راستای فضای مجازی در این شورا در جهت اصلاح برخی نقاط ضعف‌ها صورت می‌گرفته انجام شده است؟

نیاز نیست برای معرفی خودمان دیگران را تخریب کنیم

وی افزود: برخی تخلفات و جرایم در حوزه انتخابات و تبلیغات انتخاباتی در بستر فضای مجازی، بروز و ظهور می‌یابد لذا باید در راستای پیشگیری از وقوع این دست از تخلفات و جرایم، تدابیر لازم را اتخاذ کنیم؛ بدون تردید اینکه یک نامزد انتخاباتی به تبلیغ خود و تبیین برنامه‌های خود بپردازد، امری مثبت و مطلوب است، اما قطعا تبلیغ با تخریب متفاوت است و ما نیز در این حوزه، آنجا که لازم است از اختیارات قانونی خود برای مقابله با تخریب‌ها در فضای مجازی بهره می‌گیریم، اما با این حال، خود ما و شما نیز باید مواظب باشیم تا در دام فضاسازی‌ها و بداخلاقی‌هایی که موجب سوءاستفاده دشمن می‌شود، نیفتیم؛ باید توجه داشت که آثار سوء برخی بداخلاقی‌ها تا ایام پس از انتخابات نیز در جامعه رسوب می‌کند.
رئیس دستگاه قضا در پایان تاکید کرد که ستاد پیشگیری و مقابله با تخلفات و جرایم انتخاباتی به ریاست دادستان کل کشور مستمراً جلسات خود را برگزار می‌نماید و موضوعات مرتبط با حیطه مسئولیت‌های خود را به صورت دقیق پیگیری می‌کند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار