نمایندگان جبهه پایداری حامی گشت ارشاد؟!
پارسینه: باید مجرمی را که کنار خیابان ایستاده و خودفروشی، بیحجابی، یا هنجارشکنی میکند، دستگیر کند. حالا ما بیاییم روشنفکر بازی در بیاوریم، نتیجهاش چیزی میشود که الان میبینیم الان چیزی به نام حجاب در جامعه وجود ندارد.
به گزارش پارسینه ، پدیده ناهنجار ،بیحجابی و بدحجابی پدیدهای است که این روزها مورد توجه و البته انتقاد بسیاری از افراد و گروههای مذهبی و فرهنگی کشور قرار گرفته است. البته این پدیده، پدیدهای جدید نیست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره شاهد حضور افرادی با حجاب نامناسب در سطح جامعه بودیم.
اما آنچه در این میان حائز اهمیت است، تغییر نگاهها برای مقابله با این مقوله فرهنگی است که با تغییر دولتها جان تازهای به خود میگیرد. در دولتی برخورد جدی با حضور ماموران نیروی انتظامی مورد توجه بود و در دولتی دیگر فریادها برای مخالفت برخورد نیروی انتظامی با هنجار شکنان جامعه برخواست. بله گشت ارشاد پدیده گشتهای ارشاد از یادگارهای دولت پیشین است و از سال ۱۳۸۴ بخشی از نیروی انتظامی تحت عنوان گشت ارشاد به موضوع کنترل پوشش شهروندان و به خصوص بانوان و جوانان پرداخت، یکی از راههای مقابله با بدحجابان در سطح شهرها است که بعضیها از ریشه و بن با این طرح مخالف هستند و در مقابل عدهای نیز جانانه از اقدامات گشت ارشاد دفاع کردند.
یک گروه از مدافعان حضور فعال گشت ارشاد برای مقابله با نا هنجاری اجتماعی فرهنگی بدحجابی را اعضای جبهه پایداری مجلس شورای اسلامی تشکیل میدهند که سرسختانه معتقد به برخورد شدید با این هنجارشکنان هستند.
سقای بیریا: در اروپا نیز اگر لباسی بر خلاف ضوابط آن کشور بپوشید، پلیس آنجا با شما برخورد میکند
محمدناصر سقای بیریا، سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نظر شما درباره طرح گشت ارشاد موتوری که از سوی برخی گروههای نزدیک و همسو با جبهه پایداری مطرح شده است چیست، بیان کرد: وظیفه نیروی انتظامی این است که قانون را اجرا کند و اگر فردی از قانون تخلف کرد با وی برخورد کند، ولی اینکه کدام برنامه چند درصد صحیح است، باید بررسی شود.گشت ارشاد موتوری فقط یک طرح است و باید این طرح نیز مورد بررسی قرار گیرد. اگر به یک کشور اروپایی بروید و در آنجا خواسته باشید به پارکی بروید و لباسی بر خلاف ضوابط آن کشور بپوشید، پلیس آنجا هم با شما برخورد میکند.
رسایی: هر برخوردی در جای خود تاثیر خود را دارند و نمیتوان برخورد انتظامی را نفی کرد
حمید رسایی، نماینده مجلس و مدیرمسئول هفتهنامه 9 دی در این خصوص میگوید: دستگاههای ذیربط باید با این نوع بدپوششی برخورد کنند تا امنیت روانی جامعه خدشهدار نشود. نه باید برخورد فرهنگی را به طور کلی رد کنیم و نه لزوم برخورد انتظامی را نفی کنیم و هر برخوردی اگر در جای مناسب خود انجام شود تاثیر خود را خواهد داشت.
نوباوه: روشنفکر بازی باعث شده الان چیزی به نام حجاب در جامعه وجود نداشته باشد
این نماینده مجلس انتقادات نسبت به نحوه برخورد برخی اعضای نیروی انتظامی در گشت ارشاد را فضاسازی و جوسازی علیه نیروی انتظامی خواند و گفت: ببینید در خیابانها با چه کسانی برخورد میکنند؟ اینها افراد بیربط و ناباب هستند تازه نیروی انتظامی برخورد نمیکند، اگر برخورد میکرد جامعه اینطور نبود. هرکس در هر کشوری باید به قانون کشورش احترام بگذارد باید با کسی که نقض قانون میکند برخورد کرد؛ اینکه برخورد فرهنگی شود خوب است، اما برخورد فرهنگی ربطی به این ندارد. برخورد فرهنگی کار رسانههاست. نیروی انتظامی نمیتواند کار فرهنگی کند. باید مجرمی را که کنار خیابان ایستاده و خودفروشی، بیحجابی، یا هنجارشکنی میکند، دستگیر کند. حالا ما بیاییم روشنفکر بازی در بیاوریم، نتیجهاش چیزی میشود که الان میبینیم الان چیزی به نام حجاب در جامعه وجود ندارد.
رحماندوست: گشتهای ارشاد و فعالیت بازدارنده آن برای مقابله با بدحجابیهای سازماندهی شده مناسب است
مجتبی رحماندوست، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در این خصوص گفته است: متأسفانه شاهد موجی از بدحجابی و بی بند و باری در سالهای گذشته بودیم که قطعا این موج کاملا سازماندهی شده میباشد. اواخر تابستان سال پیش بود که نمایندگان مجلس و بخصوص کمیسیون فرهنگی و اجتماعی به دستگاههای فرهنگی در خصوص این معضل فرهنگی اخطار دادند و خواستار اصلاح این رویه شدند. گشتهای ارشاد و فعالیت بازدارنده آن برای مقابله با گروهی از افراد که بصورت سازماندهی شده، بدحجابی و لباسهای نامناسب را در سطح شهر تبلیغ میکنند بسیار مناسب است، اما برای برخورد با دیگر افراد که بدون قصد خواستی با پوششی نامناسب در معابر عمومی ظاهر میشوند بهتر است کار فرهنگی را نیز در کنار برخورد سلبیشان بگنجانند.
حداد عادل: در آن سر دنیا گشت ارشاد وجود دارد
حداد عادل، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه موضوع حجاب یکی از دغدغههای قدیمی بنده بوده، اظهار داشت: حجاب در درجه اول یک امر اعتقادی است یعنی اگر میخواهیم حجاب در کشورمان وجود داشته باشد باید سعی کنیم اعتقاد به حجاب را طوری پرورش دهیم که کسی احتیاج به مامور و بخشنامه نداشته باشد، اما سوال این است که آیا باید برخوردی صورت بگیرد یا نه؟ اگر چیزی قانونی شد این قانون باید رعایت شود و اگر عدهای خواستند عامدانه قانون را پشت سر بگذارند با آنها برخورد خواهد شد در کشورهای دیگر هم با برهنگی برخورد میکنند و اختلاف بر سر حد آن است. اگر کسی بخواهد در ایران اسلامی هنجارها را به هم بزنند و ارزشها را منکر شود قانون با او برخورد میکند اما باید توجه کنیم در آن سر دنیا گشت ارشاد وجود دارد منتهی حدش با ما فرق میکند ولی اصل موضوع فرقی نمیکند.
یعنی شما هم گیر دادید به جبهه ی پایداری شدیداااا، d: حالا جدا از جبهه و حزب و اینا حرفشون به نظرم منطقی بود ...
از یک طرف میان میگن ما نباید از غرب الگو بگیرم ولی تو این بحث میان میگن غربم از این برنامه ها دارد!!!! ما باید به کدوم ساز شما برقصیم؟؟؟؟
درود بر دکتر روحانی و مردان اعتدال و پیشرفت
قابل توجه آقای سقای بی ریا در اروپا هیچکس از چراغ قرمز رد نمیشود.
در اروپا هیچکس نمیتواند اختالس کند و آزادانه راه برود.
در اروپا 20درصد در آمد مردم خرج خوراک ماهیانه آنهاست
در اروپا هیچکس نامه بدست دنبال رییس جمهورش نمیدود
در اروپا هیچکس با لیسانس ادبیات عرب هواپیما برای دولت نمیخرد
در اروپا هیچکس با سه شغل از مخارج زندگیش عقب نیست
در اروپا مردم برای ثبت نام فرزندانشان در مدرسه سالی یکبار درمانده نمیشوند
در اروپا هیچ بیمارستانی اول نمیگوید پول بده بعد درمانت کنم
در اروپا هیچ وزیر و وکیلی تز ترس جراید جرات نمیکند حتی نوه خود را به سازمان ملل ببرد
در اروپا یک خیابان با چاله های کمک فنرشکن وجود ندارد
و........ با این حال پلیس آنجا با هنجار شکنی حتما برخورد میکند
رئیس جمهور هم گفته مردم برای حجاب و عفاف هزینه دادن و نمیزارن میراث شوم پهلوی دوباره خودنمایی کند.
سلام به همگي.