پیوستن به جامعه جهانی یعنی شروع دوباره وابستگی/رزمایش ارتش هشداری برای متوهمان بود
پارسینه: خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: معنی پیوستن به جامعه جهانی این است که انسان وابستگی های خود را از نو شروع کند؛ یعنی آنچه در دوره قاجار و پهلوی صورت گرفت و ملت ما یک ملت مرده بود دوباره بازسازی شود.
به گزارش «پارسینه» ، حجت الاسلام و المسلمین 'کاظم صدیقی' در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به برگزاری رزمایش نیروی هوایی ارتش گفت: نیروی هوایی در زمان انقلاب اسلامی نیز تابلوی درخشانی از خود تصویر کرد که در تاریخ نیز نگاشته شد و همچنان نیز بالنده و پیشرو است.
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان خاطرنشان کرد: تبلیغات سهمگین جهانی تلاش دارد که هیمنه انقلاب اسلامی را که شعار نه شرقی نه غربی و شعار ما می توانیم را عملی و عینی به دنیا نشان داد بشکند؛ برخی می گویند مگر می شود کسی قدرت آمریکا را نادیده بگیرد و زنده باشد، باید به آنها گفت این شما هستید که زنده نیستید چراکه اگر باور ولایی داشتید مانند امام می گفتید که ما آمریکا را زیر پا له می کنیم.
وی گفت: سخنان مقام معظم رهبری بسیار مهم و هشدار دهنده هستند. مقام معظم رهبری نخبگان را هدیه ای از جانب خدا برای ملت ایران معرفی کردند که با تکیه بر آنان ایران به کشوری پیشرفته، قدرتمند و برافرازنده پرچم تمدن اسلامی تبدیل می شود.
وی افزود: مقام معظم رهبری نخبگان را سرمایه ای می دانند که باید از آنها مراقبت کرد تا مسیر رشد و هدایت قرار گیرند.
حجت الاسلام صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: معنی پیوستن به جامعه جهانی این است که انسان وابستگی های خود را از نو شروع کند؛ یعنی آنچه در دوره قاجار و پهلوی صورت گرفت و ملت ما یک ملت مرده بود دوباره بازسازی شود. در حالی که ملت ایران چون زنده است با دنیا هم ارتباط دارد.
امام جمعه موقت تهران همچنین در مورد جنایات آل سعود که 140 نفر را کشته و صدها نفر را زخمی کردند، تصریح کرد: این جنایات هولناک جنگی در مقابل مدعیان حقوق بشر اتفاق می افتد و رئیس رسوا و رفوزه سازمان ملل چشم خود را در برابر جنایات آل سعود بست؛ چراکه وقتی سعودی را به عنوان آدم کش معرفی کردند پول گرفتند و حرف خود را پس گرفتند؛ ما نباید به اینها امید ببندیم و باید خط پیشرفت و استقلال خود را پیش ببریم.
وی با اشاره به جنایت های آل سعود آنها را حرمله ها، بنی امیه و آل سفیان های زمان دانست و گفت: رژیم سعودی در یمن کودک کشی می کند و ابوجهل زمان ما شیطان بزرگ آمریکای فریبکار است.
حجت الاسلام صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه مناعت طبع در تحریم و غیر تحریم فرقی نمی کند، گفت: ملت ما 10 سال تحریم را با آتش خونین تحمل کرد و خم به ابرو نیاورد. مسئله تحریم باعث عقب نشینی مردم ما نمی شود؛ چرا که این مسیر ، مسیر امام حسین نیست.
وی خاطر نشان کرد: امام حسین (ع) عزت را در کشته شدن و بیعت را در از دست دادن معرفی کرده است.
ساختن با باطل و استکبار ذلت است و مخالف خط عزتی است که امام حسین ترسیم کردند.
خطیب امروز نماز جمعه تهران ادامه داد: مرگ زمانی مخوف و کابوس است که انسان هدف درستی در زندگی نداشته باشد، اما مرگ برای کسی که در خط حق است بسیار زیباست.
رییس دانشگاه امام صادق (ع) در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران نیز گفت، مرحوم آیت الله مهدوی کنی اخلاص را در زندگی خود تجلی کرد.
حجت الاسلام محمدسعید مهدوی کنی افزود: امام راحل در مورد مرحوم مهدوی کنی فرمودند من به ایشان ارادت داشته، دارم و خواهم داشت.
فرزند مرحوم آیت الله مهدوی کنی ضمن بیان چند ویژگی از وی گفت: مجالس بزرگداشت ما نباید تنها برای نام و یادی از فرد در گذشته و خواندن فاتحه ای باشد، بلکه باید بزرگداشت ارزش هایی باشد که این انسان ها را به این مقام رسانده است.
رییس دانشگاه امام صادق (ع) پیوند مرحوم مهدوی کنی را با ارزش ها دانست، اظهار داشت: یکی از دلایل موفقیت مرحوم ابوی اخلاص ایشان بود؛ امری که ایشان در زندگی خود آن را تجلی کرد.
مهدوی کنی با ذکر خاطره ای در مورد نخستین روز حضور پدرش در مدرسه دینی افزود: پدر آیت الله مهدوی کنی در مدرسه لرزاده به حجت الاسلام برهان در مورد هدف خود از گذاشتن فرزندشان در مدرسه علمیه گفته بودند من پسرم را وقف (اسلام) کرده ام.
وی اضافه کرد: مرحوم مهدوی کنی این صحبت پدر را به عنوان حرکت خود تا انتها پیش برد؛ یعنی توجه عمیق به اینکه هرآنچه دارد در مسیر خدا باشد و تا به انتها رهبری یکی از مهم ترین جناح های فکری و ریشه ای را به همراه داشتند تا زمانی که احساس کردند کشور نیاز به یک تحول فکری دارد و در این زمینه ایشان همت کردند.
وی با بیان اینک در مجالس یاد بود بزرگان صرف یاد و فاتحه کافی نیست و باید ارزشهای مختلف فکری و اخلاقی این بزرگان بیان شود، اضافه کرد: راز ماندگاری و محبوبیت این بزرگان از جمله مرحوم آیت الله مهدوی کنی اخلاص و پیوند با ارزشهاست؛ به طوری که هر وقت می خواست خاطره ای از گذشته بیان کند مطلبی می گفت که حاصل اخلاص در عمل بوده است.
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه آن عزیز همواره توجه عمیق داشت تا آنچه می کند در مسیر خدا باشد، گفت: به همین علت با آنکه جایگاه سیاسی و فکری داشت، اما زمانی که حس کردند کشور نیازمند بنیه فرهنگی عمیق است همت گماشتند بر ایجاد تقویت مراکز علمی و نخستین دانشگاه اسلامی بعد از انقلاب را تاسیس کردند.
وی گفت: آیت الله مهدوی کنی در تمام مدت دانشگاه امام صادق (ع) و مدرسه مروی را ترک نکرد و با اقامت در دانشگاه سعی کرد شاگردان نمونه ای را برای اسلام، انقلاب و رهبری تربیت کند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر