از ماجرای پست جدید داماد زاکانی تا سخنان عجیب امام جمعه اصفهان درباره پوشش مردان فوتبالیست !
پارسینه: مشغله فراوان گاهی باعث میشود از بخش مهمی از اخبار ساعات گذشته بی اطلاع بمانید یا درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبرهای مهمی بر روی خروجی خبرگزاریها و سایتهای خبری قرار گرفته که در جریان آنها هم قرار نگرفته اید، ما تلاش میکنیم صبح هر روز مهمترین این رویدادها را که گاهی از نظرها دور افتاده و کمتر به آن پرداخته میشود به اطلاع مخاطبانمان برسانیم.
طرح ضد ایرانی کنگره آمریکا برای جلوگیری از لغو تحریم سپاه
«واشنگتن فری بیکن» در گزارش روز دوشنبه (امروز) خبر داد، به یک نسخه کپی از طرح پیشنهادی «برایان ماست» و اسکات پری» دو عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا دسترسی یافته که موضوع آن ممنوع کردن تلاش احتمالی دولت بایدن برای برداشتن تحریمهای مربوط به سپاه در راستای توافق جدید هستهای با ایران است.
برایان ماست، نماینده فلوریدا در مجلس نمایندگان آمریکا به همراه اسکات پری نماینده پنسیلوانیا در این مجلس، امروز دوشنبه طرحی با عنوان «قانون جلوگیری از مماشات با تروریستها توسط حامیان تروریسم» ارائه دادند. این طرح در صورت تبدیل شدن به قانون، کاخ سفید را از حذف سپاه از فهرست سازمانهای تروریستی خارجی بدون تایید کنگره منع میکند.
لازم به یادآوری است، دموکراتها با چند کرسی بیشتر از جمهوریخواهان، اکثریت مجلس نمایندگان را در اختیار دارند و در مجلس سنا هم به لطف حضور «کامالا هریس» معاون رئیسجمهور آمریکا به عنوان رئیس مجلس سنا، ترکیب این مجلس ۵۱ سناتور دموکرات در برابر ۵۰ سناتور جمهوریخواه است.
برایان ماست، عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا در مصاحبه با وبگاه واشنگتن فری بیکن، به شدت به مواضع دولت دموکرات جو بایدن در قبال ایران و مذاکرات وین تاخته و اتهامزنیهای بی اساس مقامهای امریکایی و رژیم صهیونیستی علیه سپاه پاسداران را تکرار کرد.
این قانونگذار عضو کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «رئیسجمهور بایدن نه تنها آشکارا قانون اساسی را که به آن سوگند یاد کرده دور میزند، بلکه آمریکاییها را نیز در تلاش برای راضی کردن تروریستها در معرض خطر قرار میدهد. از آنجایی که رئیسجمهور از انجام سوگند ریاستجمهوری خودداری میکند، ما این طرح را ارائه میکنیم تا او را از تصمیمات اجرایی در مورد امنیت ملی مانند حذف سازمانهای تروریستی شناخته شده از فهرست، منع کنیم.»
در طرح پیشنهادی او و اسکات پری آمده است که امکان برداشتن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست ادعایی تروریسم وجود ندارد، مگر با تصویب آن در هر دو مجالس نمایندگان و سنای آمریکا.
این طرح پیشنهادی با حمایت «مری میلر» و «جف ون درو» دو قانونگذار دیگر جمهوریخواه مجلس نمایندگان برای بررسیهای بیشتر به کمیته روابط خارجی این مجلس ارائه شده است.
این طرح ضد ایرانی در شرایطی ارائه شده که طی هفتههای اخیر، اظهارنظرهای زیادی درباره وضعیت جاری در رابطه با مذاکرات وین با موضوع برجام مطرح شده است.
پیش از این و به دنبال انتشار اخبار تأییدنشدهای مبنی بر احتمال تصمیم آمریکا برای حذف نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست سازمانهای تروریستی این کشور، «نفتالی بنت» نخستوزیر و «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از دولت آمریکا خواستند که نام سپاه را از لیست سازمانهای تروریستی خود حذف نکند.
آنها در بیانیهای مشترک ادعا کردند: «سپاه پاسداران یک سازمان تروریستی است که هزاران تن از جمله آمریکاییها را به قتل رسانده است. برای ما سخت است باور کنیم که ایالات متحده تعریف خود را به عنوان یک سازمان تروریستی حذف کند.»
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران امروز دوشنبه ۱۵ فروردین ماه درباره وضعیت جاری در رابطه با مذاکرات وین به منظور رفع تحریمهای ایران صحبت کرد و با بیان اینکه توافق بسیار در دسترس است، اگر آمریکا بداند که ما از خطوط قرمز خود رد نمیشویم، تصریح کرد: کل توافق معطل تصمیم سیاسی واشنگتن است. ما ملت صبوری هستیم، ولی تا ابد صبر نمیکنیم.
افشای نام دیپلمات تهدید کننده آمریکایی از سوی عمران خان
به گزارش تلویزیون جئو، عمران خان، نخستوزیر پاکستان در دیدار با قانونگذاران پیشین کشورش فاش کرد که نامه تهدیدآمیز مذکور، توسط «دونالد لو» معاون آسیای جنوبی و مرکزی وزارت خارجه آمریکا به سفیر پاکستان تحویل داده شده است.
او پیشتر به خبرنگار اسکای نیوز گفت، یک کشور «قدرتمند غربی» در پیامی که از طریق سفارت پاکستان به اسلامآباد فرستاد، تهدید کرد: «اگر و تنها اگر پاکستان عمران خان را در این جلسه رأی اعتماد از قدرت برکنار کند، روابط میان دو کشور عادی خواهد شد.» عمران خان در گفتگو با اسکای گفته بود که قصد دارد این موضوع را برملا کند.
اما این دپیلمات آمریکایی که در حال حاضر به هند سفر کرده است، از اظهارنظر در اینباره خودداری کرده و در عوض در گفتگو با هندوستان تایمز گفت، آمریکا وقایع پاکستان را تحت نظر دارد؛ ما به روند قانون اساسی و حاکمیت قانون در این کشور احترام میگذاریم.
این اظهارات عمران خان در حالی مطرح میشود که آمریکا در اوایل هفته جاری، تلاش برای برکناری عمران خان را رد کرد.
تلاش آمریکا برای تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر
به نوشته «رویترز»، گرینفیلد مدعی شد: «مشارکت روسیه در شورای حقوق بشر بیهوده و اشتباه است. به همین دلیل است که باور داریم زمان آن رسیده که مجمع عمومی سازمان ملل برای حذف آنها رأیگیری کند.»
این مقام آمریکایی که به رومانی سفر کرده است، با اشاره به کشورهای موافق با صدور قطعنامه درباره درگیریهای اوکراین در سازمان ملل طی یک ماه گذشته گفت: «پیام من به این ۱۴۰ کشوری که در کنار یکدیگر ایستادند این است: تصاویر منتشر شده از بوچا و ویرانیها در سراسر اوکراین نیازمند این است که حرفها و اقدامات خود را یکی کنیم.»
رویترز با اشاره به اینکه نمیتواند کشور عامل کشتن غیرنظامیان در شهر بوچای اوکراین یا شمار قربانیان آن را تأیید کند نوشت، اگر کشور متناوب و سازمان یافته حقوق بشر را نقض کند، تعلیق این کشور از شورای حقوق بشر سازمان ملل با رأی دو سوم از ۱۹۳ کشور عضو قابل اجرا خواهد بود.
روز شنبه بود که معاون وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد، «بخشهای ایرپین، بوچا، گوستومل و تمام منطقه کییف» باز پس گرفته شدهاند. اما حرفی از کشته شدن غیرنظامیان در این مناطق زده نشد. در همین ارتباط، «بوریس جانسون» نخستوزیر انگلیس، پس گرفتن این نواحی از نیروهای روس را به اوکراین تبریک گفت.
با این حال یک روز بعد (یکشنبه) «دیمترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در صفحه توییتر خود ضمن انتشار چهار عکس اعلام کرد که این تصاویر متعلق به شهر شمالی بوچا در استان کییف پایتخت این کشور است. در این تصاویر تخریب گسترده ناشی از درگیریها و همچنین تعدادی جنازه افراد دیده میشود که در خیابانها افتاده و رها شدهاند.
در همین راستا، روسیه درخواست کرد که شورای امنیت سازمان ملل روز دوشنبه تشکیل جلسه دهد تا درباره آنچه آن را «اقدام تحریکآمیز افراطگرایان اوکراینی» در شهر بوچا خواند، تشکیل جلسه دهد.
«میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین از رد درخواست مسکو برای تشکیل جلسه علنی شورای امنیت برای رسیدگی به کشته شدن غیرنظامیان در یکی از شهرهای اوکراین خبر داد.
پوشش مردان فوتبالیست طوری است که باید از چشم خانمها دور باشد
علم الهدی: اگر فردی به قصد لذت به چهره مکشوفه یک زن نگاه کند و یا به صوت و لحن زنانه او گوش دهد، عمل او مشمول تجاوز است
اعزام متخصصان ایرانی دور زدن تحریمها به روسیه!
کارگران ایرانی با حقوق ۵ تا ۷ میلیون تومانی، همچنان زیر خط «مطلق فقر»
دستور دادند نانواییهای بربری در ماه رمضان تعطیل شود! /میگویند بربری نماد صبحانه است
بخشنامه جدید نیامده و وام فعلا ۷۰ میلیون تومان است
افزایش قابل ملاحظهٔ شمار غرقشدگان در نوروز
اعتراض نماینده مجلس به گسترش «کشف حجاب برخی خانمهای معلومالحال»
قرعهکشی خودرو همچنان ادامه دارد! وعده وزیر صمت عملی نشد
احتمال شخصی بودن انگیزه قتل دو طلبه گنبدکاووس
تذکر نمایندگان مجلس به وزیر ارتباطات درباره سرعت پایین اینترنت
تذکر نمایندگان مجلس به وزیر ارتباطات درباره سرعت پایین اینترنت
درخواست نماینده مجلس از رئیسجمهور برای رسیدگی به بیانیه اعتراضی سینماگران زن
محمدتقی نقدعلی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور اظهار کرد: بیانیه جمعی از سینماگران در اعتراض به باج خواهیهای غیر اخلاقی که در این عرصه وجود داشته است نشان دهنده آن است که فضای فرهنگی کشور نیازمند نظارت و اصلاح است.
واکنش به آتش زدن اِلمان میدان مرجعیت در قم
واکنش یک مقام وزارت خارجه به تصمیم طالبان برای ممنوعیت کشت خشخاش
سید رسول موسوی در صفحه توییتر خود در این ارتباط نوشت: «اجرایی شدن ممنوعیت کشت خشخاش در افغانستان آثار اقتصادی، سیاسی و اجتماعی عمیقی در این کشور و اقتصاد سیاه جهان خواهد داشت.
در ۳۲سال گذشته فقط یکبار که رهبر وقت طالبان کشت خشخاش را ممنوع کرد تولید تریاک بهحداقل (۲۰۰تن) رسید. در حالیکه همیشه تولید تریاک رو به افزایش و هزاران تن بوده است.»
اعتراض یک نماینده به «کشف حجاب» در جامعه
جعفر راستی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزارت خارجه و تیم مذاکره کننده گفت: به لطف خدا در شرایط فعلی نظام جمهوری اسلامی ایران در اوج قدرت قرار گرفته است، چرا نهایت استفاده را از شرایط به وجود آمده به عمل نمیآورید؟ از جمله لغو تحریمها بدون قید و شرط، محاکمه عوامل ترور شهید سلیمانی و یاران مظلوم ایشان، پایان دادن به جنگ ناجوانمردانه یمن، آزادی حجاب و اظهار اسلام در کشورهای اروپایی، عدم ایجاد مزاحمت به جبهه مقاومت در اقصی نقاط جهان.
وی افزود: امروز دشمن است که باید به خواستههای به حق ملت ایران تن دهد، چرا که به شدت در موضع ضعف قرار دارد. اگر از این فرصت استفاده نشود نسلهای آینده ما را نخواهند بخشید.
واکنش مشاور «بشار اسد» به توافق هستهای ایران
لونا الشبل، مشاور ویژه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در گفتگو با بیبیسی عربی درخصوص روابط تهران و دمشق گفت: ایران و سوریه دو کشور هم پیمان هستند و هرگاه هم پیمان تو در وضعیت خوبی باشد تو نیز در وضعیت خوبی قرار خواهی گرفت و برعکس این مساله نیز صدق میکند.
وی تاکید کرد: بنابراین چگونه ممکن است که توافق ایران و غربیها درخصوص پروندهی هستهای به ضرر همپیمان این کشور یعنی سوریه باشد.
الشبل گفت: زمانی که ایران در سال ۲۰۱۵ توافق هستهای را امضا کرد هیچ اتفاقی علیه سوریه و منافع آن رخ نداد.
در رابطه با حقوق بانوان که مادران کشور هستند کم کم داریم از طالبان جلو میزنیم و بزودی داعش را هم پشت سر خواهیم گذاشت