گوناگون

کلکسیون جرایم بن‌سلمان

کلکسیون جرایم بن‌سلمان

پارسینه: در این گزارش به جنایات و جرایم ولیعهد عربستان نگاهی خواهیم داشت.

بن سلمان با وجود همه شکست‌ها و ناکامی هایش همچنان به جنگ یمن ادامه می‌دهد. ولیعهد سعودی همچنین هر یک از رقبای خود را از خاندان آل سعودی بازداشت کرد و با دستاویز آزادی گرایی بی بند و باری را ترویج کرد و هر کسی را که معتقد بود منتقد است یا آدم بی طرفی است که نَه از وی انتقاد می‌کند نَه تعریف و تمجید می‌کند، تحت پیگرد قرار داد.

باز شدن بخت بن سلمانِ ماجراجو و قدرت طلب از بدشانسی مردم عربستان با روی کار آمدن کسی در آمریکا که همچون وی ماجراجو و قدرت طلب است، همزمان شد. این فرد همان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا است. بن سلمان از روی کار آمدن ترامپ به عنوان فرصتی برای دستیابی به آرزوهایش و حکومت بر کشور مهد اسلام در نیم سدۀ آینده تلقی کرد و در این راه از حرص ترامپ برای به جیب زدن اموال عربستان استفاده کرد و به همین دلیل خزانه کشورش را به روی ترامپ باز کرد تا وی هر چقدر که می‌خواهد، بردارد.

ترامپ نیز متقابلاً روی همه جرایم و جنایات بن سلمان سر پوش می‌گذارد و بن سلمان این امر را به عنوان چراغ سبزی برای ارتکاب جرایم و جنایات بیشتر با هدف به دست گرفتن قدرت تلقی می‌کند و می‌کوشد که پیش از پایان دورۀ ترامپ روی تخت پادشاهی بنشیند. این شتابزدگی بن سلمان باعث شده است که مرتکب بدترین جرایمش شود به عبارت دیگر، در این زمان که شبکه‌های ماهواره‌ای جهان تصاویر بدن‌های لاغر و استخوانی کودکان گرسنه یمن و اجساد متلاشی کودکان یمنی دیگر را که با مدرن‌ترین موشک‌های آمریکایی کشته شده اند، نشان می‌دهد؛ بن سلمان دست به جنایت فجیع دیگری زد و جمال خاشقچی خبرنگار سعودی را به روشی که به فکر وحشی‌ترین جنایتکاران هم نمی‌رسید، به قتل رساند. این در حالیست که جهانیان می‌دانند که خاشقچی مخالف نبود و خود خاشقچی بار‌ها می‌گفت که نصیحت کننده است نَه مخالف.

به نظر می‌رسد که جنایت "کودک کُشی" بن سلمان در یمن و "قتل خاشقچی" زرق و برق دلار‌های نفتی بن سلمان را از چشم برخی مراکز که برای حقوق بشر ارزشی قائل هستند، انداخته است؛ و در همین راستا دانشگاه هاروارد آمریکا چندی پیش اعلام کرد که از اجرای توافقنامه همکاری با مرکز موسوم به مرکز خیریه "محمد بن سلمان بن عبدالعزیز" (مسک) امتناع کرده است. این یکی از مراکزی است که دلار‌های نفتی عربستان را برای نشان دادن چهره‌ای موجه از خاندان سلطنتی آل سعود و ترویج ویروس وهابیت دریافت می‌کرد.

چندی پیش نیز دانشکده کندی وابسته به دانشگاه هاروارد در واکنش به قتل خاشقجی از میزبانی "ترکی الفیصل" سفیر پیشین عربستان در واشنگتن برای سخنرانی در این دانشکده خودداری کرد.

پس از اینکه دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی متوجه نقش خطرناک دلار‌های نفتی عربستان در تعیین خط مشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشورشان شدند، تظاهراتی صد‌ها نفری را در کتابخانه عمومی دانشگاه هاروارد برگزار کردند و از مسئولان خود خواستند که در تعامل مالی با عربستان شفاف عمل کنند.

منبع: العالم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار