حمله خواننده معروف به «سلبریتیها»!
پارسینه: غلامرضا صنعتگر، خواننده گفت: چقدر خون بیگناه در این آشوبها به تحریک سلبریتیها ریخته شد.
غلامرضا صنعتگر ، خواننده گفت: خوب است که قبل از هر اظهار نظری به عواقب آن هم بیاندیشیم، من به شخصه از اینکه هر شخصی در خارج از حوزه تخصصی خود اظهار نظری کند مخالفم. امکان ندارد کسی بتواند در همه زمینهها صاحب نظر باشد، متاسفانه برخی هنرمندان توهم کمال دارند و خود را همه چیزدان میدانند.
به نقل از فارس، او با ابراز تاسف از شرایط پیش آمده افزود: چقدر خون بیگناه در این آشوبها ریخته شد که به تحریک همین اظهارات صورت گرفته است؛ و سوال بی پاسخی که در ذهنها شکل میگیرد این است که چرا خودشان و یا فرزندانشان در این اجتماعات حضور فیزیکی ندارند.
صنعتگر اظهار کردک پرواضح است که دشمنان قسم خورده ایران رویای فروپاشی ایران عزیزمان را در سر میپرورانند و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند، شواهد و قراین هم مبین حضور این افراد است.
وی تصریح کرد: واقعا اینان که دستشان به خون هزاران شهید آغشته است دلسوز ما شدهاند! از مردم شریف سرزمینم خواهش میکنم اول از همه فکر ایران عزیزمان باشند و نگذارند کسی جرات کند به پرچم مقدس کشورمان کوچکترین اهانتی کند که این خاک متبرک به خون دلاور مردانی است که به دست همین کسانی که امروز ادعای دلسوزی ما را دارند ریخته شده است.
این خواننده تاکید کرد: به هنرمندان محترم هم توصیه میکنم حرفی نزنند که دشمن شاد شویم و جوانان و نوجوانان بیگناه ما قربانی این فتنه شوم شوند.
آفرین آفرین آفرین
معروف ؟
درود بر تو باز علی کریمی شروع کرده !!!به والله اگر دردشون مردم باشه !!!!!!
آفرین به آقای صنعتگر تحلیل درستی از وقایع کشور دارند. درد و بلای ایشان بخورد تو سر یه عده مفتخور مثل م م
یک دختر در تهران کشته شد، فیلم هایی که مردم از پوشش و لباس او دیدند ، نشان ، داد عرف جامعه را پوشیده و رفتار و عملکرد گشت ارشاد و پلیس در چند وقت اخیر مثل دختر بیماری را که دستگیر کرده بودند و یا به یک ورزشکار که همراه همسرش در پارک ورزش می کرده ، تیراندازی کرده بودند ، بدون عکس العمل و تصمیم گیری مسئولان بی جواب مانده بود ، مرگ خانم امینی باعث عکس العمل تند و سریع مردم شد . اینجا مردم و علی کریمی مقصر نیستند این مسئولان ما ، فرمانده کل نیروی انتظامی و فرمانده نیروی انتظامی سیستان ، رئیس قوه قضاییه و وزیر دادگستری ، دادستان تهران اگر بعد از اتفاق اول و دوم عکس العمل نشان داده بودند و تصمیم به تغییر و اصلاح عملکرد گشت ارشاد و حتی قوانین شده بودند ، دیگر با مرگ خانم امینی روبه رو نبودیم ما حتی حاضر نیستیم که یک نشست با حقوقدان و وکلا، جامعه شناس ها .. داشته باشیم و هر چند مدت قوانین منسوخ دهه شصت و قبل از آن را تغییر دهیم . ما حتی حاضر نیستیم منشور حقوق شهروندی که باعث قانون مندی مردم و نهادها و جامعه می شود ، تصویب کنیم و مردم ایران را شهروند بدانیم . در ضمن در کشورهای پیشرفته همیشه یک مکان سرسبز و و یا میدان بزرگ که مزاحمتی برای مردم و خیابان و اصناف و ...... ایجاد نشود ، برای اعتراضات مردم در نظر می گیرند ، به هر حال یک بخش یا تعدادی از شهروندان احتمال دارد به شرایطی اعتراض داشته باشند پس طبق قانون فلان مکان تنها جایی هست که شهروندان حق اعتراض در آن را دارند بدون خشونت بدون تخریب در همان محدوده می توانند اعتراض و قانونی و مدنیشان را بیان کنند و در آخر مسئولی هم در این متینگ پاسخگوی مردم باشد . این بهترین راهکار هست که عده ای از اعتراضات مردم سوء استفاده نکنند و برای بقیه شهروندان و اموال عمومی اتفاقی نیفتد .