گوناگون

معمای مومیایی ۳۲۰۰ ساله حل شد

پارسینه: باستان‌شناسان مدعی شدند که هویت مومیایی‌ که بیش از صد سال پیش کشف شده را شناسایی کرده‌اند.

به گزارش تلگراف، در سال ۱۹۰۴ یک باستان‌شناس ایتالیایی پیشگام به نام «ارنستو شیاپارلی» موفق به کشف یک گور باستانی در دره ملکه‌های مصر شد که چندین سال پس از تدفین مورد غارت قرار گرفته بود و دو پای یک مومیایی بدون سر تنها سرنخ باستان شناسان برای پی بردن به هویت شخص تدفین شده بود.

باستان‌شناسان برای مدت ۱۰۰ سال است که در پی یافتن هویت شخص تدفین شده در این گور باستانی ۳۲۰۰ ساله هستند و اخیرا به نتایجی دست یافته‌اند و اعلام کردند که این مومیایی متعلق به نفرتاری همسر اصلی سلطنتی رامسس بزرگ است.

تیمی متشکل از باستان‌شناسان بین‌المللی با انجام مجموعه‌ای از عکس‌برداری‌های اشعه ایکس و آزمایشان دی‌اِن‌اِی دریافتند که این مومیایی ناقص متعلق به زنی بسیار بلند قامت بوده که در حدود سن ۴۰ سالگی درگذشته است.

محل دفن و همچنین اشیایی چون یک جفت صندل که در کنار این گور باستانی کشف شده است حاکی از آن است که این زن از طبقه اشراف بوده و زمان تدفین نیز که به سال ۱۲۰۰ پیش از میلاد بازمی‌گردد، همزمان با دوران حیات نفرتاری است و بر اساس اعلام باستان‌شناسان وی محتمل‌ترین فردی است که در این گور دفن شده است.

نفرتاری یکی از مشهورترین ملکه‌های مصر باستان و همسر رامسس فرعون مصر بود که قلمرو خود را تا خاورمیانه امروزی گسترش داد.

این گور باستانی سال‌ها پیش از کشف شدن توسط باستان‌شناس ایتالیایی غارت شده بود و به همین دلیل تعیین هویت شخص دفن شده در آن مشکل بود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار