گوناگون

دیابتی ها زخم پا را جدی بگیرند

پارسینه: بیماران در صورتی که دچار خشکی پوست پا هستند باید پا را با کرم چرب کنند اما لای انگشتان پا نباید چرب و مرطوب باشد به طوری که در این ناحیه می توانند از پودر تالک استفاده کنند.

دیابتی‌ها زخم پا را جدی بگیرند
بیماران در صورتی که دچار خشکی پوست پا هستند باید پا را با کرم چرب کنند اما لای انگشتان پا نباید چرب و مرطوب باشد به طوری که در این ناحیه می توانند از پودر تالک استفاده کنند.

بیماران دیابتی باید در فصل گرما بیشتر مراقب سلامت پاها باشند، بیماران باید هر روز پاها را با آب ولرم شست و شو دهند و با توجه به اینکه کاهش حس دارند باید دمای آب را با پشت دست کنترل کنند و حتما پس از شست و شو پاها را کاملا خشک کنند.

خشکی و ترک پا راهی برای ورود میکروب‌ها است،بیماران در صورتی که دچار خشکی پوست هستند باید پا را با کرم چرب کنند ولی لای انگشتان پا نباید چرب و مرطوب باشد به طوری که در این ناحیه می توانند از پودر تالک استفاده کنند.

15 درصد افراد دیابتی در طول زندگی دچار زخم پا می شوند، در 15 تا 20 درصد موارد زخم منجر به قطع پا می شود، بنابراین بیماران دیابتی باید حفظ سلامت پا را جدی بگیرند.
اهمیت پیشگیری از بروز پای دیابتی

بیماران باید هنگامی که کفش نو می‌خرند قبل از استفاده طولانی مدت در منزل آن را بپوشند و راه بروند و به طور متناوب با کفش‌های استفاده شده آن را تعویض کنند تا جا باز کند، کفشی انتخاب کنند که از جنس چرم نرم بوده و با قوزک پایشان در تماس نباشد و حدود 2 تا 3 سانتی متر پاشنه داشته باشد، از پوشیدن کفش‌های جلوباز پرهیز کنند، جوراب‌ها هم حتما نخی باشد.

رگیری عصب پا می‌تواند باعث افزایش فشار و تغییر شکل پاها، اختلال در گردش خون پا و عفونت شود، استفاده از کفش نامناسب موجب ایجاد یا تشدید بروز زخم و عفونت در پا می شود.

کاهش حس پا نیز باعث می شود که فرد بیمار فرورفتن شیء خارجی در پا را متوجه نشود، بنابراین حتما باید در منزل از کفش یا دمپایی مناسب استفاده کند.

بیماران دیابتی باید هر روز پاها را ورزش دهند، ناخن‌های پا را به طور صاف کوتاه کنند و گوشه‌های آن را نگیرند، جهت معاینه و امتحان حس پا با فواصل منظم با توجه به میزان قند خون و صلاحدید پزشک معالج، اقدام کنند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار