روشهای تقویت حافظه کوتاهمدت
پارسینه: مشکل اصلی زبان آموزان این است که حافظه کوتاه مدت ضعیفی دارند آن هم به این سادگي که سعی می کنند جمله ای که شنیده اند را ضبط و تجزیه و تحلیل کنند.
دکتر محمد میر حسنی، متخصص روان شناسی بالینی گفت: در پاسخ به اینکه بزرگترین مشکلات آدم ها در مهارت شنيداري چیست گفت: مشکل اصلی زبان آموزان این است که حافظه کوتاه مدت ضعیفی دارند آن هم به این سادگي که سعی می کنند جمله ای که شنیده اند را ضبط و تجزیه و تحلیل کنند.
وی در ادامه مطلب خود افزود: اما جمله دیگری اضافه می شود و همین باعث می شود نتوانند مفهوم را درک کنند اما نگران نباشند زیرا برای تقویت حافظه کوتاه مدت تان می توانید از این تمرین ها استفاده کنید.
تمرین اول
میر حسینی تصریح کرد: ۵۰ واژه را به صورت تصادفی انتخاب کنید و آنها را با صدای خودتان ضبط کنید.
وی ادامه داد: حالا یکبار به فایل صوتی گوش دهید و هرچه به یاد آوردید را یاد داشت کنید.
تمرین دوم
میر حسینی تصریح کرد: یک فایل صوتی مناسب با سطح زبان خودتان را انتخاب کنید و به آن گوش دهید، سپس هر ۱۰ ثانیه فایل صوتی را متوقف کنید و هر چه را بخاطر آوردید را باز گو کنید.
تمرین سوم
این متخصص روان شناسی بالینی تصریح کرد: این بار باید گروهی تمرین کرده و یک موضوع مشخص را انتخاب کنید و در جمع درباره آن صحبت کنید.
وی ادامه داد: حالا سعی کنید نخستین سوالی که مطرح شده و آخرین واژه سوال دوم را به خاطر بیاورید یا حتی دیکته سوال سوم با چه کلمه ای شروع می شود .
میر حسنی خاطر نشان کرد: این روش به شما کمک می کند تا حین صحبت کردن نسبت به جملات و کلمات هوشیار باشید.
منبع:افکار نیوز
ارسال نظر