پارازیت های ماهواره ای چه تاثیری بر سلامت انسان دارند؟
دکتر ایرج خسرونیا درباره پارزیت ها نظرات جالبی دارد.او می گوید: من بهعنوان پزشک میدانم اگر این امواج به بدن انسان برسد روی مولکولهای سلولی اثر میگذارد. در بدن گرما تولید میکند و اگر این تغییرات سلولی ادامه یابد به مشکلات خاص خود منجر میشود. یعنی تغییرات ژنتیکی ایجاد میکند. این امواج روی جنین اثرات بیشتری میگذارد. حالا این امواج که میگویم میتواند شامل امواج ماهوارهای و ماکروویو هم بشود.
مشروح گفتگوی وی با آرمان به شرح زیر است:
آیا امواج بر سلامتی انسان تاثیر دارند یا خیر؟
چیزی که من میخواهم بگویم مشخصا درمورد ایران نیست بلکه میخواهم بر اساس مستندات علمی حرف بزنم. کل امواجی که در فضا وجود دارد بسته به طول موج، ماکرویوو، میکروویو، افقی یا عمودی بودن آن قدرت نفوذ متفاوتی دارد. قدرت نفوذی که از 300 هرتز تا 300 مگاهرتز متفاوت است. هرچه این قدرت بیشتر باشد قدرت نفوذپذیری هم بیشتر میشود. درنتیجه وقتی امواج به بدن میرسد، مولکولهای آب را تغییر میدهد و این مساله آثاری بر بدن ما میگذارد. اما هرچه فاصله ارسالکننده موج بیشتر باشد قدرت اثرگذاری آن در بدن انسان کمتر میشود. بیشترین حد ضرر و زیان امواج بر بدن انسان در نزدیکی مرکز ارسالکننده امواج قرار دارد. هرچه این فاصله بیشتر شود قدرت نفوذ و آسیبپذیری این امواج از طریق برخورد با بخار آب و ذرات ریزی که در فضا وجود دارد کاهش مییابد. این حرفی هم که میزنم فقط و فقط مربوط به امواج ماهوارهای نیست بلکه سالها این امواج در فضا ساطع میشدند. برای مثال زمانی که حتی در گذشته پیش از انقلاب اسلامی ما میخواستیم رادیوی بیگانهای را گوش کنیم روی امواج آن پارازیت اعمال میشد. بنابراین امواج و پارازیتها همواره بوده است. بعد از تماس شما من با یک مهندس پزشکی که استاد دانشگاه سوئد است تماس گرفتم و درمورد چگونگی ساطع شدن این امواج و میزان نفوذپذیری آنها اطلاعاتی کسب کردم. متاسفانه در هیچ جا کار تحقیقاتی که این موضوع را اثبات کند وجود ندارد. اما من بهعنوان پزشک میدانم اگر این امواج به بدن انسان برسد روی مولکولهای سلولی اثر میگذارد. در بدن گرما تولید میکند و اگر این تغییرات سلولی ادامه یابد به مشکلات خاص خود منجر میشود. یعنی تغییرات ژنتیکی ایجاد میکند. این امواج روی جنین اثرات بیشتری میگذارد. حالا این امواج که میگویم میتواند شامل امواج ماهوارهای و ماکروویو هم بشود. آشپزخانه مستقیما در فاصله نزدیک بر بدن انسان موثر است یا خانه سازی زیر برق فشار قوی یکی دیگر از این امواج است. امواج الکترومغناطیسی که از زیر این سیمها رد میشود به همان نسبت خطر دارد که یک پارازیت مختل کننده امواج ماهوارهای.
تاثیرگذاری این امواج چه تفاوتی با یکدیگر دارد؟
تاثیرگذاری و قدرت این امواج با یکدیگر متفاوت است و بر افراد اثرهای متفاوتی میگذارد. مثلا قرار گرفتن زیر فشار برق قوی، یعنی اینکه هم فاصله فرد با سیم کم است هم قدرت زیادی در جریان است. الان همه دولتها ممنوعیتهایی را برای حفظ فاصله بیشتر با جریان موجهای فشار قوی تصویب کردهاند. گاهی ممکن است فشار یک دستگاه ارسال کننده موج کم باشد اما به خاطر فاصله نزدیک با منبع قدرت نفوذپذیری بیشتری داشته باشد. امواج زمان و مکان را با سرعت نور طی میکنند. بنابراین تغییر شکل میدهند و اثر نفوذپذیریشان کم میشود.
در حالت فرضی تصور کنید که در خانهای ماهواره وجود دارد، امواج مختل کننده ماهوارهها در شهر در جریان است، ماکروویو در آشپزخانهها وجود دارد و همچنین در ساختمانی در محلهمان برای ساختوساز از فشار برق قوی استفاده میشود. در این صورت اثر منفی کدام یک بر سلامت انسان بیشتر است؟
تاثیر منفی ماکروویو بیشتر از همه است. چراکه فاصله نزدیکی با انسان دارد. با این حال فاصله از محل ساطعکننده پارازیتها قدرت آن را کم میکند. امواج مختل کننده تغییر قدرت میدهند. چراکه این امواج با مولکولهای آب برخورد میکنند. برای همین دیگر نمیتوانند به همان اندازه که بر نزدیکان این امواج تاثیر میگذارد بر بدن ما هم موثر باشد.
اما طول موج ماکروویو کمتر از ماهواره و پارازیت است.
درست است اما ماکروویو به فاصله 30 سانتی متر به شما میتابد و فرستنده پارازیت ممکن است 300 کیلومتر با شما فاصله داشته باشد. فاصله بیشتر با انسانها باعث میشود قدرت موج و نفوذ کاهش یابد. به همین علت برای افرادی که اطراف فرستندههای پارازیت زندگی میکنند بسیار خطرناک است. اما اگر فاصله دو کیلومتر داشته باشد اثر مخربش را از دست میدهد.
در اینباره که تاثیر کدام بیشتر است تا به حال تحقیقی انجام شده است؟
هنوز هیچ تحقیقی در این باره انجام نشده است. اعضای مجلس هم هنوز تحقیقی در این باره انجام ندادهاند. اگر پارازیت برای اختلال امواج استفاده شود تاثیر مخرب امواج برای افرادی که از فرستنده 500 متر دورتر میشوند کم کم کاسته میشود. برای همین مثلا افرادی که 3 کیلومتر با فرستنده فاصله دارند کمتر آسیب میبینند.
مشخصا تاثیرگذاری پارازیتهایی که منجر به تولید گرما در بدن میشوند چیست؟
ممکن است سرطانزا باشند. هر عاملی که باعث تغییرات زیاد سلولی شود تغییرات ژنتیکی و سرطان را به دنبال میآورد. هر درمان شیمیایی و هر دارویی که مولکولهای درون سلولی را تغییر بدهد ممکن است منجر به سرطان شود. بنابراین اگر بهطور مرتب پارازیت ارسال شود ایجاد سرطان میکند.
پارازیت و امواج الکترومغناطیس دیگری که در زندگی مردم ممکن است وجود داشته باشد، زمینه چه بیماریهای دیگری را ایجاد میکند؟
بیماریهای عصبی، استرس و اضطراب از زمینههایی هستند که بر اثر امواج و پارازیتها ایجاد میشوند. باید در مورد بررسی امواج سرمایهگذاری شود.
پس ممکن است که امواج الکترومغناطیس و بهطور مشخص پارازیتها منجر به سردرد شود؟
هر عامل تحریککننده سلولی میتواند باعث سرطان شود. یکی از اینها ممکن است امواج باشند. امواج تحریکات سلولی ایجاد میکنند. لذا ممکن است که باعث سرطان شوند.
وقتی بیماری پیش پزشک میرود و پزشک نمیتواند بیماری او را علت یابی کند، میتواند به آثار پارازیتها مربوط باشد؟
اصلا. خیلی از مسائل دیگر ممکن است وجود
داشته باشد. درمورد سرطان طرز زندگی کردن، رژیم غذایی، آب آشامیدنی را در نظر میگیریم. مثلا در شمال کشور سرطان مری زیاد است. اینکه علاجی برای یک بیماری پیدا نشود دلیل نمیشود که پزشک بگوید علت این بیماری به پارازیتها برمیگردد.
پس پزشکها چطور متوجه بیماری یک بیمار بر اثر پارازیتها میشوند؟ مثلا برخی از پزشکان افزایش آمار سقط جنین را در چند سال اخیر به افزایش پارازیتها مربوط دانستهاند.
عوامل ایجاد سقط جنین هم در کشور ما بسیار زیاد است. ما بین امواج راه میرویم و زندگی میکنیم. پارازیت یکی از این امواج است. امواج مضری که در بدن ما اختلال ایجاد میکند بسیار زیاد است. امواج آلودگی صوتی یکی از اینهاست که آن هم میتواند باعث سقط جنین شود.
مشخصا راهی هست که پزشک بگوید این بیماری بر اثر پارازیتها رخ داده است؟
پزشک برای این کار راهی ندارد. چراکه قابل اثبات نیست. مگر اینکه پزشک مستقلا برنامهریزی کرده باشد و در آن 10 هزار زن باردار را بررسی کرده باشد و بعد ببیند 10 هزار زن تهران با 10 هزار زنی که خارج از محدوده تاثیرگذاری امواج هستند چه تفاوتی دارند.
از زمانی که پارازیت و امواج بر بدن انسان تولید گرما میکنند تا زمانی که با جهش ژنتیکی سرطان در بدن بیمار ایجاد میشود چقدر طول میکشد؟
اگر برخورد موجی با بدن انسان تبدیل به سرطان شود سریع مشخص میشود. اما کسی بهخاطر احساس گرما و داغ شدن بدن پیش پزشک نیامده است. این گرمایی که بر اثر امواج ایجاد میشود کشنده است. در جنگ جهانی دوم با فرستادن امواج افراد نظامی میمردند. اگر قدرت امواج الکترومغناطیس زیاد باشد میتواند منجر به مرگ انسان شود.
خود شما یا همکارانتان این تجربه را داشتهاید که حدس بزنید بیماری بیمارتان به زندگی او بین امواج مربوط میشود؟
همه ما در خطر امواج هستیم. اما نمیتوانیم آن را ثابت کنیم. اندازهگیری امواجی که بر بدنمان میخورند ممکن نشده است تا ببینیم بیماری یک بیمار براساس چه موجی ایجاد شده است.
بیماریهایی که افراد بر اثر پارازیتها ممکن است دریافت کنند چرا با یکدیگر متفاوت است.
ما هنوز ثابت نکردهایم که پارازیت سرطانزاست. تئوریها میگویند اگر فشار امواج خیلی قوی باشد مثل امواجی که در جنگها به کار میگیرند میتواند باعث مرگ شود. اما امواج ماهوارهای که امواج رادیو را برای مثال به هم میزند آنقدر قدرت ندارد که باعث مرگ شود.با این حال تحقیقی نشده است که آیا این امواج وجود دارد یا نه!
تاثیر منفی امواج بین ساکنان آن منطقه فرستنده با ساکنان یک محله دورتر فرق ندارد؟
هرچه فاصله کمتر باشد تاثیر منفی بیشتر است. اما شما میدانید که این امواج از کجا تولید میشوند؟
از چه زمانی این موضوع بین پزشکان مساله شد که امواج بر بیماری انسانها ممکن است تاثیر گذاشته باشد؟
دلم میخواهد به جای پارازیت از امواج الکترومغناطیس استفاده کنیم. همین نور خورشید که انواع امواج را به زمین میفرستد سرطانزاست. اگر کسی چند روز جلوی آفتاب بخوابد سرطان میگیرد. من دلم میخواهد که اگر پارازیت موجود بود ثابت میشد تا حداقل آگاهی پیدا میکردیم. اما الان چیزی ثابت
نشده است.
اما نمیتوانیم یقه خورشید را بگیریم که چرا ساکنان زمین را مبتلا به سرطان میکند.
می توانیم با جلوگیری از بیشتر سوراخ شدن لایه اوزون از آن جلوگیری کنیم.
خب من میگویم اتفاقات نزدیکتری به انسانها در کره زمین رخ میدهد که سرطانزاست و فاصلهاش با ما نزدیکتر از خورشید است. مثالاً کابلهای فشار برق ساختمانسازی یا احتمال فرستادن پارازیت وجود دارد که بررسی کردن و جلوگیری کردن از ارسال آنها راه سهلالوصولتری نسبت به خورشید دارد. اینکه از لایه اوزون موجهای خطرناکی عبور میکنند نباید باعث شود که مخاطرات نزدیک به خودمان را نادیده بگیریم.
هر چیزی که منجر به ناراحتی شود و سلامت را به خطر بیندازد باید از آن جلوگیری شود.
دیشها که گیرنده امواجاند و امواج مختلکنندهای را به سمت خود جذب میکنند خطرناکاند؟
دیش امواج را تقویت میکند. همه را به یک نقطه متمرکز میکند. برای همین ممکن است که تاثیر منفی بر سلامت انسان داشته باشد. اما همه امواج را به سمت خود جمع میکند و آنها را به تصویر و صدا تبدیل میکند.
یک کشور فرضی را درنظر میگیریم که روی امواج ماهوارهای اختلال ایجاد میکند. بالای هر خانه دستگاهی قرار دارد که این موج را دریافت میکند. دیشهایی که در تراس گذاشته میشوند میتوانند خطر تاثیرگذاری را بالا ببرند.
این امواج که به صدا و تصویر تبدیل میشوند دیگر موج نیستند و تاثیر نمیگذارد.
اما شما در سوالهای بالا گفتید تاثیر میگذارد.
موجها را جذب میکند اما آنها را به چیز دیگری تبدیل میکند.
امواج در به دنیا آمدن کودکان عقبمانده چه تاثیری دارند؟
کلا اگر امواج با قدرت زیاد ارسال شوند روی جنینها بیشتر از بزرگسالها تاثیر میگذارد.
پارازیت و امواج الکترومغناطیس بر اکوسیستم و حیوانات هم موثر است؟
روی هر موجود زنده وجانداری ایجاد ناراحتی میکند.
پس براساس استدلال شما پارازیت خطرناک است.
اگر بهطور ممتد بر بدن بتابد میتواند خطرناک باشد. اما اگر شخص در فضایی رفت و آمد داشته باشد که این ارسال امواج دائمی نباشد خطرش کمتر است.
سوالهای من تمام شد و به نظرم نسبت به موضعگیریهای قبلیتان درمورد پارازیت محافظهکارتر شدهاید.
من بهخاطر مصاحبه شما با فرد متخصصی در دانشگاه سوئد تماس گرفتم و دقیقتر حرف میزنم. همچنان میگویم پارازیت بیماریزاست اما به شرط اینکه فرد دائما در فضایی باشد که در آنجا پارازیت در یک نقطه خاص همواره وجود داشته باشد. به تناسب افزایش فاصله این خطر بیماریزا هم کمتر میشود.
شاید یک آدم عاقل از مسئولین پیدا بشه و اظهارات این شخص را بخواند و پیگیر سلامتی مردم بشود
از پارسینه میخواهیم پیگیری پیگیری و پیگیری کند.این دکل هایی که در اغلب پارکها نصب شده برای پارازیته؟؟ یا چیز دیگه ای.
درباره اشکال مختلف این دستگاه ها بیشتر اطلاع رسانی کنید..
خدا به داد برسه..با این همه پارازیت که روی سرمونه..
مگه آدمکشی فقط با تفنگ و نارنجک و بمب هسته ایه؟امواج پارازیت چی؟ مگه آمریکاس که فقط آدم میکشه؟
این همه بیمار سرطانی از کجا آمد برین ببینین روزی چند تا نسخه میره تامین اجتماعی اسناد پزشکی