گوناگون

زيباكلام: جرم «توفيقي» از «ميلي‌منفرد» بيشتر است!

صادق زيباكلام در گفت‌وگو با آريا درباره بلاتكليفي وزراي سه وزارتخانه دولت روحاني گفته:از بين سه وزارتخانه،وزارت ورزش و جوانان و آموزش و پرورش خيلي مهم نيستند اما وزارت علوم اهميت زيادي دارد.وي گفته: معتقدم در ورزش فقط دو موضوع اهميت دارد.يكي مربيان خارجي هستند.

دومي اهميت تيم‌هاي فوتبال تراكتورسازي،استقلال و پرسپوليس است.بنابراين ديگر مهم نيست كه چه‌كسي مسئول ورزش شود.

به اعتقاد زيباكلام علت اهميت نداشتن وزارت آموزش و پرورش اين است كه وزير اين وزارتخانه عملا كاره‌اي نيست پس هر كس در راس كار قرار گيرد از سقراط گرفته تا بنده خيلي فرقي نمي‌كند.

درواقع چيزي حدود 80درصد بودجه وزارت آموزش و پرورش به‌طور اتوماتيك صرف پرداخت حقوق پرسنل اين وزارتخانه مي‌شود.زيباكلام گفته: اما وزارت علوم فوق‌العاده مهم است.وي گفته:متاسفانه از آنجايي‌كه دانشگاه‌هاي ايران از خودشان استقلال ندارند و در هشت سال گذشته يعني در زمان وزارت كامران دانشجو مختصر استقلال دانشگاه‌ها عملا پايمال شد و از بين رفت.

وزارت علوم خصوصا در دور دوم دولت احمدي‌نژاد و شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي با يكديگر تشريك مساعي و مجالس ختم استقلال دانشگاه‌ها را برگزار كردند. در نتيجه امروز ما شاهديم دانشگاه‌هايي چون دانشگاه تهران با 80سال سابقه بايد براي كوچك‌ترين كار از وزارت علوم و شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي اجازه بگيرد به همين دليل خيلي مهم است كه وزير علوم چه كسي باشد.استاد دانشگاه تهران گفته: سرنوشت دانشگاه‌ها در ايران همچون جوامع توسعه يافته بايد توسط اساتيد و بزرگاني كه در خود دانشگاه حضور دارند و هيات امناي آنها تعيين شود نه اينكه فرد 40ساله‌اي با نام وزير علوم و چند نفر ديگر به اسم شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي سرنوشت دانشگاه‌ها را در دست داشته باشند. در اين ميان دانشگاه علامه طباطبايي در حالي كه در سال 84در بسياري از رشته‌ها يك سروگردن از دانشگاه تهران بالاتر مي‌ايستاد اما با تصميمات غلط، اين دانشگاه از بسياري از دانشگاه‌هاي مناطق دورافتاده شرايط بدتري پيدا كرده است.

زيباكلام گفته:در شرايط فعلي لازم است شخصي چون توفيقي وزير علوم شود تا بتواند مقداري از حق كشي‌هايي كه نسبت به اساتيد و دانشجويان شده را جبران كند و زمينه بازگشت دانشجويان و اساتيد به دانشگاه‌ها فراهم شود.وي گفته: البته بنده شك دارم مجلس به توفيقي راي اعتماد بدهد زيرا به همان دليلي كه نمايندگان به ميلي‌منفرد راي اعتماد ندادند به همان دليل به توفيقي هم راي نخواهند داد.

در واقع اگر ميلي‌منفرد مقصر شناخته شود جرم دكتر توفيقي خيلي بيشتر از ميلي‌منفرداست. در واقع نه تنها باد فتنه دكتر توفيقي را گرفته بلكه رو در رو و شاخ به شاخ با فتنه تصادم و تصادف كرد.

زيبا كلام گفته: اما باتوجه به مصيبت‌هايي كه به دانشگاه‌هاي كشور وارد شده به دكتر روحاني پيشنهاد مي‌كنم، توفيقي را فعلا براي اخذ راي اعتماد به مجلس معرفي نكند و از سه ماه مهلت قانوني كه دارد استفاده كند و دكتر توفيقي به عنوان سرپرست به وظايف خود عمل كند و پس از سه ماه فردي كه كمتر در مظان اتهام فتنه قرار دارد به مجلس معرفي شود تا بتواند راي اعتماد را به دست آورد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار