گوناگون

تلفظ اشتباه در نماز چه حکمی دارد؟

تلفظ اشتباه در نماز چه حکمی دارد؟

پارسینه: بر اساس فتوای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و بسیاری از فق‌های دیگر، اگر فردی تلفظ را به عمد اشتباه بخواند، نماز او باطل است و بایستی قضاء آن را بجا آورد و اگر سهواً اشتباه خوانده شود، نماز او صحیح است.

تلفظ اشتباه در نماز چه حکمی دارد؟
بر هر انسان مکلفی واجب است که تلفظ صحیح نماز را بیاموزد و بنا بر فتوای بسیاری از فقها، تلفظ ناصحیح به طور عمد، باعث ابطال نماز می‌شود. تلفظ اشتباه حمد و سوره باعث ابطال نماز می‌شود و اگر سهوا تلفظ درست ادا نشود، نماز صحیح است. حجت الاسلام محمدحسین فلاح زاده، عضو بخش استفتائات دفتر مقام معظم رهبری حکم تلفظ نماز را اینگونه بیان می‌کند. در ادامه این مطلب را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید.

حکم تلفظ اشتباه در نماز چیست؟

«بر اساس فتوای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و بسیاری از فق‌های دیگر، اگر فردی تلفظ را به عمد اشتباه بخواند، نماز او باطل است و بایستی قضاء آن را بجا آورد و اگر سهواً اشتباه خوانده شود، نماز او صحیح است و نیازی به اداء قضاء ندارد بلکه باید تلفظ خود را تصحیح نماید و نماز‌های بعدی را با تلفظ صحیح بخوان.»

هم‌چنین لازم به ذکر است که در نماز‌های صبح، مغرب و عشاء بر مردان واجب است تا حمد و سوره را بلند بخوانند و اگر سهوا و یا از روی عدم اطلاع آهسته خوانده شود، نماز صحیح است، ولی اگر از روی عمد باشد نماز باطل است، و برای نماز‌های قضاء نیز باید به همین صورت اداء شود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار