پشت پرده سکوت اصولگراها درباره کابینه دوازدهم
پارسینه: سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی فراکسیون ولایی تغییر نگاه نمایندگان اصولگرا از طرح مباحث سیاسی به مباحث کارکردی و تخصصی را مورد اشاره قرار می دهد و برای خودش هم جالب است که نگاه نمایندگان اصولگرا به وزرای پیشنهادی مثبت و نگاه اعضای دو فراکسیون امید و مستقلان ولایی پرچالش به نظر می رسد.
به گزارش نامه نیوز، بخش هایی از این گفتگو را در ادامه بخوانید؛
*در مجموع اکثریت وزرای پیشنهادی رأی اعتماد می گیرند.
*نکته جالب اینکه نگاه نمایندگان اصولگرا به کابینه دوازدهم مثبت تر است و برعکس گویا سایر فراکسیون ها نگاه انتقادی پررنگتری دارند. فراکسیون ولایی با نگاه مثبت به کابینه نگاه می کند اما اخباری که از فراکسیون های دیگر می شنویم مواضع آنها به وزرای پیشنهادی چالش برانگیزتر است. در مجموع درباره ۴ وزیر چالش و حرف و حدیث فراوان است. این چالش ها نیز سیاسی نبوده بلکه کاملا کارکردی است. این دوره مجلس روی توانمندی، تخصص، تجربه، سلامت اقتصادی و مالی وزرای پیشنهادی تمرکز دارد.
*در واقع کاملا نگاه امروز مجلس دهم به وزرای پیشنهادی متفاوت از مجلس نهم در سال ۹۲ است چون در آن سال هر موافق و مخالفی که صحبت می کرد اشاره ای هم به فتنه سال ۸۸ داشت اما این دوره خیلی کم یا اصلا طرح این مطالب را شاهد نبودیم.
*وزرایی که رأی آوری آنها انعکاس و پیام برای عرصه بین المللی دارد آرای بالایی می آورند. بر همین اساس انتظار داریم وزیر دفاع آرای بالایی کسب کند. امروز در حوزه دفاع نیازمند آن هستیم که نشان دهیم همه پشت حمایت از حوزه دفاعی کشور ایستادیم.آقای ظریف و آقای علوی همین طورند. ما روی وزرای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تعصب داریم و انتظار است آرای خوبی بیاورند.
{در پاسخ به این سوال که؛ اینکه در رسانه ها مطرح می شود اصولگرایان خط تقابل با دولت روحانی را به صورت خط جریانی دنبال نمی کنند و اگر انتقاد تندی هم مطرح می شود فردی و شخصی است}: به نظر من تغییر رویکردی رخ نداده است. آن زمان هم که به صورت جریانی اعلام موضع می کردیم باز هم موفقیت دولت مدنظرمان بود و معتقد بودیم که باید دولت جمهوری اسلامی موفق شود. آنچه آن روز اصولگرایان نقد و انتقاد می کردند و به عنوان ضعف می گفتند امروز اثبات شده است. ما همچنان بحث مان کارکرد و توانمندی است اگر جایی انتقاد و ضعف ها را بیان می کنیم از سر دلسوزی است و می خواهیم دولت موفق شود.
*{در پاسخ به این سوال که بعضی می گویند این استراتژی اصولگرایان است تا اختلافات میان اصلاحات و اعتدال بیشتر نمایان شود؟}خیر اگر کارکرد و اثر سکوت اصولگرایان این باشد اما حداقل برنامه ریزی و سازماندهی شده نیست تا با سکوت خودشان اصولگرایان بخواهند در جبهه مقابل شقاق و اختلافی رخ دهد. هدف موفقیت دولت است یک زمانی با نقد و مقابله و ایستادن در برابر انحرافات و مشکلات این هدف را دنبال می کنند و زمانی با نرمش قهرمانانه برای کمک به دولت همراهی نشان می دهند. هم اکنون فراکسیون ولایی سیاست ورزی می کند نه کینه ورزی اگر روی موضعی می ایستد دلایلش منطقی و مستدل است. برای همین بسیاری از وزرا خیلی استقبال می کنند که در جلسات فراکسیون ولایی حضور پیدا کنند.
ارسال نظر