گوناگون

ایرانیها ماهیانه چند میلیون تومان صدقه میدهند؟

پارسینه: صدقه دفع بلاست. این جمله را روی همان صندوق صدقات کوچک آبی رنگ در سطح شهر و جاده ها بارها خوانده ایم. مردم نیز باتوجه به احادیث و روایات و آنچه که در قرآن آمده زمان خاصی را برای کمک به مردم نیازمند مشخص نمی کنند.

مسئولان كميته امداد مي گويند سال گذشته 125 ميليارد تومان كمك مردمي از طريق صندوق هاي صدقات براي كمك به نيازمندان جمع آوري شد در حالي كه تنها در 9 ماه از سال جاري اين آمار با افزايش 3 برابري به 500 ميليارد تومان رسيده است.

صدقه دفع بلاست. این جمله را روی همان صندوق صدقات کوچک آبی رنگ در سطح شهر و جاده ها بارها خوانده ایم. مردم نیز باتوجه به احادیث و روایات و آنچه که در قرآن آمده زمان خاصی را برای کمک به مردم نیازمند مشخص نمی کنند. امام صادق (ع) در این باره فرمود صدقه قبل از آن كه به دست بنده برسد، در دست پروردگار متعال قرار می گیرد. همچنین در آیه 160 از سوره انعام در قرآن کریم آمده است: هرگز به مرتبه نیكی خوبی نمی رسید مگر این كه از آنچه دوست
می دارید، انفاق كنید.

500 میلیارد صدقه در 9 ماه

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) درگفت‌و‌گو با خبرنگار «حمایت» از جمع آوري 500 ميليارد تومان صدقه در 9 ماهه سال جاري در كشور خبر مي دهد و مي گويد: در حال مطالعه و اجراي روش هاي جديد و نوين براي دريافت صدقات مردمي هستيم.
بر این اساس ابتدا دریافت کمک های مردم از طریق
دستگاه های خودپرداز بانک اجرا شد و همچنین افراد خیر با مراجعه به سایت
www.emdad.ir در بخش های مختلف مانند حمایت از ایتام، جهاد و ... می توانند به صورت اینترنتی در این کار خیرخواهانه سهیم باشند.

سعید ستاری با بیان اینکه هم اکنون بیش از 45 طرح جمع آوری مشارکت مردمی در حال اجراست، از اجراي طرح صدقه تلفني خبر داد و گفت: پیاده کردن طرح دریافت کمک های مردمي توسط کارت شهروندی در استان های کردستان و فارس از مهمترين برنامه هاي اين طرح است كه در استان های خراسان شمالی و مازندران نیز طرح صدقه تلفنی در حال اجراست.
در این طرح شهروندان می‌توانند با شماره‌گیری و درج کد مورد نظر کمک خود را به نیازمندان اهدا کنند. مشترکان تلفن همراه ایرانسل هم با شماره گیری عدد 8133 می توانند توسط پیامک به دستگیری مستضعفان بپردازند.

وی استان های بسیاری را فعال در اجرای طرح های نوین دریافت مشارکت های مردمی اعلام کرد و گفت: رسالت کمیته امداد امام خمینی (ره) توسعه فرهنگ احسان و انفاق و همچنین
سنت های حسنه الهی و اسلامی است و توده های مختلف مردم نیز به عنوان جامعه هدف این نهاد، همکاری مطلوبی در زمینه کمک رسانی به نیازمندان دارند. تعدادی از طرح های مختلف دریافت کمک به عنوان نمونه در برخی استان های کشور آزمایش و کارشناسی می شوند تا در صورت مناسب بودن طرح ها، مطالعات لازم انجام و زیرساخت های مناسب برای اجرا در دیگر استان ها نیز فراهم و به اجرا گذاشته شود.

فعال بودن 8 ميليون صندوق صدقات

گفته هاي ستاری در حالي است كه مدیرکل صدقات کمیته امداد امام خمینی (ره) از وجود 8 میلیون صندوق صدقه در کشور خبر داد و اظهار داشت: سال گذشته مبلغ 125 میلیارد تومان کمک‌های مردمی از طریق صندوق‌های صدقات جمع آوری شده است. به گفته وی، در طول سه دهه گذشته از عمر کمیته امداد امام خمینی (ره) طبق آمار، میزان مشارکت مردم خیر در برنامه‌های مختلف این نهاد به ویِژه در زمینه صدقات، رشد داشته است.
محسن سنایی به فعالیت 3 هزار و 800 نفر در حوزه توسعه مشارکت‌های مردمی خبر داده و گفته: در چند سال اخیر با تلاش‌های انجام شده در بحث تقویت مشارکت‌های مردمی به ویژه توسعه صدقات، اقدام های خوبی در سطح کشور شده است. در این خصوص معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز گفت: در اختیار گذاشتن صندوق صدقات کوچک به خانواده های داوطلب برای سهیم شدن در مشارکت مردمی از دیگر برنامه های در حال اجراست. در این طرح فرد با پر کردن برگ مخصوص حداقل و حداکثر زمان تحویل صندوق را به این کمیته اعلام و مامور این ارگان برای دریافت آن در موعد مقرر مراجعه می کند. صندوق صدقات در سطح شهر نیز توسط ماموران کمیته امداد امام خمینی (ره) در برنامه زمانی مشخص به طور منظم تخلیه و مراحل قانونی آن طی می شود.

ستاری اظهار داشت: اجرای هر طرح توسط این نهاد مستلزم همکاری دستگاه های مختلف اجرایی همچون شهرداری و شرکت مخابرات است و در این باره تبادل فکری و همکاری خوبی نیز تاکنون صورت گرفته است. وی اظهار امیدواری کرد: اجرای این برنامه‌ها در کنار توجه ویژه مردم خیر و نوع دوست کشور ان شاءالله زمینه رفع مشکلات و توانمندسازی مددجویان زیر پوشش این نهاد را فراهم کند.

منبع: آخرین

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار