زالی: افتتاح ۴۳ مرکز تجمیعی جهت تزریق واکسن کرونا در تهران
پارسینه: زالی گفت: تا به امروز ۴۳ مرکز تجمیعی جهت تزریق واکسن کرونا در استان تهران افتتاح شده است.
زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در مراسم راهاندازی همزمان ۴ مرکز برای واکسیناسیون بیماران خاص (پیوندی و سرطانی) با اشاره به اهمیت راه اندازی این مراکز در بیمارستانها اظهار کرد: برای واکسیناسیون بیماران خاص نیاز به غربالگری اولیه و ثبت علائم بیماران داریم چرا که باید تلقیح واکسن برای این گروهها با احتیاط بیشتری انجام شود.
او ادامه داد: بیمارستانهایی که تک تخصصی و ایمن هستند برای واکسیناسیون بیماران خاص انتخاب شده اند. در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴ بیمارستان مهدیه، طرفه، اختر و امام حسین واکسیناسیون بیماران خاص را انجام میدهند. بیمارستان مجربترین کادر پرستاری و بهداشتی را برای واکسیناسیون بیماران خاص در نظر گرفته است.
او ادامه داد: بیمارستانهایی که تک تخصصی و ایمن هستند برای واکسیناسیون بیماران خاص انتخاب شده اند. در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴ بیمارستان مهدیه، طرفه، اختر و امام حسین واکسیناسیون بیماران خاص را انجام میدهند. بیمارستان مجربترین کادر پرستاری و بهداشتی را برای واکسیناسیون بیماران خاص در نظر گرفته است.
واکسیناسیون بیماران خاص به اتمام رسیده است
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران ادامه داد: ما تاکنون ١١ هزار بیمار خاص را واکسینه کرده ایم، واکسیناسیون بیماران هموفیلی و تالاسمی به اتمام رسیده است. دیروز واکسیناسیون بیماران دیالیزی آغاز شد و امروز واکسیناسیون بیماران پیوندی و سرطانی را آغاز کردیم.
زالی گفت: اغلب مراجعان امروز بیماران پیوندی بودند و خبر خوشحال کننده این است که اکثر بیماران مراجعه کننده به دلیل رعایت نکات بهداشتی تاکنون به کرونا مبتلا نشده بودند و این نشان از فهم عمیق اجتماعی این افراد است چرا که خطر ابتلا و عوارض بیماری در این بیماران بیشتر است.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران گفت: برای بیماران خاص پروندههای منظم وجود دارد، طبق آمار در استان تهران ٧٠ هزار بیمار خاص ثبت شده و ٣۵ هزار بیمار خاص در محدوده علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
به گفته او تا به امروز ۴۳ مرکز تجمیعی جهت تزریق واکسن کرونا در استان تهران افتتاح شده است.
زالی ادامه داد: مرکز شهید کمالی نژاد برای واکسیناسیون بیماران ام اس در نظر گرفته شده است و به دلیل شرایط بیماران خاص سعی کرده ایم از پشتیبانی بیمارستانی استفاده کنیم. برای فراخوان بیماران خاص از پروندههای آنها استفاده میکنیم زیرا بیماران پروندههای مدونی دارند و داروهای خاصی دریافت میکنند و اطلاعات آنها در اختیار ما قرار دارد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در تهران گفت: مجموع بیماران بستری در تهران ۶ هزار و ۶٠٠ بیمار است که حدود ١٨٠٠ بیمار در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.
او یادآوری کرد: تعداد بیماران بخش سرپایی در تهران رو به کاهش است، دیروز ۵ هزار و ٨٠٠ بیمار سرپایی داشتیم که نسبت به هفته قبل کاهش داشته است. دیروز ٨٧٠ بیمار بستری شدند از این تعداد ١۶٢ بیمار نیاز به مراقبتهای ویژه داشتند و بیش از یک هزار و ٣٠٠ بیمار هم از مجموع ١٠۵ بیمارستان تهران ترخیص شدند.
زالی ادامه داد: میزان رعایت دستورالعملهای بهداشتی افزایش داشته و به ٧١.٢ رسیده است اما در تهران بزرگترین چالش ما رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در حمل و نقل عمومی است. رعایت شیوه نامه ها در حمل و نقل عمومی شبیه شوخی است و استفاده از ماسک نمی تواند خیلی سلامت افراد را ضمانت کند. آمار رعایت شیوه نامههای بهداشتی بیشتر مربوط به اصناف و گروههای خدماتی، تولیدی و توزیعی است و بیشترین آسیب را در بحث رعایت فاصله گذاری اجتماعی مربوط به حمل و نقل عمومی است.
منبع:
باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر