کدام مشاغل به طلاق نزدیکترند؟
بیشتر مردم نمیدانند که نوع شغل افراد تا چه میزان میتواند بر سلامت زندگی خانوادگی و دوام یک ازدواج تأثیرگذار باشد.
به گزارش ایسنا، در همین زمینه، پژوهشهای زیادی با نتایج گوناگون در جوامع، انجام شده است.
پژوهشگران دانشگاه «رادفورد» آمریکا نیز اخیرا دست به تحقیقی در این باره زدهاند و تأثیر مشاغل بر افزایش نرخ طلاق زوجین را در این کشور مورد بررسی قرار دادهاند.
طبق یافتههای تحقیق محققان در آمریکا، مستخدمان، پرستاران، هنرمندان و مجریان در صدر فهرست مشاغلی قرار دارند که احتمال طلاق در میان آنها بالاترست و کمترین میزان طلاق نیز در بین فعالان مذهبی، پزشکان، متخصصان چشمپزشکی و مهندسان دیده میشود.
دوام ازدواج در گرو تحصیلات مناسب
براساس مطالعات صورت گرفته، مشاغلی که دارای نیروی کار تحصیلکردهتری هستند، از نرخ پایینتر طلاق برخوردارند و در این بین میزان درآمد مرتبط با شغل نیز نقش مهمی ایفا میکند.
پروفسور «مایکل آموت» سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه رادفورد تأکید میکند: لزوما خود شغل به تنهایی نمیتواند در پیشگیری از طلاق موثر باشد و ویژگی مورد نیاز این مشاغل و سطح درآمدی آن نقش بسزایی در کاهش یا افزایش احتمال بروز طلاق دارد.
حس نوعدوستی، عامل درک بهتر اعضای خانواده
مشاغلی که در ارتباط مداوم با مردم هستند و به نوعی حس همدردی و همراهی نیاز دارند، باعث تحکیم روابط خانوادگی و درک بهتر زوجین میشوند.
افرادی مانند مربیان، اعضای گروههای بشردوستان، پرسنل پزشکی و کشیشان و مبلغان مذهبی بدلیل استفاده درست از قدرت کلام و مهارت در شنیدن، میتوانند در بهبود روابط اجتماعی و درک متقابل افراد، هم در جامعه و هم در بین اعضای خانواده نقش موثری ایفا کنند.
نتایج این مطالعه در مجله Police and Criminal Psychology منتشر شده است.
ارسال نظر