گوناگون

توصیه‌های مراجع تقلید به تیم اقتصادی دولت

پارسینه: وزیر اقتصاد در دیدار با مراجع عظام و تقلید قم، ضمن شنیدن توصیه ها و بیانات مراجع درباره بهبود وضعیت اقتصادی کشور، گزارشی از عملکرد دولت در بخش اقتصادی ارائه کرد.

به گزارش پارسینه، علی طیب نیا از موزه امام علی (ع) در قم بازدید و با حجت السلام شهرستانی نماینده آیت اله سیستانی در ایران دیدار کرد. حجت السلام شهرستانی او را حایز شرایط و صلاحیت کافی برای تصدی اداره امور اقتصادی کشور خواند. وی بر لزوم بسترسازی برای توسعه بانکداری و تجارت الکترونیک تاکید کرد.

وزیر اقتصاد نیز در این دیدار طی سخنانی خاطرنشان کرد: استفاده از کارت های اعتباری در ایران در حال رواج است که باعث حذف پول در مبادلات خواهد شد. طیب نیا افزود: برای رسیدن رشد و شکوفایی اقتصادی نیازمند همدلی و وحدت کلیه قوا و مردم هستیم و در این راستا باید از اوامر مقام معظم رهبری پیروی نماییم تا بتوانیم از این شرایط خطیر عبور کنیم.

وی ضمن تشکر از اقدامات آیت اله سیستانی در حوزه ترویج فرهنگ تشیع و اقدامات وحدت آفرین ایشان از آیت اله شهرستانی خواستند سلام گرم رئیس جمهور و ایشان را به آیت اله سیستانی برسانند.

همچنین آیت اله صافی گلپایگانی نیز در دیدار وزیر اقتصاد با وی با اشاره به روایتی از امام محمدباقر (ع) خطاب به طیب نیا گفت: تقدیر معشیت مردم وظیفه دولت است و همه سیاست ها و مسائل باید با محور معیشت مردم اجرا شود.

وی تصریح کرد: امور اقتصادی مردم باید براساس اصول صحیح و درست باشد و کسانی که متصدی این امور هستند باید دلسوز مردم باشند.

مهر نوشت آیت ا... صافی گلپایگانی خطاب به طیب نیا اظهارداشت: حُسن سابقه و توانایی شما در مدیریت اقتصاد کشور مورد تایید صاحبنظران و دلسوزان کشور است و امیدواریم با تلاش بیشتر روند حل مشکلات اقتصادی کشور با سرعت بیشتری انجام گیرد.

وزیر اقتصاد نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام ویژه رئیس جمهور به ایشان گفت: طی یکسال و پنج ماه گذشته تمام تلاش دولت این بود که بهبودی در وضعیت اقتصادی کشور ایجاد کند که خوشبختانه تا حدود زیادی به این هدف نائل شدیم.

طیب نیا افزود: طی این مدت سعی کردیم از نظر همه کارشناسان و اساتید استفاده کنیم، در عین حال نیازمند مشاوره و رهنمودهای مراجع عظام هستیم.

همچنین آیت اله موسوی اردبیلی طی دیدار وزیر اقتصاد با وی در سخنانی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی حاکم بر کشور با توجه به تداوم تحریم ها و کاهش قیمت نفت از عملکرد مطلوب و تدبیر دولت یازدهم ابراز رضایت کرد.

وزیر اقتصاد نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام ویژه رئیس جمهور به رشد بین ۵۰ تا ۶۰ درصدی صنایع بزرگ مثل خودروسازی و پتروشیمی در نیمه اول امسال اشاره کرد و گفت: خوشبختانه نشانه های رشد در صنایع و بنگاه های کوچک تولیدی نیز مشاهده می شود.

وی با اشاره به دیدار سال گذشته خود با آیت اله موسوی اردبیلی گفت: خوشبختانه در فاصله این دو دیدار دولت توفیقات قابل قبولی در کنترل رکود و تورم داشته است.

همچنین در دیدار وزیر اقتصاد با آیت اله وحید خراسانی، وی طی سخنانی در این دیدار با بیان اینکه تمام امور به گونه ای به اقتصاد وابسته است و اگر بتوانید کسب و کار مردم را به وضعی برسانید که هزینه زندگی آنها را تامین کند، بسیاری از مشکلات حل می شود.

وی افزود: ما باید از هم اکنون به فکر آینده باشیم و با طراحی برنامه های دراز مدت حتی ۱۰۰ سال آینده را نیز در نظر داشته باشیم.

آیت ا... وحید خراسانی تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که مشکلات معیشتی حتی روی اعتقادات مردم هم تاثیر می گذارد به نحوی که خیلی از جریانات انحرافی مذهبی از مشکلات معیشتی مردم به منظور پیشبرد برنامه های خود سوء استفاده کرده اند.

این مرجع تقلید افزود: از آنجا که شما هم درد دین دارید و هم مشکلات را به خوبی می شناسید انشا الله در پیشبرد امور موفق خواهید شد و مطمئن باشید چون نیت شما خیر است خداوند به نیات ما آگاه بوده و شما را یاری خواهد کرد.

وزیر اقتصاد نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام ویژه رئیس جمهور با اشاره به رهنمودهای آیت ا... وحید خراسانی در دیدار سال گذشته خود با ایشان یادآور شد: من به عنوان یک مدیر امین نهایت سعی خود را برای عمل به توصیه های شما به منظور پیشبرد امور انجام داده ام.

همچنین آیت اله ناصر مکارم شیرازی نیز در دیدار وزیر اقتصاد با وی طی سخنانی با بیان اینکه هم اکنون تهدید نظامی و سیاسی علیه نظام کاملا مرتفع شده گفت: دشمن همه تمرکز خود را بر حوزه اقتصاد و فرهنگ به عنوان نقاط آسیب پذیر قرار داده است.

وی با بیان اینکه انسان از هر اتفاق و تهدیدی باید تاثیر مثبت بگیرد بیان داشت: بنابراین ما نیز باید از تنگناها و فشارهای دشمن علیه کشور در راستای توسعه صنعت و اقتصاد ایران از طریق تکیه بر استعدادهای بومی خود بهره مثبت ببریم.

آیت اله مکارم شیرازی با تفکیک نیازهای جامعه بشری به نیازهای قطعی امور رفاهی و تجملات گفت: ما باید در شرایط فعلی که کشور تحت فشار و توطئه های اقتصادی دشمنان قرار دارد با حذف تجمل گرایی و توجه به نیازهای رفاه طلبی در تامین نیازهای قطعی کشور تمرکز کنیم.

وی اظهارداشت: بنده در جمع دیداری ازطلاب علوم دینی هم این نکته را گوشزد کردم که ما باید پرهیز از تجمل گرایی را ابتدا در مورد خودمان اجرا کنیم و همین توصیه را نیز به دولت دارم. طیب نیا نیز طی سخنانی رفع دغدغه های فقهی و شرعی به ویژه در خصوص نظام بانکی و بازار سرمایه را از جمله اولویت های مهم دولت یازدهم عنوان کرد.

وزیر اقتصاد تشکیل شورای فقهی نظام بانکی و بازار سرمایه را از جمله اقدامات دولت در راستای پاسخگویی به این دغدغه ها عنوان کرد و گفت: سعی ما در درجه اول حرکت به سمت نظام بانکداری بدون ربا و در نهایت تحقق کامل بانکداری اسلامی است.

آیت ا... شبیری زنجانی نیز در دیدار وزیر اقتصاد با وی، ضمن ابراز سلام خالصانه به رئیس جمهور، روحانی را شخصیتی دانست که همواره و در تمام مسئولیت های خود صادقانه و دلسوزانه و با اتکاء به ایمان الهی و باور به اهمیت خدمت به مردم گام برداشته و برای ایشان و دولت یازدهم آرزوی توفیق کرد.

آیت اله شبیری زنجانی خطاب به وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: مسئولیتی که شما در شرایط کنونی کشور پذیرفته اید، یک مجاهدت در برابر مشکلات است. وی اظهار امیدواری کرد: دولت در مسیری که برای تامین معیشت و رفع مشکلات مردم در پیش گرفته بتواند به دستاوردهای موفقیت آمیز بیشتری برسد.

در بخش دیگری از این دیدار، وزیر اقتصاد با ابلاغ سلام ویژه رئیس جمهور به آیت ا... شبیری زنجانی ضمن ارائه گزارشی از دستاوردهای اقتصادی دولت طی یکسال و نیم گذشته آرامش نسبی حاکم بر اقتصاد کشور را ناشی از تدبیر این دولت در کنترل رکود و تورم دانست.

وزیر اقتصاد در ادامه حمایت علما و مراجع عظام را از دولت تضمینی برای اجرای موفقیت آمیز برنامه های آن خواند.

آیت اله سبحانی نیز که وزیر اقتصاد به دیدار وی رفته بود، طی سخنانی اظهارداشت: اسلام دنیا را "وسیله" آخرت معرفی کرده ولی به این معنا نیست که به دنیا هیچ توجهی نداشته باشد. وی با بیان اینکه در اسلام " علم اقتصاد" به معنای عام آن وجود ندارد افزود: علت این امر آن است که علم اقتصاد متحول و در حال تغییر است و نمی توان قوانین ثابتی برای آن تعیین کرد.

آیت اله سبحانی ادامه داد: به همین خاطر هم هست که اسلام، علم اقتصاد را به خود اقتصاددانان مسلمان واگذار کرده است. وی در عین حال یادآور شد: البته اسلام در مورد اقتصاد، بسیار بیش از موضوعات دیگر و حتی عبادات، حکم و قانون دارد.

وی گفت: به طور مثال اسلام خرید و فروش کالایی را که برای جامعه مفید است، حلال و آنچه مضر است را حرام اعلام کرده است. آیت اله سبحانی تصریح کرد: از جمله آنچه در اسلام مورد تاکید قرار گرفته، زمینه سازی برای استفاده صحیح مردم از مواهب طبیعی و خلق درآمدهای سالم جلوگیری از استفاده نادرست از این مواهب و کسب درآمدهای ناسالم است.

آیت اله سبحانی با بیان اینکه اسلام، نه 100 درصد دنیوی و نه 100 درصد اخروی است یادآور شد: اصلا واژه اقتصاد از ریشه " قصد" به معنای میانه روی گرفته شده که خود مبین اعتدال بین دنیا و آخرت است.

وزیر اقتصاد نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام ویژه رئیس جمهور، طی سخنانی گزارشی از دستاوردهای دولت یازدهم طی بیش از یک سال و نیم از شروع به کار آن را به آیت اله سبحانی ارائه کرد. طیب نیا با ارائه گزارشی از فعالیت های اقتصادی دولت، شرایط فعلی جامعه را حساس برشمرد و گفت: جنگ اقتصادی که غرب و حامیان آنها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی به راه انداخته اند، شکننده تر و بدتر از جنگی است که صدام 8 سال کشور ما را درگیر کرده بود.

طیب نیا افزود: زمانی که دولت شروع به کار کرد شرایط ویژه ای بر کشور حاکم بود و سعی کردیم به صورتی کوتاه مدت وضع کشور را در ابعاد اقتصادی سامان بدهیم و تورم را کنترل کرده و ایجاد اشتغال کنیم و رشد اقتصادی را نیز بهبود ببخشیم.

آیت اله جوادی آملی نیز در دیار طیب نیا با وی گفت: در این مملکت کافر و مسلمان باید حداقل معیشت را داشته باشند. هدف شیطان نه تنها گرفتن دین، بلکه گرفتن آبروی ما است. آیت الله جوادی آملی خواستار نظارت بیشتر بر بازارهای پولی و بانکی کشور جهت جلوگیری از بروز تخلفات شد.

وزیر اقتصاد نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد دولت در حوزه اقتصاد موفقیت تقریبی دولت در این حوزه مرهون هدایت های مقام معظم رهبری و حمایت و همراهی علما و مردم دانست.

طیب نیا در ادامه با اشاره به کاهش تورم 40 درصدی در شروع کار دولت یازدهم به زیر 20 درصد تاکید کرد امیدواریم با تک رقمی شدن تورم پول ملی ما ارزش واقعی خود را به دست آورد.

همچنین تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) نیز در دیدار با وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: دشمن در 4 عرصه فرهنگی، اقتصادی، نظامی و سیاسی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی در حال حرکت و برنامه ریزی است.

حجت الاسلام سید محمد سعیدی افزود: قطعا با تدابیر و برنامه ریزی دقیق مسوولان، مشکلات نظام برطرف خواهد شد. وی گفت: در عرصه نظامی و سیاسی با اقتداری که جمهوری اسلامی در عرصه های بین المللی نشان داده است، دشمن نتوانسته کاری از پیش ببرد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار