گوناگون

پیش‌بینی وزش باد شدید و گردوخاک برای پایتخت

پارسینه: مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به جو نسبتا پایدار در غالب نقاط کشور گفت: برای مناطق شرقی کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید پیش بینی می شود.

احد وظیفه، گفت: امروز در غالب نقاط کشور جوی نسبتا پایدار حاکم خواهد بود و بارش پراکنده در سواحل شمالی کشور رخ خواهد داد و همچنین طی سه روز آینده برای مناطق شرقی کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید پیش بینی می شود که در منطقه زابل با گردوخاک همراه خواهد بود .

وظیفه ادامه داد: طی همین مدت به سبب وزش باد شدید برای استانهای ایلام و خوزستان در بعضی ساعات باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود واز بعدازظهر روز سه شنبه جریانات بر روی دریای خزر، شمالی شده و همراهی آن با جریانات ناپایدار تراز میانی جو، سبب ابرناکی، رگبار و رعدوبرق، گاهی وزش باد در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران می‌شود .

وی بیان کرد: روز چهارشنبه با تقویت جریانات شمالی برروی دریای خزر برای استانهای اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، ارتفاعات البرز، شمال غرب و شمال شرق کشور رگبار و رعدوبرق، گاهی وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود. شدت بارش روز چهارشنبه در استانهای گیلان، مازندران و گلستان است و نیز لازم به ذکر است، از امشب و طی روزهای سه شنبه و چهار شنبه خلیج فارس و روز چهارشنبه دریای خزر مواج خواهند بود .

وظیفه در پایان درباره وضعیت آسمان تهران اظهار کرد: روز سه شنبه آسمان تهران صاف تا کمی ابری با حداقل دمای 25 و حداکثر دمای 36 درجه سانتی گراد و روز چهارشنبه آسمان تهران صاف در بعد ازظهر با افزایش ابر گاهی وزش باد شدید و گرد وخاک با حداقل و حداکثر دمای 34 درجه سانتی گراد پیش بینی می شود .

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار