گرایش برخی ورزشکاران سرشناس به مخدر!
پارسینه: عجیب اما واقعی! استعمال مواد مخدر توسط برخی بازیکنان که در سطح اول فوتبال ایران شاغل هستند و در تیمهای سرشناس توپ میزنند.
به گزارش پارسینه ، شاید باور کردن این موضوع که همزمان با دوران ورزش قهرمانی و حرفهای، قدم در این عرصه تاریک و دودآلود بگذاری، سخت و دشوار باشد اما بحث استعمال مواد مخدر از سوی برخی بازیکنان فوتبال امری غیر قابل انکار است که در پشت پرده تاریک و پرحاشیه فوتبال ایران، مستتر مانده است.
مصرف مواد مخدر خاص در مهمانیها و جمعهای خصوصی که جزو تفریحات خاص برخی بازیکنان فوتبال محسوب میشود، موضوعی است که رفته رفته رنگ و بوی جدیتری به خودش میگیرد و بحث اعتیاد فوتبالیستها را حادتر از قبل میکند. البته برخی از اعتیادها نیز کاملاً ناخواسته و در قالب موادی صورت گرفته و میگیرد که در ظاهر جنبه مخدر ندارند. اگرچه انگشت اتهام استعمال مواد مخدر را فقط نباید به سمت و سوی فوتبالیها گرفت و شاید در بقیه رشتهها نیز موارد مشابهی وجود داشته باشد، اما بدون شک فضای فوتبال مهآلودتر از سایر رشتههای ورزشی است؛ فضای مسمومی که اگرچه سعی شده بر آن سرپوش گذاشته شود، اما در پشت پرده، قربانیان زیادی گرفته و البته همچنان میگیرد و قدم مثبتی برای برخورد و جلوگیری از این اتفاقات برداشته نمیشود.
فوتبالیستهای مشکوک
افزایش اخبار غیر رسمی و دامنه بحث اعتیاد فوتبالیستها تا جایی پیش رفت که کمیته اخلاق و پزشکی فدراسیون فوتبال مجبور به واکنش شدند و بحث تستگیری از برخی بازیکنان مشکوک به اعتیاد مطرح شد و بیش از 50 بازیکن مشکوک برای تستگیری انتخاب شدند. هرچند که این اقدام نیز به مانند بسیاری از اقدامات پیشگیری کننده و بازدارنده، در حد شعار باقی ماند و بدون اینکه سرانجام و نتیجهای داشته باشد، پروندهاش مختومه شد. با توجه به ضعف قوانین و عدم تستگیری جدی از سوی باشگاهها و فدراسیون فوتبال قبل از عقد قرارداد، باعث پنهان ماندن این نکته منفی شده است.
آرایشگاه یا کمپ اعتیاد
اینطور که از شواهد و قراین پیداست، برخی از آرایشگاههای شمال تهران که البته فقط نام آرایشگاه را یدک میکشند و هر نوع سرویسی را ارائه میکنند، زمینه آشنایی اولیه فوتبالیستها با مواد مخدر را فراهم کردهاند. آشنایی با افراد خاص و دعوت به پارتیهای خاص از یکسو و تجویز برخی مواد به ظاهر دارویی و پزشکی و در باطن مخدر برای کاهش وزن و البته روی فرم نگه داشتن فیزیک بازیکنان از سوی دیگر، اسباب به دام انداختن بازیکنانی است که با برخی مواد مخدر شیمیایی خو گرفتهاند و بدون کوچکترین دغدغهای به این رفتار پرخطر و خانمانسوز ادامه میدهند.
پرسپولیسی معتاد
بدون شک سرپوش گذاشتن روی نمونههای ابتدایی اعتیاد که در بین نسل جدید فوتبالیستها سرباز کرد، عامل اصلی افزایش این اقدام زشت و خانمانسوز بوده است. جایی که یکی از مدیران بنام و سرشناس پرسپولیس، چشم به مثبت بودن تست اعتیاد بازیکن تیمش بست و جز لاپوشانی و مخفی کردن خبر این اتفاق تلخ، اقدام دیگری انجام نداد! بازیکنی که در اولین روزهای حضورش در پرسپولیس و به دلیل دوری از خانواده با این بلای خانمانسوز آشنا و به یکی از مشتریان پروپاقرص فروشندههای مواد مخدر در محله مهرآباد تهران تبدیل شد یا مدیرانی که بلافاصله بعد از ارتکاب جرم بازیکنانشان، ریش گرو گذاشتند تا قبل از رسانهای شدن، همه چیز ختم به خیر شود و کرسی مدیریتیشان به خطر نیفتد!
مربیان دودی
نکته جالب توجه اینکه در بسیاری موارد از مواد هیجانبخش مخدر برای بهبود عملکرد فنی و بالا رفتن انگیزه استفاده میشود تا به نوعی زمینه رشد و پیشرفت بازیکنان را بوجود بیاورد. البته باید اعتراف کرد که بحث اعتیاد یا استعمال مواد مخدر، پا را فراتر از قشر بازیکن گذاشته و دامنگیر برخی از مربیان فوتبال نیز شده است. مربیانی که به جای افزایش داشتههای فنیشان، در این بیراهه تاریک قدم گذاشتهاند و در جمعهای دوستانه خودشان به استقبال انواع و اقسام مواد مخدر میروند. مربیانی که در سطح اول فوتبال ایران فعالیت دارند و گاه از فضای مسموم فوتبالی شکوه و گلایه دارند!
اعتراف تلخ
یکی از بازیکنان جوان لیگ برتری که در یکی از تیمهای شهرستانی توپ میزند و عملکرد خوبی هم در تیمش دارد، با تأیید افزایش بحث اعتیاد در بین بازیکنان میگوید: متأسفانه رفتارهایی در بین برخی بازیکنان میبینم که به هیچ وجه باورکردنی نیست. اینکه فوتبالیست حرفهای با قرارداد چند صد میلیونی از مواد مخدر استفاده میکند واقعاً فاجعه است. متأسفانه حضور در برخی مهمانیهای خاص عامل اصلی این اتفاقات تلخ است و بسیاری از بازیکنان جوان ناخواسته در دام مواد مخدر میافتند. البته تعداد این بازیکنان کم است اما قطعاً اگر جلوی آن را نگیرند، در آینده تبدیل به تهدید بزرگی میشود.
افت بازیکنان
یکی از پزشکان تیمهای لیگ برتری در خصوص بحث اعتیاد بازیکنان فوتبال میگوید: اگرچه نمونههای اینچنینی نسبت به جامعه فوتبال ناچیز است اما نمیتوان منکر این اتفاق تلخ شد که برخی بازیکنان فوتبال در دام مواد مخدر و اعتیاد افتادهاند؛ بازیکنانی که متأسفانه به یکباره دچار افت چشمگیری هم میشوند و دیگر هرگز نمیتوانند به روزهای اوج خودشان بازگردند. متأسفانه نظارت دقیقی روی این مسأله وجود ندارد و تنها وضعیت جسمی و سلامت پزشکی بازیکنان برای باشگاهها اهمیت دارد که بدون شک ریشه در نتیجهگرا بودن باشگاهها و تیمها دارد.
خواب مسئولان
با وجود افزایش بحث اعتیاد در بین فوتبالیستها و نمونههای بسیاری که وجود داشته و دارد، هیچ ارگان و مقام مسئولی نسبت به این اتفاق تلخ و تاریک واکنش چشمگیر و جدی نشان نداده است.
این در حالی است که برخی از مسئولان مرتبط با این بحث صراحتاً در مصاحبههای خودشان اعلام کردهاند که مواردی از جمله استعمال حشیش و شیشه شناسایی شده و پروندههای آنها کاملاً مخفیانه و سری رسیدگی و احکام آنها صادر شده است. قطع به یقین چنین برخوردهای رندومی که تنها به دلیل علنی شدن استعمال صورت گرفته به هیچ وجه جنبه بازدارنده نداشته است. اینکه تست اعتیاد در باشگاهها و فدراسیون فوتبال جزو اولویتها نیست، ضعف بزرگ و مفرطی است که زمینه کجروی بازیکنان را فراهم کرده و به ترویج اعتیاد در بین فوتبالیستها کمک میکند.
روزنامه قانون
میگن یه سریشون کوکایین می زنن
به راستي پول براي اشخاصي كه جنبه ندارند سم هست