رضایی: فشار اخیر آمریکا جنگ اقتصادی تروریستی است
پارسینه: دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فشار آمریکا برای پایان دادن مهلت به کشورهای خریدار نفت از ایران، یک جنگ اقتصادی تروریستی است.
محسن رضایی روز چهارشنبه در نشست خبری در مورد اوضاع این روزها به مساله پایان دادن مهلت آمریکا برای خریداران نفت ایران اشاره کرد و افزود: ترامپ فشار آورد تا کشورهای خریدار نفت از ایران از ١٢ اردیبهشت نفت نخرند؛ این دو جنبه دارد یکی اینکه باعث خواهد شد دولت، مجلس و ملت روی پای خود بایستند و از مجموعه نفت خام برای صنعت خود استفاده کند.
وی اضافه کرد: اگر به تولید صنعتی روی بیاوریم روزانه یک میلیون بشکه نفت باید وارد کنیم؛ پس این صادرات نفت یعنی تولید و صنایع ما هنوز راه نیفتاده است.
رضایی تصریح کرد: این فشار آمریکا جنگ اقتصادی تروریستی به شمار میرودکه حتما با عکس العمل متقابل از سوی ما مواجه میشود و اولین کسی که زیان میبیند خود ایالات متحده خواهد بود؛ پس بهترین گزینه دست برداشتن آنها از شیطنت است.
وی افزود: فعلا چیزی بیان نمیکنیم، اما به موقع اقدام خواهیم کرد؛ آمریکاییها بدانند این اقدام ناجوانمردانه که بخواهند فشار را بر مردم ایران زیاد کنند طوری که به خیال خود دولت حتی توان پرداخت حقوق به کارمندان را نداشته باشد، خیال بیهودهای است. اینطور نیست که دست روی دست بگذاریم و اقدامی انجام ندهیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امیدواریم عقلا و روشنفکران آمریکا آقای ترامپ را از این اقدام خباثت آمیز دور کنند.
رضایی در ادامه راجع به مصوبات نشست امروز تشخیص مصلحت گفت: امروز دو نشست برگزار شد که یکی نشست مجمع تشخیص و دیگری نشست هیات عالی نظارت بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: مجمع تشخیص آنجا که اختلاف بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان پیش میآید، برای کمک دخالت میکند و مصلحت را تشخیص میدهد.
وی با بیان اینکه زمان برای مصلحت١٠ سال تعیین شد، ادامه داد: دو نوع مصوبات مصلحتی وجود دارد که برخی مربوط به قوانین زمان دار است مانند بودجه یک ساله، قانون برنامه ٥ ساله یا طرحهای آزمایشی؛ لذا امروز تصمیم گرفتیم زمان مصلحت همان زمان مدنظر مجلس باشد مگر به ضرورتی لازم باشد زمان دیگری تعیین شود.
رضایی گفت: ماده بعدی که تصویب کردیم این بود که برخی مصوبات مجلس مربوط به تعهدات بین المللی مانند قراردادها و مقاوله نامه هاست؛ آن را هم از زمان ١٠ ساله جدا کردیم و گفتیم زمان مصلحت باشد.
وی با تشریح مصوبه سوم، ادامه داد: این مصوبه که به کمیسیون ارجاع شد این بود در صورت پایان یافتن زمان ١٠ سال مصوبات مجمع، چه اقداماتی انجام شود.
رضایی همچنین با ارائه توضیحاتی از نشست هیات عالی نظارت گفت: این نشست به موارد برگشتی از مجلس اختصاص داشت؛ دو ایراد از قانون لایحه خاک گرفتیم.
وی افزود: دو ابهام در قانون لایحه خاک وجود داشت که مجلس یک ابهام هیات عالی نظارت را رفع کرد؛ هیات درباره ابهام رفع شده رای گرفت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ایراد دوم هیات عالی نظارت مربوط به توقف واحدهای آلوده کننده بود که مجلس ابهام را رفع کرد، اما چون فقط به واحدهای آلوده کنندهای اشاره کرد که به صورت موقت متوقف شده اند نه به صورت دایم، ابهام جدیدی مطرح شد و مجلس این ابهام را هم برطرف کند.
اونها بيشتر از عقلشان استفاده مي كنند و مسئولين ما با احساسشان.....................