گوناگون

اردبیل، رتبه سوم ازدواج در کشور

پارسینه: مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: استان اردبیل در امر ازدواج جز سه استان موفق کشور است که توانسته جایگاه خود را همچنان ارتقا بخشد.

رویا احمدیان عصر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری برنامه‌های هفته بهزیستی در اردبیل اظهار داشت: در همین زمینه بیش از 16 هزار ازدواج در استان اردبیل به ثبت رسیده که ما با ارائه خدمات مشاوره‌ای قبل، حین و بعد از ازدواج سعی می‌کنیم در خدمت زوج‌های جوان و آینده‌دار باشیم.

وی در ادامه سخنان خود به پوشش بیمه‌ای دو هزار و 14 زن سرپرست خانوار در اردبیل اشاره کرد و افزود: از این تعداد یک‌هزار و 80 زن در مناطق روستایی و مابقی در مناطق شهری از خدمات بیمه‌‌ای بهره‌مند شده و استفاده می‌کنند.

احمدیان با بیان اینکه از محل هدفمندی یارانه‌ها تعدادی از مددجویان و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش خدمات بیمه‌ای قرار گرفتند، تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ما به سه هزار و 400 خانوار مستمری پرداخت کرده و از بیش از 350 زن سرپرست خانوار نیز حمایت لازم را انجام دادیم.

این مسئول خاطر نشان کرد: خدمات بهزیستی بسیار متنوع‌تر و در بسیاری از حوزه‌ها تخصصی ارائه می‌شود و تنها حمایت‌های مالی از مددجویان و خانواده‌های نیازمند را شامل نمی‌شود بلکه ارائه خدمات فرهنگی، اجتماعی،‌ مهارتی و پیشگیری از آسیب‌ها در دستور کار این دستگاه اجرایی است.

وی اضافه کرد: از جمله اقدامات حمایتی ایجاد زمینه‌های اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و فراهم کردن بستر کارآفرینی آنهاست تا به نوعی به مرحله توانمندی رسیده و از وابستگی به دریافت مستمری خلاصی پیدا کنند.

مدیرکل بهزیستی استان در ادامه بیان کرد: بیش از 55 هزار کودک در بدو تولد مورد سنجش شنوایی قرار گرفتند تا اگر آسیبی متوجه آنها شود با مراجعه به مراکز بیمارستانی و درمانی جلوی این آسیب‌ها و خطرات احتمالی گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در این نشست یکی از کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل نیز از تدوین سند سلامت روان در اردبیل خبر داد.

احد عظیمی با یادآوری اینکه این سند با همت دستگاه‌های ذیربط و در راستای ارتقای سلامت و بهداشت روانی جامعه و پرداختن تخصصی به بیماری‌های روان تدوین شده، انجام می‌شود.

وی به پیچیدگی و نامعلوم بودن بسیاری از بیماری‌های روانی اشاره کرد و ادامه داد: این سند می‌تواند راهکار عملیاتی مبارزه با بیماری‌های روانی با همکاری دستگاه‌های ذیربط نظیر بهزیستی باشد.

عظیمی گفت:‌ در این زمینه تأمین بهداشت روان، کاهش هزینه‌های مستقیم درمانی،‌ ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی و تسریع در درمان بیماری‌های جسمی در اولویت و توجه جدی است.

این کارشناس دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: شیوع اختلالات روان‌پزشکی در جامعه نگران‌کننده به نظر می‌رسد که امیدواریم در قالب این سند و تشکیل کارگروه بهداشت روان در استان بتوانیم این موضوع را به صورت جدی و مؤثر در دستور کار قرار دهیم.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد