گوناگون

"فعالیت اصلاح‌طلبان خط امامی در سال آینده قطعی است"

پارسینه: دبیرکل حزب مردم‌سالاری افزود: باید نامزدهای انتخاباتی برنامه‌ها و اولویت‌های خود را در قالب یک مجموعه در اختیار مردم قرار دهند؛ چراکه ما در مسایل اقتصادی، روابط بین‌الملل، مسایل فرهنگی و اجتماعی دارای مشکلاتی هستیم.

مصطفی کواکبیان در دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، با تاکید بر این‌که «حضور دو جریان اصلاح‌طلب و اصول‌گرا به منظور حضور حداکثری الزامی است» اظهار کرد: همه احزاب باید تلاش کنند تا رونق انتخابات آینده با مشارکت حداکثری صورت گیرد. کسانی که به هر وسیله‌ تلاش می‌کنند تا مردم به پای صندوق‌های رای نیایند به طور یقین در جهت مخالف منافع ملی کشور گام بر می‌دارند.

وی تعداد احزاب فعال در کشور را در حال حاضر به تعداد انگشتان دست هم ندانست و خاطرنشان کرد‌: دولت آینده قطعا باید به احزاب سیاسی بهای بیشتری دهد.

وی با بیان این‌که «رای مردم امانتی در دست مسوولین است» تصریح کرد: قطعا هر کسی که نسبت به رای مردم خیانت کند باید پاسخگوی اقدامش در قیامت باشد.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری پایبندی به قانون در انتخابات ریاست جمهوری را یکی از اصول مهم برشمرد و افزود: در مجلس هشتم نیز تایید رجال سیاسی و شرایط رییس‌جمهور توسط نمایندگان با پیش‌نویسی مشابه همین پیش‌نویسی که اکنون از آن به عنوان اصلاح قانون انتخابات یاد می‌شود، پیشنهاد شد اما بعد تصویب نشد و به شورای نگهبان ارجاع داده شد.

وی «رعایت اخلاق انتخاباتی و افزایش ضریب امنیت داخلی» را از جمله مسایلی دانست که باید در انتخابات آتی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان این‌که «دین ما مردم‌سالار است و مردم ما هم دین‌سالارند» تصریح کرد: مردم‌سالاری و دین‌گرایی یک مفهوم واحد هستند؛ اگرچه از نظر صرفی یک مفهوم مرکب به شمار می‌روند، اما دین جدا از مردم‌سالاری نیست و مردم‌سالاری هم بدون دینداری معنایی ندارد.

کواکبیان اظهار کرد: اگر ایران اسلامی را یک الگو برای بیداری منطقه به شمار می‌آوریم باید بخش مردم‌سالاری دینی آن را پر رنگ‌تر کنیم و این وجهه را به جهانیان نشان دهیم.

وی اسلامیت و جمهوریت را دو پایه اساسی کشور ایران اسلامی برشمرد و ادامه داد: افزودن واژه دموکرات به جمهوری اسلامی واژه‌ای زائد است؛ همه ما می‌دانیم که مردم‌سالاری دینی ما نیازی به لفظ دموکرات ندارد.

وی «علاوه بر اسلامی بودن و ولایی بودن، به عنوان ملاک‌های نامزد انتخابات ریاست جمهوری» کاندیدای مطلوب و مورد حمایت حزب مردم‌سالاری را فردی دانست که صاحب برنامه باشد. اگرچه این برنامه‌ریزی‌ها در سند چشم‌انداز کشور و قانون بودجه مشخص شده اما اولویت برنامه‌های یک رییس‌جمهور بر انتخاب آن از طرف احزاب و مردم بسیار تاثیرگذار است.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری افزود: باید نامزدهای انتخاباتی برنامه‌ها و اولویت‌های خود را در قالب یک مجموعه در اختیار مردم قرار دهند؛ چراکه ما در مسایل اقتصادی، روابط بین‌الملل، مسایل فرهنگی و اجتماعی دارای مشکلاتی هستیم.

وی هم‌چنین «تخصص‌گرایی کابینه یک رییس‌جمهور را علاوه بر متخصص بودن خود او»، به عنوان یک ویژگی مهم برای کاندیدای مطلوب برشمرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: همه کسانی که در انتخابات 88 شرکت کردند چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا به نظام جمهوری اسلامی ایران پایبند و معتقد بودند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار