نمیپذیریم که اقلیم کردستان به پایگاه رژیم صهیونیستی تبدیل شود
پارسینه: ایرج مسجدی سفیر ایران در عراق در کنفرانس کرامت انسانی گفت: سیادت و عزت عراق برای ما مهم و محترم است و نمیپذیریم که اقلیم کردستان به پایگاه رژیم صهیونیستی علیه امنیت ایران و عراق تبدیل شود.
در آئین افتتاحیه همایش کرامت انسانی در گفتمان حسینی که در دانشگاه اهل بیت (ع) در کربلا برگزار شد.
ایرج مسجدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق در سخنانی با تشکر از برگزاری این کنفرانس بر اهمیت ارتباطات و تعاملات علمی و فرهنگی بین دانشگاهها و علما و اندیشمندان ایران و عراق، گفت: ملت عراق در اربعین کرامت و سخاوت خود را به شکل با شکوهی به نمایش میگذارد و در ضیافت از زائران امام حسین علیه السلام، بویژه زائران ایرانی به شکل شایسته و کریمانه میزبانی میکند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق اظهار امیدواری کرد که اربعین پیشرو شاهد حضور زائران ایرانی همانند سال ۱۳۹۸ باشیم. همچنین در خصوص عملیات اخیر جمهوری اسلامی در اربیل اظهار داشت همیشه سیادت و عزت کشور دوست و برادر عراق برای ما محترم بوده و هست. اما نمیپذیریم که منطقه اقلیم کردستان به پایگاه توطئه علیه امنیت ایران و عراق تبدیل شود. دو ملت ایران و عراق رغم خواست و تلاش دشمن در کنار هم خواهند بود. و ما همیشه به هم نیازمند هستیم.
وی بیان داشت: ما بیش از ۴۰ سال با آمریکا در منازعه به سر میبریم، اما عملیات اربیل هیچ ربطی به کنسولگری آمریکا ندارد و این عملیات نه ضد عراق بوده و نه علیه آمریکا، بلکه علیه پایگاه رژیم صهیونیستی بوده که مرکز توطئه علیه ما ست و باید از منطقه جمع شود.
وی گفت: بارها در خصوص این مساله به مسئولان اقلیم تذکر دادیم اما متأسفانه از این پایگاه علیه امنیت ما استفاده شد، و ما ناگزیر به اقدام علیه آن شدیم. و این ربطی به سیادت ملت و دولت عراق ندارد ما علیه رژیم صهیونیستی که در کنار ما پایگاه توطئه ایجاد و علیه امنیت ما اقدام میکرد انجام دادیم تا شرشان از منطقه کم شود.
کنفرانس کرامت انسانی در گفتمان حسینی به همت کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین و نقیب آکادمیین دانشگاههای کربلا و بنیاد بین المللی اربعین و مشارکت جمعی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برگزار شد در مراسم افتتاحیه حجت الاسلام نواب نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت و رئیس دانشگاه اهل بیت علیهم السلام و عادل الدعمی رئیس نقابه آکادمیین دانشگاههای کربلا و عبد الحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و تحقیقات به سخنرانی پرداختند و در ادامه با تشکیل کمیسیونهای تخصصی اساتید مقالات خود را ارائه و به بحث گذاشتند.
در این کنفرانس حدود ۲۰ مقاله از ۱۲۰ مقاله پذیرفته شده از ۳۵ دانشگاه از پنج کشور به زبانهای عربی، فارسی انگلیسی ارائه شد.
اساتیدی همانند دکتر آذر شب، ناصر سودانی، زهره الهیان، لاله افتخاری، حمید نگارش، بهرام دلیر، پیروزمند و پازوکی، فائزه ثعبان موسوی، زمانی و حجت الاسلام محمد زمانی خانم دکتر سماواتی و حمید صالح و یعقوب صفرعلی از جمهوری اسلامی ایران و عراق به ارائه بحث در موضوعات مختلف کنفرانس پرداختند.
ارسال نظر