دردسر پیراهن رونالدو برای مهاجم خارجی استقلال

دردسر پیراهن رونالدو برای مهاجم خارجی استقلال

مدیران استقلال به مهاجم قرقیزستانی این تیم بابت انتشار یک استوری و گرفتن پیراهن کریستیانو رونالدو تذکر دادند.

به گزارش پارسینه به نقل از انتخاب، جوئل کوجو مهاجم قرقیزستانی تیم فوتبال استقلال شب گذشته پس از شکست ۳ بر صفر آبی‌پوشان مقابل النصر عربستان به رختکن النصر رفت و پیراهن کریستیانو رونالدو را گرفت.

این بازیکن که در روز بازی از محقق شدن رؤیایش یعنی دیدار با رونالدو نیز صحبت کرده بود، بامداد امروز در صفحه شخصی‌اش عکسی با پیراهن رونالدو منتشر کرد که باعث انتقاد‌های گسترده از وی شد.

با وجود اینکه مدیر تیم و مدیران باشگاه به بازیکنان تأکید کرده بودند استقلال بازی حساسی در پیش دارد، اما کوجو بدون توجه به این موضوع پس از بازی با النصر مدت زمان زیادی دنبال پیراهن رونالدو بود.

مدیر تیم و مدیران استقلال در فرودگاه به کوجو تذکر دادند که اینجا استقلال است و رفتارش باعث ناراحتی هواداران شده است. کوجو نیز استوری‌ها را از صفحه شخصی‌اش پاک کرد.

مهاجم ۲۶ ساله قرقیزستانی استقلال همچنین در جریان بازی با النصر در زمان تعویض به تصمیم سرمربی اعتراض و بطری آب را پرتاب کرد که با تذکری جدی روبه‌رو شد.

کوجو بابت رفتارش از مدیران استقلال عذرخواهی کرد، اما معلوم نیست آیا درباره او تصمیم جدیدی گرفته می‌شود یا نه.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار