گوناگون

ناوهای هواپیمابر آمریکا در تیررس موشک‌های نقطه‌زن ایران

ناوهای هواپیمابر آمریکا در تیررس موشک‌های نقطه‌زن ایران

پارسینه: جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه آمریکا در آستانه خودکشی سیاسی و اقتصادی است، گفت: ناوهای هواپیمابر آمریکا در تیررس مستقیم موشک های نقطه زن ما هستند و تجهیزات نظامی آنها کهنه شده است.

به گزارش پارسینه ، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در برنامه تلویزیونی «نگاه یک» در خصوص برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم پیاده روی اربعین علی رغم میل دشمنان، اظهار داشت: پیاده روی اربعین یک جریان خروشان از انسان هایی است که روی زمین کهکشانی را ترسیم میکنند و برای یک هدف واحد حرکتی عظیم را برای گرامیداشت مصیبت های اهل بیت (ع) ترتیب میدهند.

وی گفت: هر اقدامی که برای زنده نگهداشتن اسلام باشد از سوی دشمنان مورد هجمه قرار میگیرد. اربعین هر سال تبدیل به یک پدیده جدید می شود و اربعین هر سال خاص آن سال است؛ دشمنان که فکر می کردند می توانند از وقوع با شکوه آن جلوگیری کنند دیدند که هیچ یک از فشارهای اقتصادی مانع از رفتن زوار نشد، چرا که مطلوب ترین آرزوی مردم این است که در مسیر امام حسین (ع) سختی بکشند و از واقعه عاشورا پاسداری کنند.

اهم اظهارات سلامی به شرح زیر است:

* هنر اصلی ملت ایران ایجاد شاخص های جدید در حرکات اجتماعی است که باعث سردرگمی محاسبات دشمنان می شود. ملت ایران سختی ها را با اعتقادات خود جابجا نمی کنند؛ اربعین آستانه تحمل سختی جامعه را افزایش می دهد و به نوعی اربعین تمرین سختی است. وقتی مردم زندگی خود را با عاشورا مقایسه می کنند همه چیز برایشان آسان می شود، دشمنان خواستند نشان دهند که تحریم ها روی اعتقادات آنها تاثیر میگذارد ولی مردم نشان دادند هیچ اقدامی نمی تواند روی اعتقادات آنها تاثیر گذار باشد و با شکوه هر چه تمام تر در این مراسم حضور پیدا کردند.

* اربعین علاوه بر ابعاد معنوی که دارد؛ یک بعد سیاسی بزرگ دارد. پیامی به همه جهان استکبار دارد و آن اینکه مسلمانان در مسیر امام حسین (ع) ایستاده اند. عاشورا آفرینش گر حیات جاودان برای کسانی است به دنبال زندگی با عزت هستند. امشب و فردا برای مردم ایران با شکوه است، آمریکا در ابتدا گفت صادرات نفت ایران را به صفر می رساند ولی بعد آن را تغییر دادند چرا که متوجه شدند نمی توانند این خواست خود را در عمل اجرایی کنند و دیدید که هشت کشور را هم از تحریم های خود علیه ایران مستثنی کردند و این یک جلوه از پیروزی جمهوری اسلامی ایران است.

* دشمنان ما تلاش بسیاری کردند تا موج شوک های بسیاری را به ما وارد آورند، آنها تلاش کردند تا جامعه ما با این اقدامات از تعادل بازگردد و آنها از وضعیت ایجاد شده استفاده کنند، دشمنان همواره رویای سقوط نظام ما را در ذهنیت خود داشته و دارند. آنها بسیار تلاش کردند ارتباطات بین المللی ما را قطع کنند و ما را در جزیره ای تنها قرار دهند اما امروز خودشان بیش از همه در انزوای بین المللی قرار گرفته اند. متحدان آمریکا از جمله پاکستان، ترکیه و کانادا امروز با این کشور مشکل دارند. جنگ تجاری با چین و اروپا نمونه دیگری از این وضعیت است که نشان از تنها ماندن آمریکا در عرصه بین‌المللی است.

* اروپایی که همیشه با آمریکا همراه بود امروز دیگر از آن کشور تبعیت ندارد، از طرفی روسیه به دنبال جنگ سرد جدیدی با آمریکا است و در کل اینکه، جهان به تدریج در حال متحد شدن علیه آمریکا است. همانطور که رهبری هم فرمودند آمریکا به دلیل سیاست های اشتباه و از دست دادن منطق سیاسی به تدریج در حال افول است. آمریکا تلاش کرد ما را تحت فشار قرار دهد تا به لحاظ سیاسی تسلیم آنها شویم که این تا کنون جواب نداده و نخواهد داد.

* امروز می بینیم پس از چهل سال جنگ اقتصادی و هشت سال جنگ نظامی علیه ایران؛ ما به پیشرفت های خیره کننده و شگفت انگیزی دست پیدا کردیم که قادریم همه نیازهای اساسی خود را در داخل کشور تامین کنیم و نشان دادیم که هیچ فشار خارجی نمی تواند این کشور را منفعل کند و از ادامه مسیر خود باز دارد.

*تجربه این سال ها نشان داده که هر چه خطوط فشار آمریکا علیه ایران بیشتر شده؛ ظرفیت ملت ما هم بیشتر شده است. آنها گفتند اوج فشار را علیه ایران خواهیم داشت، یعنی در حوزه تحریم ها علیه ایران، آمریکا اشباع شده است. در بُعد نظامی و سیاسی می توانیم بگوئیم که آنها قادر به حرکت و تحریمی علیه ایران نیستند چرا که نه توان مقابله نظامی دارند و نه توان ائتلاف سازی جهانی علیه ایران را و اگر احیانا بخواهند به لحاظ نظامی درگیر شوند قطعا برنده نخواهند بود.

* در داخل کشور، یک نظریه می گوید سازش و یک نظریه می گوید مقاومت، تجربه بهترین نظریه است که به ما می گوید مقاومت در برابر آمریکا راه نجات ایران است و هر چه بیشتر ما را تحریم کنند پیشرفت بهتر و بیشتری خواهیم داشت.

* یک روزی آنها تصمیم گرفتند در حوزه انرژی، فناوری های نوین؛ علوم فضایی، نانو و امثال اینها مانع راه ما شوند ولی امروز پیشرفت های زیادی در این حوزه ها انجام شده است، ما امروز نیازهای اساسی خود را قادریم در داخل کشور تولید کنیم و از تاثیر پذیری از تحریم های دشمنان خیلی فاصله گرفتیم.

* ما امروز توانسته ایم از میدان تاثیر پذیری از قدرت های بزرگ عبور کنیم. امروز اگر شما با آمریکا با رویکرد مقاومت وارد شوید هر چه مقاومت بیشتر شود میزان تاثیر پذیری شما از آنها کمتر می شود ولی با رویکرد سازش و تعامل با آنها اگر وارد شوید، میزان تاثیر پذیری از آمریکا بیشتر می شود.

*اروپایی ها به این نتیجه رسیدند که اقتصاد اروپا در حوزه های مختلف وابسته به آمریکا شده است به نحوی که نمی توانند در بُعد سیاسی به طور مستقل تصمیم گیری کنند، عربستان سعودی راه کُرنش در برابر آمریکا را انتخاب کرد و باید این خفت و خواری که امروز به آنها از سوی دولت ترامپ وارد می شود را تحمل کنند.

* ما تا حدودی از نبود مدیریت جهادی و انقلابی در سطوح مدیریت کشور رنج می بریم، اگر مدیریت کشور از فشار آمریکا نهراسد و راه نجات را در گفتگو و تعامل با آمریکا نبیند و از طرفی ملت ایران هم با مقاومت همیشگی خود از این هجمه و فشار نهراسد ما می توانیم از تحریم ها عبور کنیم و تهدید تحریم را به فرصتی برای پیشرفت کشور تبدیل کنیم و این آخرین فراز درگیری ما با آنها خواهد بود.

* آمریکایی ها هیچ گاه گزینه نظامی را علیه ایران انتخاب نخواهند کرد؛ بیان کرد: نکته دیگر اینکه حد فشار امریکا این چیزی هست که می بینید یعنی بیشتر از این توانی ندارند. فقدان استراتژی امری است که آمریکا امروز در منطقه و در جهان به آن دچار است.

* می گوییم جنگ نخواهد شد، دلیل اعتبار قدرت نظامی ماست ما می توانیم منافع حیاتی نظامی آنها را تهدید کنیم یا همان حرفی که ترامپ گفت که ایران می تواند در ۱۲ دقیقه منطقه را تصرف کند ، ما به دنبال تصرف نیستیم اما ما می توانیم در کمترین زمان حاکمیت آنها بر منطقه را قطع کنیم .

* آیا آمریکا توانست در انتخابات لبنان و پیروزی حزب الله لبنان تاثیرگذاری داشته باشد؟ آیا توانست در انتخابات اخیر عراق و نتایج حاصل از آن تاثیر گذاری داشته باشد؟ آیا توانست جنگ ویران کننده یمن را که متحد منطقه ای آن یعنی رژیم سعودی به راه انداخته را متوقف کند یا اینکه همچنان شاهد کشتار وسیع مردم مظلوم یمن است؟ در هیچ از کشورهای منطقه، آمریکا نقش سازنده ای نداشته و ندارد.

* آیا آمریکا توانست نفوذ و قدرت معنوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه را کاهش دهد یا متوقف کند؟ آیا آمریکا توانست با تحریم های اقتصادی گسترده رفتار سیاسی ما را تغییر دهد؟ آیا توانسته ما را متقاعد کند که پای مجدد پای میز مذاکره با آنها برویم؟ آیا توانسته ائتلافی علیه ایران در جهان شکل بدهد؟ پاسخ اینها روشن است و باید گفت علی رغم ادعاهای کلامی ترامپ و دولت وی، اما در عمل هیچ یک از این موارد شکل نگرفته و آمریکا در دست یابی به اهداف خود ناکام بوده است.

* آیا عملیات گسترده روانی آمریکا علیه ملت ایران در ماه های اخیر توانسته روی ملت ما تاثیر بگذارد؟ آیا مردم ما اعمال تحریم ها را تحمل نکردند؟ آیا ملت ایران مراسم اربعین را با شکوه تر از سال های گذشته برگزار نکردند؟ ملت ما به این نظام اعتقاد و اعتماد دارند. بنابراین باید این سوال را مطرح کرد که با وجود همه این فشارها و تحریم های اعمال شده در چهل سال گذشته، کدامیک از رفتارهای و شاخص های سیاسی ایران تغییر کرده است، هیچ کدام.

*شخصیت ترامپ در جهان چهره ای یکجانبه گرا، فاقد قدرت منطقی، پیاده کننده قانون جنگل، حامی تروریست ها و غارت گر ثروت ملت ها نشان داده شده است، اینها ویژگی ها و چهره واقعی آمریکا است که ترامپ به خوبی اینها را در جهان به معرض نمایش گذاشته است.

* قدرت انقلاب اسلامی می تواند سیاست های دشمنان را در منطقه دگرگون کند به همین دلیل آنها مدتی است از حمله نظامی حرف نمی زنند آمریکایی ها نمی توانند بدون همکاری دیگر کشور ها جنگی را آغاز کنند. همچنین آمریکا توان اقتصادی آغاز جنگ دیگری را ندارد آنها در عراق۷ تریلیون دلار به اندازه درآمد نفتی ۱۰۰ سال عراق هزینه کردند آیا توان آغاز جنگی به مراتب سخت تر از آن را دارند؟

* در خلیج فارس هم آنها توان گذشته را ندارند و ناوهای هواپیمابر آمریکا در تیررس مستقیم موشک های نقطه زن ما هستند و تجهیزات نظامی آنها کهنه شده است به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند جنگ نخواهد شد و مذاکره هم نمی کنیم و این راهبرد اصلی انقلاب اسلامی ایران است.آنها دچار یک مارپیچ افول شده اند و هرچه هزینه می کنند کمتر نتیجه می گیرند. بدهی ملی آمریکا بیش از ۱۵ تریلیون دلار است و این نشان می دهد که اقتصاد آمریکا دچار مشکل اساسی است. و یک خودکشی سیاسی و اقتصادی در انتظار آنهاست.

* ۴۰ ملیون نفر در آمریکا زیر خط فقر زندگی می کنند و قادر نیستن در حوادث طبیعی امداد رسانی به موقع داشته باشند اینها نشان دهنده روند به سمت فروپاشی آمریکا است و منحنی رشد آمریکا روبه کاهش است . ماجرای معاف کردن ۸ کشور از تحریم های نفتی نشان دهند ضعف و ناتوانی آنهاست. من معتقدم آمریکایی ها در مقابل ما فقط نتوانستن را تمرین می کنند آنها در انقلاب، تحریم ، دفاع مقدس و ... مقابل انقلاب اسلامی ایران شکست خورده اند .

*ارکان قدرت نظامی آمریکا پوسیده شده است، آمریکایی ها امروز خودشان مجبور شده اند هزینه کنند و دیگران سود بردند، مداخله آمریکایی ها موجب گسترش تفکر انقلاب اسلامی در جهان شد و گسترش گروه های جهادی در یمن، عراق و لبنان نتیجه راهبرد تهاجمی آنها علیه انقلاب اسلامی ایران است.

*امروز همه کشورها با مشکلات اقتصادی روبرو هستند اما ایران ظرفیت های بالقوه بسیاری دارد که می تواند شرایط را تغییر دهد ، مشکلات اقتصادی وجود دارد اما قسمت کمی از آن به دلیل سیاست های آمریکاست ، بخش اعظم مشکلات اقتصادی کشور به دلیل مدیریت است. مدیران کشور باید در صحنه باشند و با قدرت مشکلات اقتصادی را حل کنند. ایران از لحاظ پیشرفت با هیچ کدام از کشورهای هم سطح قابل مقایسه نیست ما دارای دانش هسته ای هستیم و توان ساخت جنگنده ، پالایشگاه و... را داریم .

* قدرت های منطقه در غرب آسیا می خواستند نقشه سیاسی منطقه را به نفع خود تغییر دهند و بر منابع طبیعی منطقه حاکم شوند ، اما اتفاق متفاوت رخ داد ، آنها در یمن شکست خوردند و این واقعیت است که تمام توان خود را در یمن، سوریه و علیه ایران بکار گرفتن اما شکست خوردند در فضای عملیات روانی حجمی که از خود نشان می دهند بسیار دور از واقعیت ها است.

*حضور ایران در سوریه با خواست دولت سوریه بوده و هیچ برنامه دراز مدتی برای حضور در این کشور را نداریم از سوی دیگر نیز هیچ گونه تعارض با روس ها نداریم ، این تعارض که در رسانه ها مطرح می شود ساختگی و خلاف واقعیت است.

*پاسخ های سپاه به اقدامات تروریستی در اهواز و مجلس و هدف قرار دادن مراکز جتماع تروریستها با موشک نشان داد که ما هر تهدیدی را با قاطعیت و با سرعت و در کمترین زمان پاسخ می دهیم و توان اطلاعاتی و امنیتی ما بسیار بالاست. اگر دشمنان ما وارد عرصه عمل شوند پاسخ قاطع می دهیم .

ارسال نظر

  • giddy

    با دوستان مروت ( اگه دوستی باقی مانده باشد )
    با دشمنان مدارا

  • ناشناس

    اقای پارسینه..اگر مطلب میزاری و بخش نظرات هم بازه پس باید به شعور و نظر مخاطبینت احترام بزاری و بدون کم و کسر نظراتشون رو درست یا غلط منتشر بکنی نباید سانسور بکنی...چندین بار نظر دادم و سانسور کردی...الانم مدیون هستین اگر به این اقایون امثال سلامی نگین که حق ندارن که از طرف مردم تصمیم بگیرن و جنگ افروزی بکنن مخاطب گرامی

    باز بودن بخش نظرات دست کم این خاصیت را دارد که به نوعی از موضع افکار عمومی نسبت به مسائل روز آگاه باشیم، اما حتما خود شما هم می دانید که «گاهی» انتشار نظراتی که حتی حاوی توهین و تهمت نیستند، می تواند دردسرساز باشد.

    سانسور ما را به خاطر رعایت خطوط قرمز نانوشته ببخشید.

  • ناشناس

    چرا نظامیان به پادگانهای خود نمی روند و اینجور موضع گیری ها را به دستگاه عریض و طویل دیپلماسی کشورمان نمی سپارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • ناشناس

    خدایا توبه اااااا .اخه ناوی که در حرکته موشک نقطه زن اااا یه چیز بگین بگنجه

  • ناشناس

    من نمیدونم چرا موقعی که یک وزیر نظامی آمریکایی و حتی اسراییلی به خودشون این حق رو میدن و در مورد مردم ما نظر میدن ، از دید شما دخالت حساب نمیشه ، وای بر هر ناسپاس و بی بصیرتی

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار