احمدینژاد: همه باید مراقب باشیم
پارسینه: رییسجمهور با بیان اینکه "سیاست نباید محدود به یک گروه اقلیت شود"، اظهار کرد: اقلیت به راحتی فریب میخورند و دچار وسوسههای شیطانی میشوند.
محمود احمدینژاد در سخنرانی خود در مجتمع پتروشیمی شازند با اشاره به اینکه "سعادت انسان در یک جامعه مرفه، سالم، عالم با معرفت تامین میشود" گفت: برای رسیدن به پیشرفت نیاز به عزم و حضور همگانی داریم. در دهههای اخیر دو تجربه تلخ در برابر بشریت قرار گرفت که هر دوی آنها در واقع حاکمیت اقلیت بر اکثریت بود.
وی در ادامه افزود: پیشرفت زمانی محقق میشود که همه مردم، صحنه را متعلق به خود بدانند و با احساس عزت در ساختن کشور حضور یابند و نسبت به محیط احساس مالکیت کنند.
احمدینژاد در ادامه با اشاره به اینکه "مارکسیستها مردم را کنار گذاشتند و یک حزب به نام دولت بر همه شئون مردم حاکم شد"، تصریح کرد: سرمایهدار همان منطق را دارد که چند هزار سرمایهدار کلان بر همه شئون فرهنگ، سیاست و اقتصاد حاکم باشد و مردم کارگر آنها محسوب شوند.
رییسجمهور در بخش دیگر سخنان خود افزود: تحقق سعادت بشر جز با مشارکت همگانی محال است. نقطه آغاز سعادت بشر، استقرار عدالت است و عدالت نیازمند قیام عمومی است. همه باید مشارکت کنند تا عدالت مستقر شود. خدا پیامبران، کتاب و میزان را فرستاده تا مردم قیام به عدالت کنند و هنر حکومت این است که راه را باز و از مردم پشتیبانی کند.
وی در ادامه افزود: مطالبات 76 میلیون جمعیت ایران و هفت میلیارد مردم جهان مطالبات مشترک فطری است ذات شیطان تفرقه است و اگر 76 میلیون جمعیت بر یک امر توافق کردند، آن امر آسمانی است.
رییسجمهور کشورمان همچنین با بیان اینکه "هنر حکومت این است که تودههای مردم را قوی کند تا تودهها در همه زمینههای رشد کنند"، خاطرنشان کرد: همه باید مراقب باشیم؛ ما میخواهیم یک الگوی جدید به دنیا ارائه دهیم و نباید به دامن مارکسیسم یا لیبرالیسم بیفتیم. دولت نهم و دهم تلاش بسیاری کرد تا بدنه اجتماعی مردم رشد کند اما این تلاش کافی نیست. اگر ملت احساس عزت کرد کشور عزیز میشود. دشمن در مسیر پیشرفت ما مشکلاتی را به وجود آورده که در وقت خود گفته خواهد شد زیرا الان اگر حرفی بزنیم دشمن سوءاستفاده میکند. دشمن میخواست کل تولید کشور بخوابد اما هر روز کارخانههای جدید افتتاح میشود و به قدری دعوت از سراسر کشور زیاد است که من مجبورم به نقطهای بروم و وزیر و معاون نیز به جای دیگر برود در حالی که در دنیا تبعیض و رکود وجود دارد که البته تبعیض و رکود بر ما تاثیر گذاشته و فشار مضاعفی وارد کرده است و البته فشار ثالثی هم از داخل بر ما وارد میشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه "ملت ایران، ملت بزرگی است که تاریخ و فرهنگ را حفظ کرده است"، خاطرنشان کرد: برخی راجع به مسائل جزئی رفتاری به مردم تحکم میکنند که من از این رفتار هم غصهدار میشود و هم خندهام میگیرد. من میگویم مردم به دین و پیامبر عشق دارند و مردم مومن، عدالتخواه و خداخواه هستند. این ملت را کسی نمیتواند متوقف کند اما بعضی دنیاپرستان و کسانی که حاضرند به هر قیمتی مناصابی را تصاحب کنند ممکن است فریب دشمن را بخورند، جولانی بدهند و فشاری بر مردم وارد کنند اما آینده متعلق به ملت ایران است.
رییسجمهور همچنین با اشاره به افتتاح رصدخانه فضایی گفت: امروز بخش مهمی از مدیریت زمین از طریق فضا انجام میشود دهها هزار ماهواره و چندین ایستگاه فضایی تحولات زمین را کنترل میکنند و تصویر و صدا دریافت کرده و میفرستند امروزه فضا برای شناسایی اعماق زمین و تحولات آب و هوایی استفاده میشود و هر ملتی که میخواهد جایگاه واقعی خود را بدست آورد باید در فضا حضور داشته باشد.
احمدینژاد در ادامه با اشاره به اینکه حرکت دانشمندان ما در استفاده از ظرفیت فضا یک حرکت پرشتاب است، خاطرنشان کرد: امروزه در کشور انواع ماهوارهها، ایستگاههای هدایت و ایستگاههای رابطه با ماهواره ساخته میشود. رصدخانه فضایی تحرک هر جرمی با ابعاد 25 سانتیمتر در 25 سانتیمتر با فاصله 40 هزار کیلومتر از زمین قرار میگیرد و در محیطی با شعاع چهار هزار کیلومتر اطراف ایران را دریافت میکند، این فناوری را فقط چند کشور در اختیار دارد و متخصصان داخلی نرمافزارها و سختافزارهای این رصدخانه را در کشور ساختهاند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ما 60 میلیون تن ظرفیت پتروشیمی داریم که 40 درصد آن صادر میشود خاطرنشان کرد: اگر همین 60 میلیون ظرفیت پتروشیمی در داخل کشور به رده دوم و سوم برود دیگر بیکاری در ایران باقی نمیماند.
احمدینژاد با اشاره به طرحهای پتروشیمی که در امروز در مجتمع پتروشیمی شازند افتتاح شد تصریح کرد: باید اعلام شود این طرحها به چه میزان صرفهجویی برای کشور در پی دارد. باید از همه ظرفیت گاز و نفت در داخل کشور استفاده کنیم و پتروشیمی میتواند قریب به اتفاق همه نفت ما را تحویل و کالای تولید شده تحویل بدهد.
رییس جمهور با اشاره به راکتور 40 مگاواتی آب سنگین اراک گفت: رادیو داروها نقش بسیار مهمی در تشخیص و درمان بیماریهای دارند و 800 هزار نفر در سال در کشور از رادیوداروها استفاده میکنند ما هر روز به رادیوداروهای بیشتری نیاز داریم و این راکتور میتواند همه نیازهای دارویی کشور را برآورده کند و در یک افق بلند مدت دارو صادر کند طراحی و ساخت این راکتور توسط دانشمندان ایرانی انجام گرفته است و در شهریورماه سال آینده به طور کامل به بهرهبرداری میرسد.
ارسال نظر