گوناگون

ربیعی: با بیکاری تلنبار شده از سال‌های قبل روبرو هستیم

پارسینه: علی ربیعی اعتقاد دارد فروشنده وقتی احساس شغل می‌کند که پستی سازمانی را اشغال کرده باشد

علی ربیعی گفت:«ما در رشد اقتصادی دوره تاریخی را سپری کردیم و بنده امسال را سال شکوفایی و سال اینده را سال جهش دولت خواهد بود.»علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعیافزود: زمانی می‌توانستیم با ۳۰۰ هزار شغل بر بیکاری غلبه کنیم. ولی امروز با بیکاری تلنبار شده از سال‌های قبل روبه‌رو هستیم و جمعیت جدیدی که در دوره کنونی وارد بازار کار می‌شوند نوع نگاه شان به شغل با گذشته متفاوت است و منزلت بیشتری در کسب شغل می‌خواهند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: «فروشندگی نوعی شغل است و باید به سمت رسمی شدن آن برویم ولی نگاه فروشنده این نیست و وقتی احساس شغل می‌کند که پستی سازمانی را اشغال کرده و پشت میز نشسته باشد.»وی تصریح کرد: ما بیش از هر زمان دیگری نیاز به تصحیح حرکت و ایجاد عقلانیت در کارها داریم.ربیعی عنوان کرد: شرایط مشکل و فرصت ها محدود است. امکان اشتباه وجود ندارد. تاثیر اشتباه ها مضاعف هستند و ما فرصت کند کار کردن را نداریم.

وی تایید کرد: امروز قیمت تصمیمات غلط به میزان کارهای غلط نیست بلکه سال ها تاثیر اشتباهات ادامه خواهد داشت.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رابطه ای بین اقتصاد مقاومتی و رفاه اجتماعی وجود دارد، گفت: افراد زیادی اقتصاد مقاومتی را تعریف کرده اند اما برداشت بنده از اقتصاد مقاومتی این است که اقتصاد در هر کشوری را متکی بر سرمایه بدانیم اما اگر سرمایه انسانی به ویژه گروه های ضعیف در آن حضور نداشته باشد اقتصاد شکننده ای خواهیم داشت. وقتی ما از مردمی کردن اقتصاد صحبت می کنیم اقتصاد مقاومتی را به برجام گره می زدیم.

ربیعی گفت: زمانی که ما از جامعه رشد یافته صحبت می کنیم، نیاز به انسان با مهارت داریم. اقتصاد مقاومتی تابلویی را متصور نمی شود که افراد ریز فشار آن له شوند.وی افزود: جامعه ای که می خواهد رشد کند اگر در اقتصاد آن حضور کم توان جامعه وجود نداشته باشد با بحران رو به رو می شود. اگر اقتصاد مقاومتی را با حضور تمام جامعه متصور باشیم با از بین رفتن تحریم ها می توانیم سیاست های ضد فقر را دنبال کنیم.

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در دورانی که ما نمی توانستیم حق خودمان را به دلیل بی تدبیری و ظلم جامعه بین المللی از اقتصاد بگیریم به سمت نظام رانت گر حرکت کردیم و امروز دادگاه های آن دوران را مشاهده می کنیم.ربیعی گفت: در دوران رانت خواری، افرادی در صندوق ها کار انتقال پول فروش پتروشمی ما را انجام می دادند که باعث شد فقط هزار میلیارد در یک صندوق از دست دهیم.

وی با بیان اینکه برخی می گویند،شما که می گوید تورم را کم کردید چه تاثیری داشت در زندگی ما داشت،گفت: اگر باید بگویم اگر می خواستیم مانند سال ۹۱ با همان شیب منفی حرکت می کردیم باید می دیدیم که کجا بودیم اما رشد فعلی هم مناسب نیست.ربیعی تصریح کرد:دولت نقد پذیر است اگر در بحث نرخ تورم مانند شرایط سال ۹۲ در حرکت بود حتما مانند کشور ونزولا تورم ۳۰۰درصدی را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه تورم مالیات فقرا به پولداران است،گفت: ما در رشد اقتصادی دوره تاریخی را سپری کردیم و بنده امسال را سال شکوفایی و سال اینده را سال جهش دولت خواهد بود.او افزود: ما در سال ۹۲ بیشترین ایجاد اشتغال را داشتیم اما برخی می گویند که چرا تاثیر ایجاد شغل به چشم دیده نمی شود که باید بگویم امروز ما مسیر درستی را انتخاب کردیم و برای اینکه امروز شاهد تاثیر رشد نیستیم به این دلیل است که تاثیر رشد بعد از سه سال آشکار می شود و ما در حال حاضر شاهد رشد بدون اشتغال هستیم.

وزیر کار ادامه داد: ما در حال حاضر با روند ایجاد اشتغال و ورود فارغ التحصیلان به بازار کار رو به رو هستیم و این افراد به لحاظ موقعیتی که دارند هر شغلی ر اقبول نمی کنند.ربیعی با بیان اینکه حداقل دستمزد و قدرت خرید کارگران یکی دیگر از دل مشغولی ها بنده است گفت: در این سه سال ما دستمزد را نسبت به تورم پیشی دادیم اما هنوز نتوانستیم قدرت خرید را به نقطه مطلوب برسانیم و در هیچ اقتصادی نمی توان در فرصت کمی به نقطه مطلوب برسیم. اما باید روند را اصلاح کنیم برنامه ما افزایش قدرت خرید مردم است و هنوز مسیر زیادی را در پیش رو داریم و امروز توانستیم روند را اصلاح کنیم.

وی ادامه داد:ما امسال حق مسکن را دو برابر کردیم. در اقتصاد مقاومتی بعد از برجام در بازار پولی نرخ سود را کنترل کنیم و نیاز به جذب سرمایه خارجی و ترکیب سرمایه داخلی و خارجی داریم و دولت باید در این زمینه تسهیل گری کند تا هم رشد پایداری داشته باشیم و هم با افزایش قدرت خرید مردم رو به رو باشیم.وزیر کار تصریح کرد: ما با توامند کردن مردم می توانیم وضعیت اقتصاد را درست کنیم در گذشته یک دهک جامعه ۹۰درصد اقتصاد را در دست داشتند. ما باید با توزیع منابع، قدرت خرید مردم را افزایش دهیم . عقلانیت مدارا و اجماع و سخت کوشی می تواند مشکلات را حل کند.




منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار