گوناگون

کرونا در جهان، چرا مرگ و میر در هند کمتر از آمریکا است؟

کرونا  در جهان، چرا مرگ و میر در هند کمتر از آمریکا است؟

پارسینه: بیش از یک میلیون و هفتاد و سه هزار نفر در سراسر جهان بر اثر ابتلای کوید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و در این میان آمریکا مقام نخست را دارد اما  پرسش این است که چرا مرگ و میر ناشی از کرونا در این کشور در مقایسه با هند که از نظر شمار مبتلایان نزدیک به هم هستند،  بیشتر از این کشور آسیایی است.

به گزارش رادیو فرانسه، برزیل پس از ایالات متحده آمریکا از نظر میزان مرگ و میر در رده دوم جدول کشورهای درگیر با بیماری کووید ۱۹ قرار دارد و در هند شمار مبتلایان به کووید ۱۹ از مرز ۷ میلیون و ۵۳ هزار نفر عبور کرد.

در فرانسه طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۶ هزار مورد جدید مبتلا به کووید ۱۹ شناسایی شده است. لبنان خود را برای اجراء تمهیدات سختگیرانه‌تر به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا آماده می‌کند.

در فرانسه، بر اساس آمار رسمی، طی ۲۴ اخیر، ۲۶ هزار و ۸۹۶ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ مورد شناسایی قرار گرفته است. همزمان شمار بستری‌شدگان در بخش مراقبت‌های ویژه و مبتلایان به انواع حاد بیماری کووید ۱۹ افزایش یافته است. حدود ۱۴۵۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه در این کشور زیر درمان قرار دارند. این آمار از ماه مه، زمانی‌که روند شیوع ویروس کرونا در فرانسه سیر نزولی پیدا کرد، بی‌سابقه بوده است.

به گفته وزیر بهداشت فرانسه، به‌دلیل ادامه روند افزایشی شمار مبتلایان به کووید ۱۹ احتمال می‌رود، روز دوشنبه ۱۲ اکتبر، تعداد دیگری از شهرهای بزرگ این کشور، همچون مون‌پلیه و تولوز، به فهرست شهرهایی که مقررات سختگیرانه برای مقابله با شیوع کووید ۱۹ در آنها به اجرا درآمده است، اضافه شوند.

یک بررسی از سوی یک نهاد حمایت از پرستاران در فرانسه نشان می‌دهد از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا در این کشور، ‌ بیش از ۴۰ درصد پرستاران در این کشور، از شغل خود ناراضی بوده و نسبت به تغییر شغل ابراز تمایل نموده‌اند. بیش از ۵۷ درصد از پرستاران هم خود را قربانی این حرفه تلقی کردند.

با وجود هشدار متخصصان بهداشتی نسبت به عدم برگزاری گردهمایی‌های خانوادگی و دوستانه و پرهیز از برگزاری جشن و مهمانی، نیروهای ژاندارمری فرانسه، شامگاه شنبه ۱۰ اکتبر، موفق به شناسایی یک مراسم جشن و پایکوبی خصوصی شده و از ادامه این مراسم جلوگیری کردند. صدها جوان از طریق دعوتنامه‌هایی که بر روی شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود، از محل برگزاری این جشن آگاه شده و بهای ورود به این جشن را از قبل پرداخت کرده بودند. پلیس، برگزار کنندگان این جشن خصوصی را مورد بازجویی قرار می‌دهد.

در سایر کشورهای جهان چه می‌گذرد؟

قرار است در بریتانیا، به دلیل افزایش شمار مبتلایان به کووید ۱۹، بوریس جانسون، نخست‌وزیر این کشور، فردا دوشنبه ۱۲ اکتبر، مقررات جدیدی را برای مقابله با گسترش شیوع ویروس کرونا اعلام کند. هدف از اعلام این تمهیدات، جلوگیری از برقراری قرنطینه سراسری در کشور، عنوان شده است.

در لبنان، بیش از ۱۷۰ روستا و شهر، با تمهیدات سختگیرانه و برقراری قرنطینه مواجه خواهند شد. وزیر کشور لبنان، روز یک‌شنبه ۱۱ اکتبر، ضمن اعلام این مطلب، یادآور شد: شمار مبتلایان به کووید ۱۹ هر روز نسبت به روز قبل در حال افزایش است.

بنا بر اعلام منابع دولتی در لبنان، تمامی بارها، کلاب‌های شبانه، در سراسر کشور، تا اطلاع بعدی، بطور کامل تعطیل خواهند بود. تاکنون حدود ۵۲ هزار و ۵۶۰ نفر در لبنان به کووید ۱۹ مبتلا شده و حدود ۴۵۵ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.

روند ابتلا به کووید ۱۹ در لبنان نسبت به سایر همسایگانش افزایش شدیدتری داشته است.

روسیه با شناسایی حدود ۱۳ هزار و ۶۳۴ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹، طی ۲۴ ساعت، یک رکورد جدید به ثبت رساند. تاکنون حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در روسیه به کووید ۱۹ مبتلا شدند و حدود ۲۲ هزار و ۶۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. بدین ترتیب روسیه در ردیف چهارم در جدول کشورهای مبتلا به کووید ۱۹ قرار دارد.

برزیل، دومین کشور از نظر آمار مرگ و میر

در قاره آمریکا، برزیل پس از ایالات متحده آمریکا، بیشترین تعداد جانباختگان ناشی از عوارض ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده است. حدود ۱۵۰ هزار نفر تاکنون در این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ از دست دادند و بیش از ۵ میلیون و ۵۵ هزار نفر به این بیماری مبتلا شدند.

میزان مرگ و میر در برزیل، نسبت به دیگر کشورهای آمریکای جنوبی به شکلی قابل توجه بالاتر بوده است. ژئیر بولسونارو، ‌ رییس‌جمهوری این کشور، بارها بدلیل کم اهمیت جلوه دادن شیوع ویروس کرونا از سوی متخصصان مورد انتقاد قرار گرفته است.

پس از برزیل، کلمبیا، بیشترین تعداد مبتلایان و جانباختگان را در سطح آمریکای جنوبی داشته است. بیش از ۹۰۲ هزار نفر به کووید ۱۹ مبتلا شده و بیش از ۲۷ هزار ۶۶۰ نفر هم تاکنون جان خود را از دست دادند.

چرا آمار مرگ و میر در هند نسبت به آمریکا کمتر است؟

در هند، روند ابتلا به کووید ۱۹ با سرعتی شدید در حال افزایش است. طی حدود دو هفته، بیش از یک میلیون نفر مبتلا در این کشور شناسایی شده است.

آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در هند از مرز ۷ میلیون نفر فراتر رفته است. اما با وجود سرعت سریع گسترش ویروس کرونا در هند، آمار جانباختگان در این کشور، در مقایسه با ایالات متحده آمریکا به مراتب کمتر است.

در آمریکا با محاسبه حدود ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار مبتلا به کووید ۱۹، بیش از ۲۱۴ هزار نفر جان خود را از دست دادند. اما در هند که اکنون شمار مبتلایان از ۷ میلیون نفر عبور کرده است، شمار جانباختگان حدود ۱۰۸ هزار نفر بوده است. بعبارتی در ایالات متحده آمریکا تعداد جانباختگان بیش از دو برابر نسبت به آمار مرگ ومیر در هند بوده است.

یک بررسی آماری نشان می‌دهد هند بر اساس آمار سازمان ملل متحد از جمعیت جوان بیشتری در مقایسه با ایالات متحده آمریکا برخوردار است که همین امر می‌تواند یکی از دلایل مرگ و میر کمتر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ در کشور هند باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

  • م

    مرده شورتون رو ببرن با این مقاله تون
    بی سر و ته

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار